Danhostel Ribe
3

Tilgængelighedsmærke - God adgang

Kursus certificeret

Den grønne nøgle

Cykling

Bed+Bike

Danhostel Ribe
Sct Peders Gade 16
6760
Postal area: 
Ribe
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 7542 4288
Vært/værter: 
Claus Pedersen

Åbningstider

06.01 - 17.12 (Tid)
06.01 - 17.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
170
antal værelser: 
40
antal værelser med bad og/eller toilet: 
40

Europas smukkeste, lille by med direkte adgang til Nationalpark Vadehavet. Se også Ribe Domkirke, Vikingecentret, vægterne og de mange velbevarede og fredede huse. Ribe er et sted, hvor ikke kun stærene kommer igen og igen og overnatter.

Danmarks ældste by er Ribe, der ligger naturskønt tæt ved marskland, Ribe Å, Kammerslusen og ikke mindst Nationalpark Vadehavet i Sydvestjylland. Byens vartegn er Ribe Domkirke fra starten af 1100-tallet, der rejser sig majestætisk over det gamle bymiljø i Ribe. Den gamle købstad modtager mange tusinde turister fra hele verdenen hvert år for at opleve atmosfæren i den gamle by, der i 2014 vandt titlen "Europas smukkeste, lille by". Bag udnævnelsen stod Hotels.com og Global Grashoppers.

Smuk udsigt over Ribe, udgang til Nationalparken samt lækker morgenbuffet
Når I overnatter på det rød-gule Danhostel Ribe, så får I noget så unikt som direkte udgang til Nationalpark Vadehavet. Her er 170 senge fordelt på 40 værelser – alle med eget bad og toilet. Halvdelen af vandrerhjemmets værelser har udsigt til Ribes gamle bydel og Nationalparken. Her er en hyggelig gårdhave med roser, borde og bænke samt en cykeludlejning. Er I til sportsaktiviteter, så kan I besøge Ribehallen, der ligger lige ved siden af eller tage en gang bordtennis på vandrerhjemmet. Efter aktiviteterne er I måske blevet godt sultne. Nyd derfor en stor, dejlig morgenbuffet med hjemmelavet brød, hjemmelavet marmelade og økologisk müsli.

Gratis Vadehavspas til byens og Vadehavets attraktioner
Trænger I til at få en på opleveren, så hop i vandrerskoene eller op på cyklen. Ved ankomsten til Danhostel Ribe får du et gratis Vadehavspas, der giver rabat til mange af byens og Vadehavets attraktioner. Ved Nationalpark Vadehavet, der er udnævnt til UNESCO Verdensarv, er der store naturoplevelser året rundt. Her kan I bl.a. opleve Vadehavscentret, Østersture om vinteren, Sort Sol forår og efterår, sælture og vadehavsvandringer om sommeren.

Ribe Domkirke, Sort Sol og vægtere
Fra Danhostel Ribe er der 5 minutters gang til centrum med Ribe Domkirke med den vildeste udsigt fra det 52 meter høje tårn.
I Ribe eller i marsken omkring Ribe kan du to gange om året se fænomenet "Sort Sol", hvor stærene danser på himlen og danner de smukkeste formationer over Vadehavet. Om sommeren har det charmerende torv omkring domkirken en næsten sydlandsk stemning med caféer og restauranter. Om aftenen, kan du i sommerhalvåret opleve vægterne, måske endda høre dem synge, når de gå deres runde fra maj til oktober.

Ribe - juvelen i Jyllands vikingekrone
På Ribe Vikingecenter og Museet Ribes Vikinger kan I opleve, hvordan vikingerne levede. Lonely Planet kalder Ribe for juvelen i Jyllands vikingekrone, for her kan I lære en hel masse om vikingerne og deres vilde liv.

Danmarks ældste og bedste kystby
Kom og overnat i Ribe - Danmarks ældste by. En by og et område med talrige priser og som sidste år blev kåret som "Danmarks Bedste Kystby" og fik 2 stjerner i Michelin-guiden. Se byens mange velbarede og fredede huse, Museet Ribes Vikinger, det smukke kunstmuseum, Ribes mindste hus osv. Du kan bestemt ikke nøjes med en overnatning i Ribe, når du først er begyndt.
 
Læs mere,  se priser, fotos og videos på Danhostel Ribes egen hjemmeside: Danhostel Ribe

Faciliteter

trådløst internet
Tv-stue
WIFI
vaskemaskine
vaskeri
cykelruter
cykler

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Esbjerg
Gl. Vardevej 80
6700
Esbjerg
Fra pris: 
275 DKK
Vejen-5-50small
Petersmindevej 1
6600
Vejen
Fra pris: 
150 DKK
Danhostel Rømø
Lyngvejen 7
6792
Rømø
Fra pris: 
260 DKK
Danhostel Tønder
Sønderport 4
6270
Tønder
Fra pris: 
200 DKK