Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år

06. Sep. 2019
Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.

Skolen har en helt fast tradition med at afholde lejrskoler på Danhostel Ribe, og det er der mange skoler, der har. Der er flere gode grunde til, at de samme skoler vender tilbage igen og igen. En af disse er, at Danhostel er eksperter på netop lejrskoler og gruppeophold til gode priser, som de fleste kan være med på.

Ribe og Sønderjylland er et klassisk lejrskolemål
Marie Kruses Skolen tager hvert år ud på vaden, hvor der skal studeres planter, dyr og naturfænomener i Nationalpark Vadehavet. Biologitimen foregår ude på vandet med bare tæer i sandet og hænderne i dyndet. Vadehavscenteret hjælper med at skabe rammerne for en god dags undervisning.

Historiske Sønderjylland
Undervisning i historie er også et emne på dagsordenen, når lejrskolerne besøger Sønderjylland. Dette bliver bl.a. til ture til Dybbøl Banke og besøg på Ribe Vikingecenter. Læs mere om hvordan de forskellige fag kan implementeres i jeres lejrskoler her.

Altid noget nyt
For Anders Krarup bliver turen til Ribe aldrig ensartet. Det er jo forskellige elever der er med hvert år, siger han. Eleverne benytter også de andre lokale tilbud i byen, og der er også planlagt en tur i Ribe Svømmehal og vandring i den historiske by.

Stolt tradition
Hos Danhostel er vi glade og stolte af, at kunne byde velkommen til de samme skoler år efter år og give eleverne en både lærerig og ikke mindst hyggelig lejrskoletur. Det sociale skal styrkes, og eleverne skal helst vende hjem fra en lejrskole med en uforglemmelig oplevelse i bagagen og måske endda en lyst til at opleve Danmark på egen hånd, når de bliver ældre. På den måde er vores lejrskoler også med til at styrke den danske turisme mange år fremadrettet.

Læs mere om lejrskoler på Danhostel her.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.