Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet

  Line Juhl Kronow

  Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

  Med hele 26 års erfaring med værtskab og drift af vandrerhjem, er 53-årige Sally det oplagte valg som forpagter af Danhostel Esbjerg. Sally har været leder på både Danhostel Kolding, Danhostel Fredericia og Danhostel Copenhagen Bellahøj. Hun tager derfor en masse god viden med sig fra forskellige hostels, der er specialister i storbyferie, sportsophold, kurser og lejrskoler. Sally satser også på at få et godt samarbejde med Esbjergs aktører inden for idræt, erhverv og kultur.

  - Jeg har ambitioner om at videreudvikle vandrerhjemmet og tiltrække endnu flere gæster som for eksempel sportsgrupper, cykelturister, studiegrupper, lejrskoler, kursister og grupper, siger den nye vært.

  20.000 overnatninger og god mad
  Danhostel Esbjerg har hele 53 værelser med plads til næsten 200 gæster, og selve bygningen er ejet af Esbjerg Kommune. Der overnatter hvert år mellem 17.000 og 20.000 gæster. Maden er i fokus, og Danhostel Esbjerg er kendt af mange for netop den gode mad. Det er noget Sally gerne vil fortsætte med at satse på. Ud over det, så vil hun have fokus på sportsgrupper, og især svømmegrupper er interessante, da Danhostel Esbjerg ligger tæt ved Svømmestadion Danmark og ishockeyhallerne

  Danhostel Esbjerg har også en værtsbolig, som Sally flytter ind i, så hun kan være en del af lokalmiljøet i byen.

  Læs mere om Danhostel Esbjerg her.

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.