Danhostel er klar med helt ny web og bookingportal.

  24. Sep. 2018
  Line Juhl Kronow

  Danhostels web- og bookingportal www.danhostel.dk har fået et moderne ansigtsløft, der har gjort det både nemmere og hurtigere for gæster at booke deres ophold online og direkte. Foruden den nye webside, er Danhostels Fordelskort også blevet fuldt digitalt, så du slipper for at være afhængig af dit plastikkort.

  Moderne design
  Websidens nye design bygger på det lette, rene og enkelte skandinaviske design. Der er mere fokus på store flotte billeder, letlæselige tekster og brugervenlighed, der sikrer en god oplevelse for vores gæster. Siden følger således nutidens designtendenser, som af gode grunde bliver flittigt anvendt omkring på nettet.

  Bookingflowet er blevet optimeret, så vores hostels altid er let tilgængelige både på computer, tablet og mobil.

  Danhostel Fordelskort
  Danhostel Fordelskort kan bestilles lige her. Det er helt gratis, og kortets nummer bliver sendt på mail, så du er klar til at booke med det samme. Du kan når som helst logge ind på din profilside og se dit kortnummer, så du ikke behøver at have kortet med dig.

  Når du verificerer dit kortnummer i forbindelse med din booking, får du automatisk 10% rabat på din overnatning. Det giver dig en endnu bedre grund til at booke direkte hos Danhostel, når man sammenligner med andre bookingplatforme. Du får altid den billigste pris på Danhostel.dk eller på det pågældende Danhostels egen hjemmeside.

  Inspirerende bookingportal
  Udover den nemme booking, så finder du også inspiration og gode tips til din ferie i Danmark på vores nye hjemmeside. Her er regionale guides til hele familien og til børn. Vi har også en god temasektion med inspiration til ophold, der tager udgangspunkt i et eller flere spændende temaer. Vi kan også hjælpe med overnatning til dig og din hund eller gæster i kørestol. Kort sagt, så har vi samlet den fulde pakke med alt du behøver for en vellykket ferie i Danmark med Danhostel.

  Book dit ophold til næste års sæson allerede nu lige her.

  PS: Vidste du, at du med dit Danhostel Fordelskort også får en række gode rabatter til museer og attraktioner rundt om i landet. Se dem alle her.

   

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er