Danhostel støtter feriehjælp

16. Jan. 2015
Julia Schmidt

Velgørenheds auktion for Danhostels medlemmer indsamlede penge til Feriehjælp.

Da Danhostel i november 2014 havde sit årlige landsmøde, holdt vi i den forbindelse en auktion for vores medlemmer. Auktionen var tilrettelagt af Danhostels hovedkontor, og medarbejderne havde pakket genstande fra Danhostels historie ind i gavepapir. Disse gaver blev til landsmødet bortauktioneret, og medlemmerne synes det var underholdende, så de begyndte at overbyde hinanden.   
Der blev budt i øst og vest, og det endte med, at alle gaverne var blevet købt, på trods af at ingen af deltagerne vidste hvad pakkerne indeholdt.

Til sammen blev der indsamlet 7.950 DKK, og disse ville Danhostel gerne donere til et godt formål.

Og hvilket formål ville være mere i Danhostels ånd, end at støtte danske børn, hvis forældre ikke har råd til at tage dem med på ferie. Derfor donerede Danhostel alle 7.950 DKK til Dansk folkehjælps ”Feriehjælp”.

Feriehjælp hjælper danske børn, hvis forældre ikke har råd til at tage dem med på ferie, eller sende dem på lejrskole, til fødselsdage mv.
Hos Danhostel ved vi hvor meget det betyder for børn, at holde ferie med deres forældre, og det vil vi gerne være med at til ændre.
Netop familieferie er en af Danhostels styrker, da vi har 83 Danhostels i Danmark, der alle kan tilbyde spændende og hyggelige ferier for hele familien. Derfor var Feriehjælp et oplagt valg til en donation.

Du kan læse mere om Feriehjælp på denne hjemmeside

Du kan også booke din næste ferie for dig og din familie her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.