Danhostel Gjerrilds værter gennem 14 år, takkede af med afskedsreception i lørdags.

  Line Juhl Kronow

  Efter 14 år som værter på Danhostel Gjerrild, takkede Dorthe Lyk og Torben Andersen af og overlader overnatningsstedet til det nye værtspar, der står klar til at overtage.

  Allerede på Danhostel organisationens årlige Landsmøde, i starten af november, fik Dorthe og Torben sagt farvel til deres mange kollagerne fra de andre Danhostels. Her gav Dorthe også udtryk for, at det føltes lidt som at sige farvel til et af sine børn, når man har haft et Danhostel i hele 14 år.

  Dorthe har nu planer om, at bruge de næste 3 år, på en uddannelse i Organisatorisk Læring. Dorthe udtrykker, at det bliver spændende at få lov til, at bruge hovedet lidt mere, frem for kroppen fremover. Også Torben er er klar på det nye kapitel i deres liv, og er ved at tage et regnskabskursus.

  ”Det bliver godt at komme videre, selvom det er fedt at løbe rundt i køkkenet en formiddag og have det store overblik uden at følge en seddel. Der er helt sikkert nogle ting, der sidder på rygraden, modsat det, som jeg har gang i nu.” Det siger Dorthe, der startede på bacheloruddannelsen i september.

  Stamgæsterne VUC Århus var de sidste gæster, som fik fornøjelsen af Dorthe og Torbens gode værtskab. Netop VUC Århus var også de første gæster Dorthe og Torben var værter for, da de overtog Danhostel Gjerrild i oktober 2002. På den måde kan man sige, at ringen er sluttet godt.

  1. januar 2017 overtager Nina og Stephen Barret Danhostel Gjerrild, da de i forvejen kender Dorthe og Torben, er de glade for den hjælp de har kunnet få, fra det tidligere værtspar. De glæder sig begge til at overtage stedet.

  Læs mere om Danhostel Gjerrild og book dit ophold her
   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.