Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet

30. Sep. 2019
Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Med hele 26 års erfaring med værtskab og drift af vandrerhjem, er 53-årige Sally det oplagte valg som forpagter af Danhostel Esbjerg. Sally har været leder på både Danhostel Kolding, Danhostel Fredericia og Danhostel Copenhagen Bellahøj. Hun tager derfor en masse god viden med sig fra forskellige hostels, der er specialister i storbyferie, sportsophold, kurser og lejrskoler. Sally satser også på at få et godt samarbejde med Esbjergs aktører inden for idræt, erhverv og kultur.

- Jeg har ambitioner om at videreudvikle vandrerhjemmet og tiltrække endnu flere gæster som for eksempel sportsgrupper, cykelturister, studiegrupper, lejrskoler, kursister og grupper, siger den nye vært.

20.000 overnatninger og god mad
Danhostel Esbjerg har hele 53 værelser med plads til næsten 200 gæster, og selve bygningen er ejet af Esbjerg Kommune. Der overnatter hvert år mellem 17.000 og 20.000 gæster. Maden er i fokus, og Danhostel Esbjerg er kendt af mange for netop den gode mad. Det er noget Sally gerne vil fortsætte med at satse på. Ud over det, så vil hun have fokus på sportsgrupper, og især svømmegrupper er interessante, da Danhostel Esbjerg ligger tæt ved Svømmestadion Danmark og ishockeyhallerne

Danhostel Esbjerg har også en værtsbolig, som Sally flytter ind i, så hun kan være en del af lokalmiljøet i byen.

Læs mere om Danhostel Esbjerg her.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.

SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.