Faciliteter

25m bassin
Kursuscertificeret
Green Key
Afmærkede løberuter
Afmærkede vandreruter
50 m bassin
gratis parkering
trådløst internet

Danhostel Esbjerg

Storslåede naturoplevelser ved Vesterhavet

I en smuk gammel historisk bygning fra 1916 og i gåafstand til byens centrum, skov og strand finder du det hyggelige Danhostel Esbjerg, som bestyres af Marianne og Børge Bull. De 53 værelser danner en oplagt base for et ophold i Danmarks 5. største by, Esbjerg, der byder på alt fra shopping til de mest fantastiske naturoplevelser.

Lad tankerne flyve
Mange drages af havet og med et besøg på Danhostel Esbjerg har du alle muligheder for at lade tankerne flyve. I gåafstand ligger Sædding Strand, hvor du kan opleve den smukkeste solnedgang med dine nærmeste i hånden, og ikke langt derfra står Svend Viig Hansens enorme skulptur "Mennesket ved havet". Skulpturen, der blev givet til Esbjerg Kommune i forbindelse med kommunens 100 års jubilæum som selvstændig kommune, understreger på sin egen imponerende facon menneskets møde med den barske natur.

Klap en haj
Er du afsted på familieferie er Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum et oplagt besøg. Et par kilometer vestpå fra Danhostel Esbjerg har børnene mulighed for at klappe hajer og opleve sæler blive fodret. Her sættes stemningen rigtigt for byen, der engang var Danmarks største fiskerihavn.

Et vandrerhjem med pejsestue   
Efter en dag ved Vesterhavet finder du let ro i Danhostel Esbjergs smukt indrettede pejsestue, hvis du da ikke vælger at tage en omgang bordtennis eller bordfodbold med dine børn i kælderen. Derefter kan I passende planlægge om næste dag ikke skal udnævnes til shopping-dag i Esbjerg Citys hyggelige bymiljø med over 200 specialbutikker, restauranter og varehuse.

Danhostel Esbjerg – Familiær stemning i moderne og miljøbevidste rammer

I et naturskønt område blandt byens mange sportsfaciliteter er Danhostel Esbjerg indrettet i en prægtig historisk bygning fra 1916.

Byens centrum, skov og strand er alt sammen indenfor gåafstand.

Kun 100 m nede ad vejen ligger Svømmestadion Danmark, og et par kilometer vestpå ligger både Fiskeri- og Søfartsmuseet og den kendte skulptur ’Mennesket ved Havet’.

Danhostel Esbjerg har 53 værelser, 20 af disse med eget bad, masser af hyggelige opholdsrum, et gæstekøkken og en kælder med bordtennis og bordfodbold.

Vandrerhjemmet har yderst gode parkeringsforhold, et aflåst cykelskur og kan desuden bryste sig af at have modtaget ’Den Grønne Nøgle’, der er branchens symbol på hensyntagen til miljøet.

Når du overnatter på Danhostel Esbjerg bliver der gjort meget ud af at kombinere historisk atmosfære med moderne comfort i miljøbevidste rammer, altsammen i en hyggelig familiær stemning.

Danhostel Esbjerg er billig overnatning ved Vesterhavet, og en perfekt base for din ferie, både den aktive og den afslappede!

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg
Telefon
+45 7512 4258
Vært(er)
Marianne og Børge Bull
Email
esbjerg@danhostel.dk

Åbningstider

02/01 - 20/12(Tid)
02/01 - 13/12(Tid)
02/01 - 18/12(Tid)
01/01 - 13/12(Tid)

Info

Antal senge
192
Antal værelser
53
Antal værelser med bad og/eller toilet
20
Antal værelser uden bad og/eller toilet
33

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Esbjerg på Google Maps

 

Danhostel Esbjerg på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Blåvandshuk
Strandvejen 1 , 6840 Varde
fra 295,00 kr.
Danhostel Ribe
Sct Peders Gade 16, 6760 Esbjerg
fra 300,00 kr.
Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458, 6854 Varde
fra 330,00 kr.
Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab, 6830 Varde
fra 335,00 kr.