Danhostel Skanderborg scorer højt på smukke omgivelser

24. Okt. 2014
Julia Schmidt

På Danhostel Skanderborg er gæsterne rigtig glade for de smukke omgivelser. De har givet vandrerhjemmet 9,73 ud af 10 i gæste ratings baseret på beliggenheden.

Danhostel Skanderborg ligger i fredelige omgivelser midt mellem en storslået bøgeskov og Skanderborg Sø. Derudover er der kun få kilometer til Skanderborg by, fyldt med oplevelser og attraktioner.

Læs her hvad gæsterne siger om Danhostel Skanderborg:

”Meget smuk beliggenhed og god afstand til Skanderborg og Århus” - 8,50/10

”Beliggenhed og service var fin, og dejligt med et vandrerkøkken” - 7/10

”Venligt og imødekommende personale, smukke omgivelser, fællesareal (eks. der hvor vi spiste morgenmad) rigtig hyggeligt og rent” - 7,50/10

”For vores vedkommende er det vigtigt at det ligger centralt for mødedeltagere i DK. Nemt at finde. Smukke omgivelser” - 7,92/10

Læs flere gæste ratings her.

Læs mere om Danhostel Skanderborg og book her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.