Integrationen cykler der ud af

02. Jul. 2012

Team Odense

”Vi har startet holdet for at lære nogle med anden etnisk baggrund at cykle – og for at lære hinanden at kende på tværs af kulturer,” siger Knud Vilstrup, der er en del af styregruppen bag Team Odense Integration.

På hele turen overnatter rytterne på Danhostel-vandrerhjem, og det er helt bevidst forklarer Knud Vilstrup:

”Når du bor på samme værelse med en somalier og palæstinenser, lærer man dem hurtigt at kende, og det er netop også ideen,” siger han.

Succes med cykling og fællesskab

Derudover ligger Danhostel-vandrerhjemmene netop så tæt, at de er perfekte for dagsetaper på cykel. Turen for Team Odense Integration starter i Vejle og slutter i Maribo. I år er der 39 ryttere fra hele 14 nationaliteter med på holdet.

”Det har været helt forrygende med tilmeldinger i år, og det bliver spændende at cykle med så stort et hold,” siger Knud Vilstrup.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.