Horesta indstiller Danhostel Ribe til Erhvervs- og Vækstministeriets Landdistriktspris 2016

23. Sep. 2016
Anette Brylov

Overnatningsstedets evne til at binde lokale aktører sammen i arbejdet med turismen i Ribe, har båret frugt.

Danhostel Ribe er netop, som én af tre blevet indstillet af Horesta til Erhvervs- og Vækstministeriets Landdistriktspris 2016.

Prisen uddeles til en ildsjæl, et projekt eller en forening, der har gjort en særlig indsats for at skabe vækst og udvikling i landdistrikterne.

De to andre aktører der er indstillet til prisen, er den Bornholmske gourmetrestaurant Kadeau og Knuthenborg Safaripark.

I indstillingen lægger Horesta bl.a. vægt på de mange Naturoplevelser og events, som Danhostel Ribe har skabt et samlingspunkt for f.eks. i forbindelse med ”Sort Sol”. Børnene kan komme på lejrskole, farmor kan tage på udflugt med seniorgruppen. Stedets store hal bliver hyppigt brugt af lokale sportsorganisationer og til at lave events for borgerne i Ribe, som f.eks. tøjbasar eller kurser.

Danhostel Ribe har i det hele taget, gennem mange år været et mønstereksempel, når det handler om at profilere nærområdet, som Nationalpark Vadehavet, Unescos Verdensarv og Ribe i særdeleshed.

”Det er et stort skulderklap at få, i forhold til det arbejde vi laver i lokalområdet, vi er glade og stolte” udtaler Jens Philipsen, der sammen med sin hustru Gudrun, er det populære værtspar på Danhostel Ribe.

Som et af områdets førende overnatningssteder, er Ribe Danhostel med Jens Philipsen og Gudrun Rishede i spidsen, et bindeled imellem turisten, Ribe by og de lokale virksomheder.

Landdistriktsprisen 2016 uddeles den 3. oktober – og vi håber, at den tilfalder Danhostel Ribe.

 

Yderligere information hos:

Marketingchef Anette Brylov, Danhostel Danmarks Vandrerhjem,
Direkte: 51 38 68 03 – brylov@danhostel.dk

Flere pressemeddelelser

Danhostel
Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020
Anette Price
Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet. De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000
Anette Price
Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 63 medlemmer i Danmark, afholdt den 2. november landsmøde og blandt en række priser uddelte man traditionen tro også årets…