Danhostel Skanderborg scorer højt på smukke omgivelser

24. Okt. 2014
Julia Schmidt

På Danhostel Skanderborg er gæsterne rigtig glade for de smukke omgivelser. De har givet vandrerhjemmet 9,73 ud af 10 i gæste ratings baseret på beliggenheden.

Danhostel Skanderborg ligger i fredelige omgivelser midt mellem en storslået bøgeskov og Skanderborg Sø. Derudover er der kun få kilometer til Skanderborg by, fyldt med oplevelser og attraktioner.

Læs her hvad gæsterne siger om Danhostel Skanderborg:

”Meget smuk beliggenhed og god afstand til Skanderborg og Århus” - 8,50/10

”Beliggenhed og service var fin, og dejligt med et vandrerkøkken” - 7/10

”Venligt og imødekommende personale, smukke omgivelser, fællesareal (eks. der hvor vi spiste morgenmad) rigtig hyggeligt og rent” - 7,50/10

”For vores vedkommende er det vigtigt at det ligger centralt for mødedeltagere i DK. Nemt at finde. Smukke omgivelser” - 7,92/10

Læs flere gæste ratings her.

Læs mere om Danhostel Skanderborg og book her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Ebeltoft er klar med 4 af de 17 FN Verdensmål.

Danhostel som kæde lavede i foråret 2019 et manifest og en ny strategi med en ambition om at få FN`s 17 verdensmål implementeret i Danhostels forretning i løbet af de kommende år. Flere Danhostels har allerede taget mange af initiativerne til sig. På Danhostel Ebeltoft har man implementeret 4 af de 17 Verdensmål i den daglige gang på vandrerhjemmet.

Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.