Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år

  Line Juhl Kronow

  I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.

  Skolen har en helt fast tradition med at afholde lejrskoler på Danhostel Ribe, og det er der mange skoler, der har. Der er flere gode grunde til, at de samme skoler vender tilbage igen og igen. En af disse er, at Danhostel er eksperter på netop lejrskoler og gruppeophold til gode priser, som de fleste kan være med på.

  Ribe og Sønderjylland er et klassisk lejrskolemål
  Marie Kruses Skolen tager hvert år ud på vaden, hvor der skal studeres planter, dyr og naturfænomener i Nationalpark Vadehavet. Biologitimen foregår ude på vandet med bare tæer i sandet og hænderne i dyndet. Vadehavscenteret hjælper med at skabe rammerne for en god dags undervisning.

  Historiske Sønderjylland
  Undervisning i historie er også et emne på dagsordenen, når lejrskolerne besøger Sønderjylland. Dette bliver bl.a. til ture til Dybbøl Banke og besøg på Ribe Vikingecenter. Læs mere om hvordan de forskellige fag kan implementeres i jeres lejrskoler her.

  Altid noget nyt
  For Anders Krarup bliver turen til Ribe aldrig ensartet. Det er jo forskellige elever der er med hvert år, siger han. Eleverne benytter også de andre lokale tilbud i byen, og der er også planlagt en tur i Ribe Svømmehal og vandring i den historiske by.

  Stolt tradition
  Hos Danhostel er vi glade og stolte af, at kunne byde velkommen til de samme skoler år efter år og give eleverne en både lærerig og ikke mindst hyggelig lejrskoletur. Det sociale skal styrkes, og eleverne skal helst vende hjem fra en lejrskole med en uforglemmelig oplevelse i bagagen og måske endda en lyst til at opleve Danmark på egen hånd, når de bliver ældre. På den måde er vores lejrskoler også med til at styrke den danske turisme mange år fremadrettet.

  Læs mere om lejrskoler på Danhostel her.

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.