Faciliteter

Gratis wifi
Café
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Hytter

Danhostel Silkeborg

Sjæl og charme i særklasse
Beliggenheden fås bare ikke bedre. Dette hostel ligger lige midt i Silkeborg by og har samtidig selveste Gudenåen i baghaven. Ved overnatning på Danhostel Silkebrog kan I nyde den fantastiske udsigt eller springe i kajakken ved vandrerhjemmets anløbsbro. Mulighederne er mange. 


Gå ud og gå en tur
Silkeborgegnen er et oplagt sted for friluftsaktiviteter og sportsarrangementer både til lands og til vands. Silkeborg er kendt for sine skove og skønne badesøer og tiltrækker derfor gæster, der holder af naturens glæder. Sportsudøvere, der medbringer cykel eller travesko på rejsen, finder også hurtigt ud af, at dette midtjyske søhøjland ikke bare er betagende smukt men også - på sine steder – er særdeles kuperet.

Jazzfestival i idylliske rammer
Når du har nydt vandrerhjemmets dejlige morgenbuffet, så begiv dig ind i byen og gågaden, der ligger kun 400 meter væk. Året rundt bydes du her velkommen af udstillinger og aktiviteter for hele familien. Og glem ikke musikken; hvert år tiltrækker Silkeborgfestivalen, ”Riverboat Jazz Festival”, mængder af begejstrede gæster, der holder af kombinationen mellem klassisk jazz og smukke omgivelser.

Pulserende havnemiljø og Himmelbjerget
Du kan også vælge en dag med vind i håret på skibet Hjejlen, som sejler dig ud på søerne og til selveste Himmelbjerget. En smuk tur, der afgjort vil printe sig på nethinden hos både børn og voksne. Når du kommer hjem igen, så byder værterne, Angela & Poul samt personalet, velkommen retur til en dejlig aften på byens hyggelige vandrerhjem.Danhostel Silkeborg – I centrum af byen med Gudenåen i haven
Danhostel Silkeborg er beliggende midt i Jylland, Søhøjlandet og i centrum af Silkeborg.
Vandrerhjemmet har Nordskoven som nabo, Gudenåen i haven og fem minutters gang til Havnen med Hjejlen, verdens ældste originale hjuldamper, Silkeborg museum med den 2400-årigeTollundmand, Museum Jorn, Aqua akvarium og dyrepark, Kunstcenter Silkeborg Bad og et væld af gallerier. Silkeborg er Bilernes by, centrum for orienteringsløb, mountainbike og har Danmarks største Kajakklub.
På Danhostel Silkeborg kan du læse den gode bog eller dagens avis i haven, mens svaner, ænder og både flyder lige forbi.
I opholdsstuen er et væld af spil, Lego og Brio, ligesom der er bordtennisbord, volleyballnet, basketballkurv og mini-fodboldmål på området.
Der er cykel, vaske- og værksted og gratis P-plads. Danhostel Silkeborg holder åbent fra midt januar til midt december, og du bliver indlogeret på et af de 26 værelser med alt fra 2–8 senge.
Når sulten skal stilles bliver der af Køkkenet fremstillet dejlig mad ”fra-bunden-og-med-gode-råvarer”, eller du har mulighed for selv at udfolde dig i gæstekøkkenet.
Danhostel Silkeborg er med den unikke beliggenhed perfekt for at opleve, nyde, restituere og motionere.

Åbningstider & Tjek Ind
Åbningsperiode
30. januar – 16. december 2020
(Vinterlukket 17. december 2020 til 04. februar 2021)
Receptionens Åbningstider
Åben alle dage i åbningsperioden i tidsrummet:
•    8:00 – 11:00 + 16:00 – 18:00 (nogle søndage lukkes kl. 11:00)
​​​​​​Telefonens Åbningstider
Alle dage i tidsrummet:
•    8:00 – 11:00 + 16:00 – 18:00 (nogle søndage lukkes kl. 11:00)
Tjek Ind
Vigtig info: Tjek ind imellem kl. 16:00 – 18:00. På afrejsedagen forlades værelset
​​​​​senest kl. 10:00.
Tidligere ankomst/senere afrejse
Vigtig info: Sen ankomst aftales altid på forhånd. Ring til os hvis I bliver forhindret i at ankomme indenfor vores åbningstid. Så finder vi løsning med udlevering af nøglen. 
Vigtig info: Ønsker om tidligere ankomst eller senere afrejse på værelse – eller brug af vores faciliteter, aftales ligeledes i god tid på forhånd – hvis det kan lade sig gøre i forhold til vores dispositioner i huset. Der kan bliver tale om ekstrabetaling.
Onlinebooking
Vores onlinebooking www.8682.dk er åben 24 timer i døgnet, hele året.
Mail besvares hele året – undtagen ved ferie omkring jul, nytår og i begyndelsen af januar måned grundet ferieafvikling.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Åhavevej 55, 8600 Silkeborg
Telefon
+45 8682 3642
Vært(er)
Angela og Poul Wiedemann
Email
silkeborg@danhostel.dk

Åbningstider

30/01 - 16/12(Tid)
30/01 - 16/12(Tid)
30/01 - 16/12(Tid)

Info

Antal senge
128
Antal værelser
26
Antal værelser med bad og/eller toilet
20
Antal værelser uden bad og/eller toilet
6
Cykling

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Silkeborg på Google Maps

Danhostel Silkeborg på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Kjellerup
Hasselvej 15, 8620 Kjellerup
fra 500,00 kr.
Danhostel Skanderborg
Kindlersvej 9, 8660 Skanderborg
fra 200,00 kr.
Danhostel Viborg
Vinkelvej 36A, 8800 Viborg
fra 210,00 kr.
Danhostel Brande
Dr. Arendsvej 2, 7330 Ikast-Brande
fra 400,00 kr.