Danhostel støtter feriehjælp

16. Jan. 2015
Julia Schmidt

Velgørenheds auktion for Danhostels medlemmer indsamlede penge til Feriehjælp.

Da Danhostel i november 2014 havde sit årlige landsmøde, holdt vi i den forbindelse en auktion for vores medlemmer. Auktionen var tilrettelagt af Danhostels hovedkontor, og medarbejderne havde pakket genstande fra Danhostels historie ind i gavepapir. Disse gaver blev til landsmødet bortauktioneret, og medlemmerne synes det var underholdende, så de begyndte at overbyde hinanden.   
Der blev budt i øst og vest, og det endte med, at alle gaverne var blevet købt, på trods af at ingen af deltagerne vidste hvad pakkerne indeholdt.

Til sammen blev der indsamlet 7.950 DKK, og disse ville Danhostel gerne donere til et godt formål.

Og hvilket formål ville være mere i Danhostels ånd, end at støtte danske børn, hvis forældre ikke har råd til at tage dem med på ferie. Derfor donerede Danhostel alle 7.950 DKK til Dansk folkehjælps ”Feriehjælp”.

Feriehjælp hjælper danske børn, hvis forældre ikke har råd til at tage dem med på ferie, eller sende dem på lejrskole, til fødselsdage mv.
Hos Danhostel ved vi hvor meget det betyder for børn, at holde ferie med deres forældre, og det vil vi gerne være med at til ændre.
Netop familieferie er en af Danhostels styrker, da vi har 83 Danhostels i Danmark, der alle kan tilbyde spændende og hyggelige ferier for hele familien. Derfor var Feriehjælp et oplagt valg til en donation.

Du kan læse mere om Feriehjælp på denne hjemmeside

Du kan også booke din næste ferie for dig og din familie her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.