Integrationen cykler der ud af

02. Jul. 2012

Team Odense

”Vi har startet holdet for at lære nogle med anden etnisk baggrund at cykle – og for at lære hinanden at kende på tværs af kulturer,” siger Knud Vilstrup, der er en del af styregruppen bag Team Odense Integration.

På hele turen overnatter rytterne på Danhostel-vandrerhjem, og det er helt bevidst forklarer Knud Vilstrup:

”Når du bor på samme værelse med en somalier og palæstinenser, lærer man dem hurtigt at kende, og det er netop også ideen,” siger han.

Succes med cykling og fællesskab

Derudover ligger Danhostel-vandrerhjemmene netop så tæt, at de er perfekte for dagsetaper på cykel. Turen for Team Odense Integration starter i Vejle og slutter i Maribo. I år er der 39 ryttere fra hele 14 nationaliteter med på holdet.

”Det har været helt forrygende med tilmeldinger i år, og det bliver spændende at cykle med så stort et hold,” siger Knud Vilstrup.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.