Integrationen cykler der ud af

02. Jul. 2012

Team Odense

”Vi har startet holdet for at lære nogle med anden etnisk baggrund at cykle – og for at lære hinanden at kende på tværs af kulturer,” siger Knud Vilstrup, der er en del af styregruppen bag Team Odense Integration.

På hele turen overnatter rytterne på Danhostel-vandrerhjem, og det er helt bevidst forklarer Knud Vilstrup:

”Når du bor på samme værelse med en somalier og palæstinenser, lærer man dem hurtigt at kende, og det er netop også ideen,” siger han.

Succes med cykling og fællesskab

Derudover ligger Danhostel-vandrerhjemmene netop så tæt, at de er perfekte for dagsetaper på cykel. Turen for Team Odense Integration starter i Vejle og slutter i Maribo. I år er der 39 ryttere fra hele 14 nationaliteter med på holdet.

”Det har været helt forrygende med tilmeldinger i år, og det bliver spændende at cykle med så stort et hold,” siger Knud Vilstrup.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.