Integrationen cykler der ud af

02. Jul. 2012

Team Odense

”Vi har startet holdet for at lære nogle med anden etnisk baggrund at cykle – og for at lære hinanden at kende på tværs af kulturer,” siger Knud Vilstrup, der er en del af styregruppen bag Team Odense Integration.

På hele turen overnatter rytterne på Danhostel-vandrerhjem, og det er helt bevidst forklarer Knud Vilstrup:

”Når du bor på samme værelse med en somalier og palæstinenser, lærer man dem hurtigt at kende, og det er netop også ideen,” siger han.

Succes med cykling og fællesskab

Derudover ligger Danhostel-vandrerhjemmene netop så tæt, at de er perfekte for dagsetaper på cykel. Turen for Team Odense Integration starter i Vejle og slutter i Maribo. I år er der 39 ryttere fra hele 14 nationaliteter med på holdet.

”Det har været helt forrygende med tilmeldinger i år, og det bliver spændende at cykle med så stort et hold,” siger Knud Vilstrup.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre modtager vinterstrik fra Danhostel kæden
| Anette Brylov Hansen

- Vinterstrikket er en del af Danhostels landsdækkende kampagne ”Strik for en sag”
Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder.

Danhostel søger sekretariatschef til forretningsudvikling
| Danhostel

Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?