Kendt værtspar stopper efter 30 år på Danhostel Ribe

    Line Juhl Kronow

    Jens og Gudrun stopper som værter efter hele 30 år på Danhostel Ribe. Jens er drevet af idéer og nytænkning, skulle han og Gudrun fortsat have drevet Danhostel Ribe, ville det have krævet en større ombygning.

    Carsten Lund, som er formand for Danhostel Ribe og Ribe Fritidscenter, beklager, at Jens Philipsen har valgt at stoppe som forpagter på Danhostel Ribe, men siger også, at han forstår den beslutning Jens har taget og ligesom Jens føler han ikke, at der har været nok opbakning, til ønsket om modernisering og udbygning af overnatningsstedet.

    På Danhostels hovedkontor, har man nydt godt af den hjælp og viden, som Jens og Gudrun har delt ud af i løbet af årene. Deres store passion for det sted de driver og opbakning til Danhostel kæden, har man i den grad sat pris på.

    ”Vi kommer til at savne Gudrun og Jens, der har været engagerede og altid klar til at yde en indsats for Danhostel.” Udtaler Danhostels direktør Ole Andersen.

    Danhostel Ribe, skal nu finde en ny forpagter. Et stillingsopslag for dette, vil blive slået op i løbet af efteråret.

    For Jens og Gudrun, der nu slipper deres livsværk, venter der en del mere fritid forude. Jens slipper dog ikke helt turismefaget og har planer om, at arbejde som freelancekonsulent indenfor turisme, erhverv og iværksætteri og derved gøre brug af sin store erfaring, med turisme udvikling og drift af et overnatningssted.

    Læs mere om Danhostel Ribe og book din overnatning her

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.