Mød værterne på Danhostel Ribe

  Cecilie Karlsson

  I Danmarks ældste by finder du Danhostel Ribe, som ligger med kort afstand til Vadehavet. Her står Claus og hans trofaste personale klar til at tage imod gæster og sikre et dejligt ophold.

  Mød Claus Pedersen, værten på Danhostel Ribe gennem de seneste 5 år.

  Claus er født, opvokset og bosat i Ribe, han er gift og har tre børn hvoraf to af disse har studiejob på Danhostel Ribe selv. 
  Claus er udover at være Danhostel vært, stærkt involveret i lokalområdet hvor han både er bestyrelsesmedlem hos Business Esbjerg, hos Nationalpark Vadehavets partnerudvalg, hos Partnerskab for Vestkystturisme og derudover næstformænd i en række andre foreninger. 

  Claus brænder for at være involveret og have diversitet og forskellighed i hverdagen, hvilket også er noget af det han elsker ved at være vært på Danhostel. 

  ”Noget af det bedste ved at være vært på Danhostel er de mangeartede opgaver og mødet med de mange forskellige gæster, samt den lokale involvering og position i samfundet. Som forpagter er min vigtigste opgave at sikre tilfredse gæster og tilfredse medarbejdere, så det arbejder jeg på - hver dag!”

  Claus fokus på at gøre en forskel og bidrage til diverse forskellige projekter resignerer derudover i Danhostel Ribes samarbejder:

  ” Vi er Green Key Certificeret og arbejder med FN verdensmål, da vi ønsker at gøre en forskel. Senest har vi foræret dyner og puder til et flygtningecenter, og vi er langt fra færdige med at bidrage til samfundet” 
  Vi glæder os meget til at se hvilke samarbejder, tiltag og projekter Danhostel Ribe begiver sig ud i fremtiden. 

  Læs mere om Danhostel Ribe her

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.