Blogger - Se her!

  Anette Brylov

  Har du nogensinde tænkt på at bytte liv, kultur og blogs med en anden person fra et andet land? Vi tilbyder en unik, ”once in a lifetime chance”, for at gøre netop dette.

  Med 170 millioner af dem på internettet i øjeblikket, er der ingen tvivl om, at blogs er en populær nyhedskilde til hverdagsbrug, inspiration og et socialt samlingspunkt. Men vi ønsker at tage dette et skridt videre. Hvad hvis vi kunne ændre verden ved hjælp af blogging?

  Uanset om du blogger om politik, global opvarmning, rejser, mode, skønhed eller muffins, søger Hostelling International passionerede, eventyrlystne og talentfulde bloggere over hele verden til at deltage i denne ”Big Blog Udveksling”  -  Big Blog Exchange .

  Siden1932, har Hostelling International gjort sit for at sikre global interaktion, især blandt den yngre generation - dog søger de nu at modernisere dette verdensomspændende fællesskab ved at invitere 16 bloggere til at deltage i en unik udveksling, der finder sted både online og i det virkelige liv. I ti dage, på samme tid (7 juni - 17 Juni 2013), vil de udvalgte bloggere deltage i deres livs chance om muligheden for at  bytte liv, steder og blogs med en anden talentfuld blogger.

  The Big Blog Exchanges hjemmeside, giver de interesserede i projektet en chance for at få et smugkig på, hvad der vil komme til at ske, ud over muligheden for at deltage. Traileren for udveksling vil også være at finde på den helt nye hjemmeside, der giver et indblik i, hvad muligheden indebærer.

  Ikke blot vil dette være en stor chance for danske bloggere at interagere med andre ligesindede forfattere fra hele verden, men det vil også skubbe din blog, dit indhold og dit talent i rampelyset og giver det en verdensomspændende anerkendelse. Udvalgte bloggere vil blive fløjet over hele kloden, til deres udvekslings destination, de vil rejse rundt i området og opleve det i en autentisk og på en spændende måde.

  Så uanset om du lige har oprettet din blog. Eller om den har eksisteret i ti år. Om du har en million læsere, eller bare den ene. Vi søger verdens mest passionerede bloggere, til at hjælpe os med at ændre verden, ved hjælp af kraften fra dine blogs.

  Danhostel håber på mange tilmeldinger fra danske bloggere.

  Tilmeld dig her: www.bigblogexchange.org 

  Big Blog Exchange

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.