Aprilsnar 2018: Nyt revolutionerende overnatningsprojekt – Sandhostel!

  Line Juhl Kronow

  Danhostel har nøje udvalgt og købt 10 bunkers ved Vesterhavet. Det er planen, at de i løbet af sommeren skal gøres i stand, så det bliver muligt at overnatte der. En overnatning vil komme til at koste mellem 400 og 600 kr. per person, men så kan man også vågne op til lyden af havet lige ved siden af. De 10 nye hostels vil kunne bookes fra 1. maj og findes samlet under navnet Sandhostel.

  Hos Danhostel er man klar over, at dette kan være lidt kontroversielt, men Direktør Ole Andersen mener, at danskerne er klar til nogle alternative overnatningsformer, og det vil Danhostel gerne være en del af. Indkøbet af de ti bunkers er selvfølgelig et sats, som man håber på, vil give noget ekstra til Danhostel.

  Ingen fredning
  Anvendelsen af bunkers som overnatningssteder er muligt, da bunkerne ikke er fredet. Danhostel vil med det nye Sandhostel koncept være med til at sikre, at dette stykke af historien bliver bevaret og at bunkerne ikke bliver revet ned.

  Sådan forberedes Sandhostel bunkerne
  Inden de 10 bunkers kan tages i brug som overnatningssteder, skal de sikres mod indtrængning af vand og der skal også sørges for, at de ikke synker yderligere i Vesterhavet. De ti bunkers bliver forsynet med strøm og der installeres moderne døre med låse, så de overnattende gæster ikke skal bekymre sig om nysgerrige forbipasserende. Der skal ligeledes installeres toiletforhold ved eller i samtlige bunkers, alt efter hvad der kan lade sig gøre.

  Indretning
  Sandhostel vil byde på både dobbeltværelser og familieværelser med ekstra opholdsrum efter aftale. Der vil blive anlagt terrasser ved samtlige bunkers, således at den danske sol kan nydes hele dagen. Indretningen vil være i moderne lyse farver, så gæsterne ikke behøver at mindes krigens mørke barakker.

  Flere projekter på vej
  Direktør Ole Andersen udtaler, at såfremt Sandhostel bliver en succes, er man ikke bleg for, at lignende projekter afprøves. Lige nu arbejdes der bl.a. på at få en aftale i gang vedr. brug af de mange bunkers langs Vestvolden i København – ”Der ligger mange mørke skjulte rum gemt rundt om i landet og det er da en skam, at disse ikke udnyttes, når nu der er så stort et behov for overnatning til gæster i Danmark”.

  Book Danhostel her.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.