Danhostel Gjerrilds værter gennem 14 år, takkede af med afskedsreception i lørdags.

18. Nov. 2016
Line Juhl Kronow

Efter 14 år som værter på Danhostel Gjerrild, takkede Dorthe Lyk og Torben Andersen af og overlader overnatningsstedet til det nye værtspar, der står klar til at overtage.

Allerede på Danhostel organisationens årlige Landsmøde, i starten af november, fik Dorthe og Torben sagt farvel til deres mange kollagerne fra de andre Danhostels. Her gav Dorthe også udtryk for, at det føltes lidt som at sige farvel til et af sine børn, når man har haft et Danhostel i hele 14 år.

Dorthe har nu planer om, at bruge de næste 3 år, på en uddannelse i Organisatorisk Læring. Dorthe udtrykker, at det bliver spændende at få lov til, at bruge hovedet lidt mere, frem for kroppen fremover. Også Torben er er klar på det nye kapitel i deres liv, og er ved at tage et regnskabskursus.

”Det bliver godt at komme videre, selvom det er fedt at løbe rundt i køkkenet en formiddag og have det store overblik uden at følge en seddel. Der er helt sikkert nogle ting, der sidder på rygraden, modsat det, som jeg har gang i nu.” Det siger Dorthe, der startede på bacheloruddannelsen i september.

Stamgæsterne VUC Århus var de sidste gæster, som fik fornøjelsen af Dorthe og Torbens gode værtskab. Netop VUC Århus var også de første gæster Dorthe og Torben var værter for, da de overtog Danhostel Gjerrild i oktober 2002. På den måde kan man sige, at ringen er sluttet godt.

1. januar 2017 overtager Nina og Stephen Barret Danhostel Gjerrild, da de i forvejen kender Dorthe og Torben, er de glade for den hjælp de har kunnet få, fra det tidligere værtspar. De glæder sig begge til at overtage stedet.

Læs mere om Danhostel Gjerrild og book dit ophold her
 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.

SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.