Studietur med Danhostel

  på danhostel får i høj faglighed, studierelevante oplevelser, god mad hver dag og placeringer tæt på natur, kultur og aktiviteter. vi hjælper med at sammensætte en studietur med højt fagligt niveau.

  Danhostel tilbyder optimale rammer for jeres studietur
  Danhostel ligger centralt placeret i hele Danmark tæt på steder af historisk eller naturmæssig værdi – vi ligger i områder, der kan være til både inspiration og formidle relevant information i forbindelse med studieprojektet for en given studieretning eller uddannelse. Mange af vores 68 hostels ligger i naturskønne områder, ved vandet eller tæt på mange af Danmarks smukkeste nationalparker. Er studieturen planlagt til at ligge i en større by, finder man også mange Danhostels centralt beliggende i de største byer i Danmark.

  Moderne faciliteter, komfort og hyggelig atmosfære
  Danhostel er indrettet og tilpasset, så de matcher de studerendes behov og ønsker. Vi tilbyder en god seng at sove i, gode og sunde måltider og hyggelige omgivelser med mulighed for aktiviteter både ude og inde. Vi har moderne mødelokaler med AV udstyr og trådløst internet, hvor underviseren har mulighed for at mødes med de studerende og samle op på dagens faglige aktiviteter. Vi har ligeledes mange hyggelige opholdstuer med fx pejs, hvor de studerende kan mødes og hygge sig i dagens løb eller om aftenen.

  Danhostels værter tilbyder professionel sparring til underviseren
  I forbindelse med de studerendes faglige projekter, er det naturligvis vigtigt, at man finder præcis det sted eller det område, som kan være til hjælp for de studerende i deres projektarbejde. For at imødekomme dette, gør vi hos Danhostel meget ud af, at stedernes værter aktivt kan gå ind og være behjælpelige, når den enkelte underviser skal sammensætte det faglige program for studieturen. De lokale værterne har tæt kontakt til de nærliggende kulturhistoriske steder, de lokale naturvejledere, museer mv. Og vores værter kan vejlede om, hvad der er interessant for den enkelte studiegruppe at besøge i lokalområdet, og sammen med underviseren være med til at tilpasse besøgene efter indholdet i det faglige projekt.

  Rammerne for studieturen skal afspejle nutidens unges behov og ønsker
  Hos Danhostel arbejder vi hele tiden på at være i front med udvikling af vores hostels, så de matcher uddannelsesstedernes og de studerendes ønsker og behov. Alle vores hostels har naturligvis Wifi adgang, så de studerende let kan gå på nettet og fx søge faglig viden og informationer i forbindelse med deres studieprojekt. Derudover lægger vi stor vægt på at servere god og velsmagende mad tilberedt friske, lokale råvarer.

  Du kan roligt tage på studietur hos os – vi ved, hvad, der skal til for, at gøre store grupper glade for deres ophold. 21 af vores Danhostels er nemlig certificerede til studieophold. certificeringen indeholder bl.a.:

  • Moderne og komfortable overnatningsfaciliteter til gymnasier og uddannelsesinstitutioner
  • Enkelt/dobbeltværelser til underviser
  • Hjælpsomme værter med stort lokalkendskab
  • Mulighed for at vaske/tørre tøj
  • Mulighed for tre gode fleksible måltider om dagen for grupper herunder specialforplejning
  • Gode fællesrum og grupperum til fagligt og socialt samvær
  • Mulighed for fritidsaktiviteter (konkurrencer, teambuilding, mm.)

  Se de 21 certificerede Danhostels her under: