Hele verden besøger Danhostel Ribe

10. Jul. 2017
Line Juhl Kronow

Danhostel Ribes nye vært Claus Pedersen, beretter om rigtig mange gæster, ikke bare fra Danmark, men også fra eksotiske steder som USA, Australien, Thailand, Kina og Italien.


Når vejret er skiftende, er det oplagt med ferie i Danmarks ældste by. Hvis solen havde skinnet fra en skyfri himmel hele tiden, så havde turisterne søgt mod stranden. Nu hvor vejret skifter, nyder turisterne Ribe og det byen kan byde på i stedet.

Danhostel Ribes vært Claus Pedersen fortæller om særligt mange turister fra både Tyskland og Sverige. De fylder mest, men der er også plads til de danske turister og dem som kommer langvejs fra.  

Gang i renoveringen
Den nye vært har haft travlt med at få sat sit eget præg på Danhostel Ribe, således er der igangsat en del nye tiltag på stedet. Eks. er den gamle forpagterbolig blevet sløjfet og laves nu om til værelser, så der kan blive plads til endnu flere gæster. Bordtennisrummet har fået dekoreret en væg af nogle dygtige graffitimalere fra Esbjerg. Også i den store idrætshal er der renovering i gang, hvor man vil forbedre lydisoleringen.

Gæsterne får også lov til at bidrage, da der er sat en idé-tavle op. Her kan gæsterne skrive beskeder og komme med råd og idéer til forbedring af oplevelsen på Danhostel Ribe.

Overraskelse på vej
Danhostel Ribe samarbejder med Ribe Svømmecenter og Ribe Fritidscenter, og netop fritidscenteret lægger rammerne til en koncert med en populær dansk duo d. 12. oktober 2017. Hvem det er, kan vi ikke afsløre endnu, men det bliver helt sikkert stort.

Læs mere og book dit opholde på Danhostel Ribe her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.