Bo hos Danhostel under Esbjerg festuge

05. Aug. 2013
Julia Schmidt

Dejlige overnatninger på Danhostel Esbjerg i skøn forening med musik, kunst, udstillinger, teater og underholdnig

Fra 9. aug til 17. aug er der festuge i Esbjerg - du kan nyde festugen, det gode vejr og et dejligt ophold på Danhostel Esbjerg på en og samme tid

 

Esbjerg Festuge har i år - som altid - et stort og alsidigt program.

"Made in Esbjerg" har 5 års jubilæum og fejrer dette med et godt og alsidigt musikprogram, der viser, at der er gang i rocken i Esbjerg. Nye lokale bands præsenterer over hele 4 dage deres musik på spillestedet Tobakken.
På Torvet i bymidten er der masser af gratis koncerter med populære navne som bl.a. Fallulah, Poul Krebs. og Johnny Madsen og selvfølgelig er der traditionen tro desuden Opera Galla på torvet.
I Musikhuset kan man se koncertfilmen ”The Last Waltz, og også byens kirker byder på koncerter.
Vi kan varmt anbefale et besøg i "Container-udstillingen" på havnen, hvor man kan se masser af forskellig kunst og kunsthåndværk udstillet i ca 80 containere. Udover dejlig kunst, der for en stor dels vedkommende er skabt af lokale kunstnere, er der masser af god atmosfære, musik og hygge på kajen.

Kom til Esbjerg et par dage, bo på vores hyggelige vandrerhjem og tag del i alle fornøjelserne.
Bemærk, vi har et særligt 3-nætters sommertilbud, som kan bookes direkte fra vores hjemmeside

 
Se vores faciliteter her

Læs hele festuge-programmet her  

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.