Mød værterne på Danhostel Skagen

  25. Mar. 2022
  Cecilie Karlsson

  På toppen af Danmark er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum af byen. Her står Camilla klar til at tage imod gæster, sammen med sit skønne personale.

  Mød Camilla Nordmann værten på Danhostel Skagen. 
  Camilla overtog Danhostel Skagen d. 1/1-2021, i en alder af 25 år og midt i en pandemi. Til trods for en overvældende start, driver Camilla stedet med stor begejstring og passion. 

  ”Selvom jeg er forholdsvis ny som vært, har jeg erfaring indenfor branchen, vi er allerede gået i gang med diverse projekter for at opnå mere bæredygtige løsninger både for gæsterne, men også for driften på Danhostel. Her taler vi både om at grave ind til fjernvarme for at få udskiftet gasfyret, samt at opstille ladestandere til el- og hybridbiler”

  Danhostel Skagens historie starter i 1994 lokaliseret i Skagens midte med 24 værelser, og 7 ansatte, alle lokale. Danhostel Skagen er et af de mindre Danhostels i Danmark, og størrelsen gør at det har sine helt egne unikke facetter

  ”Jeg elsker at vores gæster kommer fra nært og fjernt for at besøge os og Skagen. Der er aldrig en gæst eller en dag som er ens her på stedet og det er vigtigt for at få hverdagen til at være sjov og spændende! Det er først nu jeg får lov til at opleve hvordan det er at drive vandrehjem uden en verdensomspændende pandemi og Danhostel er bare en utrolig spændende arbejdsplads. Desuden har vi det rigtig godt som team, hvilket virkelig bidrager til en god arbejdsplads”

  Vi glæder os til fremtiden for Camilla og Danhostel Skagen. 

  Læs mere om Danhostel Skagen her
   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er