Danhostel Gjerrilds værtspar er kommet godt fra start.

    Efter kun et år som nye værter på Danhostel Gjerrild, kunne Nina og Stephen trække en pris hjem som årets mesterkok på Danhostel. Prisen har de fået, ved at være det Danhostel med den bedste score målt på kundeanmeldelser i hele Danhostel kæden.

     

    Nina og Stephen er begge kommet til Danmark fra udlandet. Nina har finske rødder og Stephen er fra England. Deres uddannelser er fra de kreative håndværksfag og det lå ikke lige i kortene, at de skulle være vandrerhjemsværter. Men det må siges, at de klarer deres nye opgave super flot. På Danhostels Hovedkontor er vi glade for, at de tidligere værter på Danhostel Gjerrild fik overtalt Nina og Stephen til at overtage stedet.

    Aktiviteter uden for sæson
    Nina og Stephen har gjort deres for at sikre, at der er liv på Danhostel Gjerrild hele året og har derfor arrangeret både Jazzaften og ”finnish your dinner”, som bliver en finsk oplevelse på dansk grund.

    Læs meget mere om det charmerende værtspar i artiklen fra Stiften her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.