Værtspar på Danhostel Silkeborg takker af efter 32 år

  Line Juhl Kronow

  Værterne Asta Rold og Torben Schwartzlose stopper som værter på Danhostel Silkeborg, ved udgangen af året. Et nyt forpagterpar skal således findes snarest.

  Efter mere end 30 år som værter på det smukt beliggende Danhostel Silkeborg, har Asta og Torben besluttet sig for, at det er tid til at give stafetten videre og gå på pension. Asta fortæller at baggrunden for beslutningen ligger i, at hun runder de 65 næste gang og at Torben allerede har droslet ned på sine opgaver. Derfor har beslutningen heller ikke været svær. Også selvom de begge har set det som et privilegium, at gå på arbejde i så smukke omgivelser hver dag.

  Glæder sig til mere fritid
  Det er ikke nogen hemmelighed, at arbejdet som Danhostel vært er krævende, og betyder at man skal arbejde når de fleste andre holder ferie. For Asta og Torben er det også netop tiden der er afgørende. De glæder sig til at kunne få mere tid til hinanden og deres mange fritidsinteresser.

  Asta fortæller, at hun glæder til at kunne benytte de mange tilbud og aktiviteter der findes i Silkeborg. De tilbud som hun løbende igennem årerne har fortalt gæsterne om, men aldrig selv har fået tid til at benytte sig af.

  Ny forpagter skal findes
  Det er Silkeborg kommune der ejer Danhostel Silkeborg, og de er nu gået i gang med arbejdet med at finde et nyt forpagter par. Den 30 år gamle forpagterkontrakt er blevet opdateret og stillingsopslaget er undervejs. Danhostel Silkeborg er et attraktivt vandrerhjem, også for værter og derfor har kommunen allerede hørt fra flere der er interesserede i at forpagte stedet.

  Danhostel Silkeborg er populært beliggende lige ned til Gudenåen, der går igennem baghaven. Stedet er kendt for sin exceptionelle gode mad og ligger helt i top på gæstevurderinger på forplejning. Det skyldes ikke mindst et dygtigt køkkenpersonale og kærligheden til hjemmelavet mad af gode råvarer.

  Læs mere om Danhostel Silkeborg eller book dit ophold her

  Danhostel Hovedkontor har været glade for samarbejdet med Asta og Torben igennem årerne og ønsker dem alt held og lykke fremover.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.