Mød værterne på Danhostel Skagen

  Cecilie Karlsson

  På toppen af Danmark er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum af byen. Her står Camilla klar til at tage imod gæster, sammen med sit skønne personale.

  Mød Camilla Nordmann værten på Danhostel Skagen. 
  Camilla overtog Danhostel Skagen d. 1/1-2021, i en alder af 25 år og midt i en pandemi. Til trods for en overvældende start, driver Camilla stedet med stor begejstring og passion. 

  ”Selvom jeg er forholdsvis ny som vært, har jeg erfaring indenfor branchen, vi er allerede gået i gang med diverse projekter for at opnå mere bæredygtige løsninger både for gæsterne, men også for driften på Danhostel. Her taler vi både om at grave ind til fjernvarme for at få udskiftet gasfyret, samt at opstille ladestandere til el- og hybridbiler”

  Danhostel Skagens historie starter i 1994 lokaliseret i Skagens midte med 24 værelser, og 7 ansatte, alle lokale. Danhostel Skagen er et af de mindre Danhostels i Danmark, og størrelsen gør at det har sine helt egne unikke facetter

  ”Jeg elsker at vores gæster kommer fra nært og fjernt for at besøge os og Skagen. Der er aldrig en gæst eller en dag som er ens her på stedet og det er vigtigt for at få hverdagen til at være sjov og spændende! Det er først nu jeg får lov til at opleve hvordan det er at drive vandrehjem uden en verdensomspændende pandemi og Danhostel er bare en utrolig spændende arbejdsplads. Desuden har vi det rigtig godt som team, hvilket virkelig bidrager til en god arbejdsplads”

  Vi glæder os til fremtiden for Camilla og Danhostel Skagen. 

  Læs mere om Danhostel Skagen her
   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.