Faciliteter

Gratis wifi
Fodbold
Gratis parkering
Handicap venligt
Indendørs fodbold
Sportshal

Danhostel Ribe

Europas smukkeste, lille by med direkte adgang til Nationalpark Vadehavet. Se også Ribe Domkirke, Vikingecentret, vægterne og de mange velbevarede og fredede huse. Ribe er et sted, hvor ikke kun stærene kommer igen og igen og overnatter.

Danmarks ældste by er Ribe, der ligger naturskønt tæt ved marskland, Ribe Å, Kammerslusen og ikke mindst Nationalpark Vadehavet i Sydvestjylland. Byens vartegn er Ribe Domkirke fra starten af 1100-tallet, der rejser sig majestætisk over det gamle bymiljø i Ribe. Den gamle købstad modtager mange tusinde turister fra hele verdenen hvert år for at opleve atmosfæren i den gamle by, der i 2014 vandt titlen "Europas smukkeste, lille by". Bag udnævnelsen stod Hotels.com og Global Grashoppers.

Smuk udsigt over Ribe, udgang til Nationalparken samt lækker morgenbuffet
Når I overnatter på det rød-gule Danhostel Ribe, så får I noget så unikt som direkte udgang til Nationalpark Vadehavet. Her er 170 senge fordelt på 40 værelser – alle med eget bad og toilet. Halvdelen af vandrerhjemmets værelser har udsigt til Ribes gamle bydel og Nationalparken. Her er en hyggelig gårdhave med roser, borde og bænke samt en cykeludlejning. Er I til sportsaktiviteter, så kan I besøge Ribehallen, der ligger lige ved siden af eller tage en gang bordtennis på vandrerhjemmet. Efter aktiviteterne er I måske blevet godt sultne. Nyd derfor en stor, dejlig morgenbuffet med hjemmelavet brød, hjemmelavet marmelade og økologisk müsli.

Gratis Vadehavspas til byens og Vadehavets attraktioner
Trænger I til at få en på opleveren, så hop i vandrerskoene eller op på cyklen. Ved ankomsten til Danhostel Ribe får du et gratis Vadehavspas, der giver rabat til mange af byens og Vadehavets attraktioner. Ved Nationalpark Vadehavet, der er udnævnt til UNESCO Verdensarv, er der store naturoplevelser året rundt. Her kan I bl.a. opleve Vadehavscentret, Østersture om vinteren, Sort Sol forår og efterår, sælture og vadehavsvandringer om sommeren.

Ribe Domkirke, Sort Sol og vægtere
Fra Danhostel Ribe er der 5 minutters gang til centrum med Ribe Domkirke med den vildeste udsigt fra det 52 meter høje tårn.
I Ribe eller i marsken omkring Ribe kan du to gange om året se fænomenet "Sort Sol", hvor stærene danser på himlen og danner de smukkeste formationer over Vadehavet. Om sommeren har det charmerende torv omkring domkirken en næsten sydlandsk stemning med caféer og restauranter. Om aftenen, kan du i sommerhalvåret opleve vægterne, måske endda høre dem synge, når de gå deres runde fra maj til oktober.

Ribe - juvelen i Jyllands vikingekrone
På Ribe Vikingecenter og Museet Ribes Vikinger kan I opleve, hvordan vikingerne levede. Lonely Planet kalder Ribe for juvelen i Jyllands vikingekrone, for her kan I lære en hel masse om vikingerne og deres vilde liv.

Danmarks ældste og bedste kystby
Kom og overnat i Ribe - Danmarks ældste by. En by og et område med talrige priser og som sidste år blev kåret som "Danmarks Bedste Kystby" og fik 2 stjerner i Michelin-guiden. Se byens mange velbarede og fredede huse, Museet Ribes Vikinger, det smukke kunstmuseum, Ribes mindste hus osv. Du kan bestemt ikke nøjes med en overnatning i Ribe, når du først er begyndt.
 
Læs mere,  se priser, fotos og videos på Danhostel Ribes egen hjemmeside: Danhostel Ribe

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Sct Peders Gade 16, 6760 Ribe
Telefon
+45 7542 0620
Fax
+45 7542 4288
Vært(er)
Claus Pedersen
Email
ribe@danhostel.dk

Åbningstider

06/01 - 22/12(Tid)
06/01 - 22/12(Tid)

Info

Antal senge
170
Antal værelser
40
Antal værelser med bad og/eller toilet
40
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0
Bed+Bike
Cykling
Green Key
Kursuscertificeret
Tilgængelighed - God adgang

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Ribe på Google Maps

 

Danhostel Ribe på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Rødding
Søndergyden 15, 6630 Rødding
fra 250,00 kr.
Danhostel Esbjerg
Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg
Danhostel Vejen Sport
Petersmindevej 1, 6600 Vejen
fra 150,00 kr.
Danhostel Rømø
Lyngvejen 7, 6792 Tønder
fra 0,00 kr.