Danhostel Esbjerg
3

Kursus certificeret

Den grønne nøgle

Bed+Bike

Danhostel Esbjerg
Gl. Vardevej 80
6700
Postal area: 
Esbjerg
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Marianne og Børge Bull

Åbningstider

02.01 - 20.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
192
antal værelser: 
53
antal værelser med bad og/eller toilet: 
20

Storslåede naturoplevelser ved Vesterhavet

I en smuk gammel historisk bygning fra 1916 og i gåafstand til byens centrum, skov og strand finder du det hyggelige Danhostel Esbjerg, som bestyres af Marianne og Børge Bull. De 53 værelser danner en oplagt base for et ophold i Danmarks 5. største by, Esbjerg, der byder på alt fra shopping til de mest fantastiske naturoplevelser.

Lad tankerne flyve
Mange drages af havet og med et besøg på Danhostel Esbjerg har du alle muligheder for at lade tankerne flyve. I gåafstand ligger Sædding Strand, hvor du kan opleve den smukkeste solnedgang med dine nærmeste i hånden, og ikke langt derfra står Svend Viig Hansens enorme skulptur "Mennesket ved havet". Skulpturen, der blev givet til Esbjerg Kommune i forbindelse med kommunens 100 års jubilæum som selvstændig kommune, understreger på sin egen imponerende facon menneskets møde med den barske natur.

Klap en haj
Er du afsted på familieferie er Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum et oplagt besøg. Et par kilometer vestpå fra Danhostel Esbjerg har børnene mulighed for at klappe hajer og opleve sæler blive fodret. Her sættes stemningen rigtigt for byen, der engang var Danmarks største fiskerihavn.

Et vandrerhjem med pejsestue   
Efter en dag ved Vesterhavet finder du let ro i Danhostel Esbjergs smukt indrettede pejsestue, hvis du da ikke vælger at tage en omgang bordtennis eller bordfodbold med dine børn i kælderen. Derefter kan I passende planlægge om næste dag ikke skal udnævnes til shopping-dag i Esbjerg Citys hyggelige bymiljø med over 200 specialbutikker, restauranter og varehuse.

Danhostel Esbjerg – Familiær stemning i moderne og miljøbevidste rammer

I et naturskønt område blandt byens mange sportsfaciliteter er Danhostel Esbjerg indrettet i en prægtig historisk bygning fra 1916.

Byens centrum, skov og strand er alt sammen indenfor gåafstand.

Kun 100 m nede ad vejen ligger Svømmestadion Danmark, og et par kilometer vestpå ligger både Fiskeri- og Søfartsmuseet og den kendte skulptur ’Mennesket ved Havet’.

Danhostel Esbjerg har 53 værelser, 20 af disse med eget bad, masser af hyggelige opholdsrum, et gæstekøkken og en kælder med bordtennis og bordfodbold.

Vandrerhjemmet har yderst gode parkeringsforhold, et aflåst cykelskur og kan desuden bryste sig af at have modtaget ’Den Grønne Nøgle’, der er branchens symbol på hensyntagen til miljøet.

Når du overnatter på Danhostel Esbjerg bliver der gjort meget ud af at kombinere historisk atmosfære med moderne comfort i miljøbevidste rammer, altsammen i en hyggelig familiær stemning.

Danhostel Esbjerg er billig overnatning ved Vesterhavet, og en perfekt base for din ferie, både den aktive og den afslappede!

Faciliteter

trådløst internet
Tv-stue
vaskemaskine
cykelruter
internet på værelset
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Blåvandshuk
Strandvejen 1 + 1A
6840
Blåvandshuk
Fra pris: 
295 DKK
Danhostel Ribe
Sct Peders Gade 16
6760
Ribe
Fra pris: 
207 DKK
Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458
6854
Henne Strand
Fra pris: 
330 DKK
Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab
6830
Nymindegab
Fra pris: 
335 DKK