Danhostel Ebeltoft – Altid i udvikling
24. Apr. 2017
Line Juhl Kronow

Knud Hansen, der er vært på Danhostel Ebeltoft og samtidig bestyrer af Ebeltoft Idrætscenter, har bestemt ikke tænkt sig at sidde stille de næste par år. Han regner dog med, at de bliver de sidste for ham på arbejdsmarkedet.

Knud har stået for driften begge steder i tretten år og har aldrig rigtig haft evnen til at sidde stille. Der skal ske noget hele tiden, og det må man sige, at der også gør.

Fokus på god service
De besøgende på Danhostel Ebeltoft spænder bredt med ca. 10 % sportsgæster, der også benytter idrætscenteret. Ud over det, benytter mange stedet til at overnatte i forbindelse med konference, kurser og familiebegivenheder. Her er stor fokus på at kunne levere et produkt, der både tilbyder moderne mødelokaler med professionel forplejning og en hyggelig stemning med gode buffeter ved familiefester.

For Knud handler god service bl.a. om, at gæsterne ikke skal tænke på noget som helst. De skal være trykke ved, at der er nogen, som tager sig af det hele. Værten er altid til stede og sørger for, at det hele glider som det skal.

Knuds servicefilosofi bar frugt allerede første år, hvor han stod for driften. Her kom antallet af overnatninger op på 11.000. Selvom der ikke var regnet med noget overskud før efter 5 år, så lykkedes det mod forventning, at få et overskud første år.

Knud fortæller også, at opbakningen fra de lokale har haft stor betydning. Folk kommer gerne 4-5 gange om året til forskellige begivenheder. Det betyder meget for Danhostel Ebeltoft, at man kan få de gode anmeldelser ud på gammeldags mund til mund manér. Hvis folk kan lide det de oplever, så fortæller de det til andre. Derfor er god service så alt afgørende.

Nye tiltag
En del af succesen skyldes også den konstante udvikling, som Danhostel Ebeltoft gennemgår under Knuds kyndige hænder. Der er kommet nye projekter og tiltag til løbende hvert år siden Knud overtog driften. Næste projekt er en stor solterrasse for enden af bygningen, der vil gøre det muligt at nyde aftensolen i sommermånederne.

Læs mere om Danhostel Ebeltoft her

Læs artiklen fra lokalavisen her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Top attraktionen i Vordingborg - Vordingborg Slotsruin med Gåsetårnet
| Line Juhl Kronow

Den historiske kongeborg er Danmarks største med Gåsetårnet vågende over byen som Vordingborgs stolte vartegn. Tårnet er også det bedst bevarede borgtårn i Danmark.

H.C. Andersen Attraktioner og oplevelser i Odense
| Line Juhl Kronow

Odense by har mange H.C. Andersen attraktioner, som er spændende for både børn og voksne. Gå en tur i den gamle bydel hvor du både finder H.C. Andersens fødehjem og barndomshjem, H.C. Andersen-museet, børnekulturhuset Fyrtøjet og bymuseet Møntergården. Børn under 17 år kommer gratis ind på de fleste attraktioner, når de følges med en betalende voksen. Det er i øvrigt muligt at købe en ”5-i-1 billet”, der giver adgang til alle fem attraktioner.