Danhostel Skanderborg scorer højt på smukke omgivelser

24. Okt. 2014
Julia Schmidt

På Danhostel Skanderborg er gæsterne rigtig glade for de smukke omgivelser. De har givet vandrerhjemmet 9,73 ud af 10 i gæste ratings baseret på beliggenheden.

Danhostel Skanderborg ligger i fredelige omgivelser midt mellem en storslået bøgeskov og Skanderborg Sø. Derudover er der kun få kilometer til Skanderborg by, fyldt med oplevelser og attraktioner.

Læs her hvad gæsterne siger om Danhostel Skanderborg:

”Meget smuk beliggenhed og god afstand til Skanderborg og Århus” - 8,50/10

”Beliggenhed og service var fin, og dejligt med et vandrerkøkken” - 7/10

”Venligt og imødekommende personale, smukke omgivelser, fællesareal (eks. der hvor vi spiste morgenmad) rigtig hyggeligt og rent” - 7,50/10

”For vores vedkommende er det vigtigt at det ligger centralt for mødedeltagere i DK. Nemt at finde. Smukke omgivelser” - 7,92/10

Læs flere gæste ratings her.

Læs mere om Danhostel Skanderborg og book her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.