Danhostel Gjerrilds værter gennem 14 år, takkede af med afskedsreception i lørdags.

18. Nov. 2016
Line Juhl Kronow

Efter 14 år som værter på Danhostel Gjerrild, takkede Dorthe Lyk og Torben Andersen af og overlader overnatningsstedet til det nye værtspar, der står klar til at overtage.

Allerede på Danhostel organisationens årlige Landsmøde, i starten af november, fik Dorthe og Torben sagt farvel til deres mange kollagerne fra de andre Danhostels. Her gav Dorthe også udtryk for, at det føltes lidt som at sige farvel til et af sine børn, når man har haft et Danhostel i hele 14 år.

Dorthe har nu planer om, at bruge de næste 3 år, på en uddannelse i Organisatorisk Læring. Dorthe udtrykker, at det bliver spændende at få lov til, at bruge hovedet lidt mere, frem for kroppen fremover. Også Torben er er klar på det nye kapitel i deres liv, og er ved at tage et regnskabskursus.

”Det bliver godt at komme videre, selvom det er fedt at løbe rundt i køkkenet en formiddag og have det store overblik uden at følge en seddel. Der er helt sikkert nogle ting, der sidder på rygraden, modsat det, som jeg har gang i nu.” Det siger Dorthe, der startede på bacheloruddannelsen i september.

Stamgæsterne VUC Århus var de sidste gæster, som fik fornøjelsen af Dorthe og Torbens gode værtskab. Netop VUC Århus var også de første gæster Dorthe og Torben var værter for, da de overtog Danhostel Gjerrild i oktober 2002. På den måde kan man sige, at ringen er sluttet godt.

1. januar 2017 overtager Nina og Stephen Barret Danhostel Gjerrild, da de i forvejen kender Dorthe og Torben, er de glade for den hjælp de har kunnet få, fra det tidligere værtspar. De glæder sig begge til at overtage stedet.

Læs mere om Danhostel Gjerrild og book dit ophold her
 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.