Hele verden besøger Danhostel Ribe

10. Jul. 2017
Line Juhl Kronow

Danhostel Ribes nye vært Claus Pedersen, beretter om rigtig mange gæster, ikke bare fra Danmark, men også fra eksotiske steder som USA, Australien, Thailand, Kina og Italien.


Når vejret er skiftende, er det oplagt med ferie i Danmarks ældste by. Hvis solen havde skinnet fra en skyfri himmel hele tiden, så havde turisterne søgt mod stranden. Nu hvor vejret skifter, nyder turisterne Ribe og det byen kan byde på i stedet.

Danhostel Ribes vært Claus Pedersen fortæller om særligt mange turister fra både Tyskland og Sverige. De fylder mest, men der er også plads til de danske turister og dem som kommer langvejs fra.  

Gang i renoveringen
Den nye vært har haft travlt med at få sat sit eget præg på Danhostel Ribe, således er der igangsat en del nye tiltag på stedet. Eks. er den gamle forpagterbolig blevet sløjfet og laves nu om til værelser, så der kan blive plads til endnu flere gæster. Bordtennisrummet har fået dekoreret en væg af nogle dygtige graffitimalere fra Esbjerg. Også i den store idrætshal er der renovering i gang, hvor man vil forbedre lydisoleringen.

Gæsterne får også lov til at bidrage, da der er sat en idé-tavle op. Her kan gæsterne skrive beskeder og komme med råd og idéer til forbedring af oplevelsen på Danhostel Ribe.

Overraskelse på vej
Danhostel Ribe samarbejder med Ribe Svømmecenter og Ribe Fritidscenter, og netop fritidscenteret lægger rammerne til en koncert med en populær dansk duo d. 12. oktober 2017. Hvem det er, kan vi ikke afsløre endnu, men det bliver helt sikkert stort.

Læs mere og book dit opholde på Danhostel Ribe her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.