Danhostel Gjerrilds værtspar er kommet godt fra start.

    05. Dec. 2017

    Efter kun et år som nye værter på Danhostel Gjerrild, kunne Nina og Stephen trække en pris hjem som årets mesterkok på Danhostel. Prisen har de fået, ved at være det Danhostel med den bedste score målt på kundeanmeldelser i hele Danhostel kæden.

     

    Nina og Stephen er begge kommet til Danmark fra udlandet. Nina har finske rødder og Stephen er fra England. Deres uddannelser er fra de kreative håndværksfag og det lå ikke lige i kortene, at de skulle være vandrerhjemsværter. Men det må siges, at de klarer deres nye opgave super flot. På Danhostels Hovedkontor er vi glade for, at de tidligere værter på Danhostel Gjerrild fik overtalt Nina og Stephen til at overtage stedet.

    Aktiviteter uden for sæson
    Nina og Stephen har gjort deres for at sikre, at der er liv på Danhostel Gjerrild hele året og har derfor arrangeret både Jazzaften og ”finnish your dinner”, som bliver en finsk oplevelse på dansk grund.

    Læs meget mere om det charmerende værtspar i artiklen fra Stiften her.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Sjove måder at overnatte på
    | Cecilie Karlsson

    Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.

    Tour de France stemning hos Danhostel
    | Cecilie Karlsson

    Der er ikke længe til verdens største cykelfest kommer til Danmark og vi har været ude og sprede lidt tour-stemning i København.