Mød værterne på Danhostel Faxe

  Cecilie Karlsson

  Tæt på Faxe centrum og med den skønneste udsigt, finder du Danhostel Faxe omgivet af den skønne sydsjællandske natur. Her står Morten og hans skønne medarbejdere klar til at tage imod gæster og sikre et uforglemmeligt ophold.

  Mød Morten, værten på Danhostel Faxe. 

  Morten driver Danhostel Faxe som en socialøkonomisk virksomhed og har gjort dette de sidste 5 år. 
  Uden tidligere erfaring indenfor hostel branchen, men med sociale erfaringer, har Morten skabt en unik arbejdsplads som har udviklingshæmmede borgere i beskyttet beskæftigelse og uddannelse.

  Med et team på omkring 40 ansatte er 22 heraf borgere der kommer i arbejde, på trods af vanskeligheder, Morten udtaler selv:
  ”Det er fantastisk - det er fantastisk at kunne hjælpe de mennesker som ikke kan være på det såkaldte ordinære arbejdsmarked til alligevel at kunne være det, hvis de får noget hjælp, guidning og støtte. Alle hos os har en vigtig plads, der er brug for alle og alle føler at deres plads er vigtig.
  Vi har et samarbejde med Faxe kommune, det er dem som har visiteret de fleste af vores medarbejdere. 
  Kommunen har vurderet at Danhostel Faxe giver den enkelte borger ansat her, mere livsværdi – og det at kunne gøre dette, gør det virkelig hele arbejdet værd”

  Udover at være en social økonomisk virksomhed, har Morten på Danhostel Faxe plads til 88 overnattende gæster, og har desuden en cafe åben ud til Faxe Kalkbrud.
  ”Det bedste ved at være Danhostel vært er at skabe denne dejlige atmosfære både som arbejdsplads for vores medarbejdere og for resten af det pædagogiske personale, men ikke desto mindre for vores kunder og gæster. Vi elsker at være set sted hvor der er plads til alle typer af mennesker, og at det drives ud af netop dette. Det er simpelthen fantastisk at være en del af Danhostel. 

  Læs mere om Danhostel Faxe her

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.