Claus Pedersen ny forpagter for Danhostel Ribe

  07. Dec. 2016
  Danhostel Ribe

  Det er med meget stor glæde, at formanden for Ribe Fritidscenter og Danhostel Ribe Vandrehjem, Carsten Lund nu kan offentliggøre, at den 45 årige lokale ildsjæl, Claus Pedersen, er blevet ny forpagter for Danhostel Ribe Vandrehjem.

  Vi har haft et stærkt ansøgerfelt med 13 ansøgere og Claus Pedersens profil passer rigtig godt til Danhostel Ribe Vandrehjem. Claus har de sidste 15 år været ansat i LEGOLAND & LEGO i Billund, hvor han har haft ledelsesansvar for bl.a. at skabe underholdningsaktiviteter i LEGOLAND samt arbejdet med at øge gæstetilfredsheden på Hotel LEGOLAND. Herudover har Claus i 17 år været ejer af Café Strygejernet.

  Claus er tæt involveret i Peter Jul, Tulipanfesten og meget mere i Ribe. Sport og musik spiller en stor rolle i hans hverdag og han har tidligere været formand for RIAMUF og medlem af Sjov Lørdag Komiteen.  

  I bestyrelsen er vi rigtig glade for, at vi med Claus har fået en stærk person og god profil som ny forpagter. Claus vil på en og samme tid føre den gode ånd videre fra vandrehjemmet, og medbringer samtidigt også nye ideer og udviklingsveje.

  ”Stillingen som forpagter af Danhostel Ribe er en ønskeudfordring og jeg er sikker på, at jeg med min erfaring og kendskab til byen, erhvervslivet og til byens nøgleaktører kan føre Danhostel Ribe sikkert videre og samtidig løfte det til nye højder. Det skal ske i et tæt samarbejde med personalet og jeg glæder mig til samspillet med bestyrelsen for Ribe Fritidscenter. Jeg ser gode muligheder for at øge samspillet mellem Danhostel Ribe Vandrehjem og Ribe Fritidscenter med et godt svømmebad. Vi skal kunne lave nogle gode pakkeløsninger i fællesskab, som kan trække endnu flere gæster til byen”, siger Claus Pedersen

  Claus er gift med Lulu Hjarnø, som er forsker på Center for Maritim Sundhed og Samfund på Syddansk Universitet. De har sammen drengene Sebastian, Christoffer og Benjamin på hhv. 17, 13, og 6 år.

  Selvom det er Claus der bliver forpagter, så bliver det også et familieprojekt, hvor Lulu og drengene bliver en del af den nye hverdag på vandrehjemmet.

  Vi glæder os til det videre samarbejde med Claus og det er med stor glæde for os i bestyrelsen, at Jens Phillipsen har sagt ja til at være med til at hjælpe den unge efterfølger godt på vej i overgangsfasen her fra den 1. januar 2017, hvor Claus tager over.

  Yderligere oplysninger kan fås hos:

  Formand Carsten Lund                            Ny forpagter Claus Pedersen

  M: 27905003                                          M: 29228051

  Flere pressemeddelelser

  Anette Price
  Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet. De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000
  Anette Price
  Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 63 medlemmer i Danmark, afholdt den 2. november landsmøde og blandt en række priser uddelte man traditionen tro også årets…
  Anette Price
  57-årige Ole Andersen der nu i lidt over 5 år har været direktør for Danhostel fratræder den 4. november 2019 sin stilling.