Danhostel støtter feriehjælp

  Julia Schmidt

  Velgørenheds auktion for Danhostels medlemmer indsamlede penge til Feriehjælp.

  Da Danhostel i november 2014 havde sit årlige landsmøde, holdt vi i den forbindelse en auktion for vores medlemmer. Auktionen var tilrettelagt af Danhostels hovedkontor, og medarbejderne havde pakket genstande fra Danhostels historie ind i gavepapir. Disse gaver blev til landsmødet bortauktioneret, og medlemmerne synes det var underholdende, så de begyndte at overbyde hinanden.   
  Der blev budt i øst og vest, og det endte med, at alle gaverne var blevet købt, på trods af at ingen af deltagerne vidste hvad pakkerne indeholdt.

  Til sammen blev der indsamlet 7.950 DKK, og disse ville Danhostel gerne donere til et godt formål.

  Og hvilket formål ville være mere i Danhostels ånd, end at støtte danske børn, hvis forældre ikke har råd til at tage dem med på ferie. Derfor donerede Danhostel alle 7.950 DKK til Dansk folkehjælps ”Feriehjælp”.

  Feriehjælp hjælper danske børn, hvis forældre ikke har råd til at tage dem med på ferie, eller sende dem på lejrskole, til fødselsdage mv.
  Hos Danhostel ved vi hvor meget det betyder for børn, at holde ferie med deres forældre, og det vil vi gerne være med at til ændre.
  Netop familieferie er en af Danhostels styrker, da vi har 83 Danhostels i Danmark, der alle kan tilbyde spændende og hyggelige ferier for hele familien. Derfor var Feriehjælp et oplagt valg til en donation.

  Du kan læse mere om Feriehjælp på denne hjemmeside

  Du kan også booke din næste ferie for dig og din familie her

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.