Faciliteter

Gratis wifi
50 m bassin
Fitnesscenter
Fodbold
Fodboldbane (kunstgræs)
Gratis parkering
Gymnastik
Handicap idræt

Danhostel Esbjerg

Byder velkommen til storslåede naturoplevelser ved Nationalpark Vadehavet optaget på UNESCO`s Verdensarvsliste. Det forpligter - og vi gør os umage.

Danhostel Esbjerg er billig overnatning ved Vesterhavet, den helt perfekte base for din ferie, både den aktive og den afslappede! Gåafstand til skov og strand samt bycentrum.

Her behøver du ikke at booke lørdag til lørdag. Her vælger du selv ankomst- og afrejsedag. Her vælger du frit, hvor mange nætter du vil booke. I sommerferien har vi rigtig mange TILBUD til hele familien. Book vores store lyse Comfort familierum med TV og privat badeværelse og selvfølgelig med gratis WiFi. Her er god tilgængelighed og elevator. Har man behov for en endnu billigere løsning, har vi flere Miljøværelser med håndvask og bad på gangen.

Vi tilbyder den lækreste morgenbuffet til børn og voksne -  vi lover den hitter hver gang, så er bunden ligesom lagt og dagen startet vellykket. Vi tilbyder også et gæstekøkken, hvor man kvit og frit kan tilberede egen mad. Vi har ingen slutrengøringsgebyr eller energiafregning. Vi satser nemlig på, at vores gæster hver især rydder pænt op og sorterer efter alle kunstens regler. Sparer hvor det er muligt og bare tænker fornuftigt. Altså ingen ekstra omkostninger her. FN`s 17 Verdensmål kommer vi nemlig længst med, når vi står sammen.

Danhostel Esbjerg ligger I en smuk restaureret historisk bygning - Danmarks første Arbejderhøjskole og senere Søfartsskole. Vært Sally Due Sperling står ved roret - sammen med Team Danhostel Esbjergs engagerede medarbejdere.

Vandrerhjemmets 53 værelser danner en oplagt base for et ophold i Danmarks yngste storby Esbjerg. Landets energimetropol med verdens største vindmøllepark. Hvor by og havn er forbundet med gang- og cykelvej på smukkeste vis. Esbjerg byder på alt fra shopping i Danmarks længste gågader med mange special butikker og restauranter til de mest fantastiske naturoplevelser.

Lad tankerne flyve 
Mange drages af havet og med et besøg på Danhostel Esbjerg har du alle muligheder for at lade tankerne flyve. I gåafstand ligger Sædding Strand, hvor du kan opleve den smukkeste solnedgang med dine nærmeste i hånden, og beskue den enorme skulptur  "Mennesket ved havet" af Svend Viig Hansen, som udstråler menneskets møde med den barske natur.

Klap en haj, kys en krabbe og ta`på Sælsafari. Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum et oplagt besøg. Et par kilometer vestpå fra vandrerhjemmet har børnene mulighed for at klappe hajer og opleve sæler blive fodret. Her sættes stemningen rigtigt for byen, der engang var Danmarks største fiskerihavn. En guidet tur i Vadehavet med net og gummistøvler er et must for børnefamilier.

Sort Sol et storslået naturfænomen. Stærenes dansende bevægelser i luften, før de flyver ned på jorden for natten. Et syn man aldrig vil glemme, det er ren terapi for sjælen.

Fanø og Rømø med 15 km lang badestrand, sand vind og Ravsafari, fart og Blokart på standen sammen eller mod hinanden, er det helt nye shit.

Tirpitz det nye museum i Blåvand en topattraktion i verdensklasse. En oplevelse omkring fortidens spor "Den skjulte vestkyst", " En hær af beton" og "Havets guld"

Danhostel Esbjerg – Familiær stemning i moderne og miljøbevidste rammer "DET HITTER"

Vi ligger tæt på Esbjergs mange idrætsfaciliteter og nabo til en af Danmarks største svømmestations Svømmestadion Danmark, Blue Water Arena, sportsarena Blue Water Dokken og Granly Hockey Arena.Tennisbaner, curlinghal, badmintonhal, cricketbane og atletikbane. 
Danhostel Esbjerg har 53 værelser, 20 Comfortværelser med privat bad og 33 Miljøværelser med bad på gangen. Flere hyggelige opholdsstuer, stor lys spisestue med glasvæg og skøn udsigt til den store have. Gæstekøkken og bordtennis, bordfodbold og legekrog. Have til petanque og forskellige legemuligheder.

Gratis parkering for vandrerhjemmets gæster, et aflåst cykelskur og kan desuden bryste sig af at have modtaget ’Den Grønne Nøgle’, der er branchens symbol på hensyntagen til miljøet.
 

PRISER oplyses når der bookes - alt efter periode samt Her & Nu tilbud.  Priser for kurser og grupper: her henviser vi til egen hjemmeside.
 

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg
Telefon
+45 7512 4258
Vært(er)
Sally Due Sperling
Email
esbjerg@danhostel.dk

Åbningstider

02/01 - 20/12(Tid)

Info

Antal senge
192
Antal værelser
53
Antal værelser med bad og/eller toilet
20
Antal værelser uden bad og/eller toilet
33
Kursuscertificeret

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Esbjerg på Google Maps

 

Danhostel Esbjerg på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Blåvandshuk
Strandvejen 1 , 6840 Varde
fra 125,00 kr.
Danhostel Ribe
Sct Peders Gade 16, 6760 Esbjerg
fra 300,00 kr.
Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458, 6854 Varde
fra 395,00 kr.
Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab, 6830 Varde
fra 350,00 kr.