Danhostel Silkeborg får nye forpagtere 1. januar 2018

  16. Nov. 2017
  Anette Price

  Efter snart 13 år som værtspar på Danhostel Copenhagen Bellahøj, har Poul og Angela Wiedemann valgt at søge nye udfordringer i Jylland. Parret forbliver i Danhostel-kæden, og overtager pr 1. januar 2018 forpagtningen af Danhostel Silkeborg, der ejes af Silkeborg Kommune. Parret har i en årrække ønsket at blive selvstændige, og da muligheden bød sig for at overtage forpagtningen af Danhostel Silkeborg var parret ikke længe om at ansøge. Det nye forpagterpar afløser Asta Rold og Torben Schwartzlose, som har drevet stedet i mere end 30 år. Poul og Angela Wiedemann tiltræder officielt rollerne som værtspar den 1. januar 2018, men åbner først op for sæsonen 1. marts 2018.

  Danhostel Silkeborg har masser af potentiale
  Poul og Angela glæder sig rigtig meget til at skulle videreudvikle Danhostel Silkeborg, som de mener har masser af potentiale i fremtiden, Angela fortæller:

  - Poul og jeg har været rigtig glade for vores nu snart 13 på Danhostel Copenhagen Bellahøj, hvor vi sammen med vores dygtige personale har haft nogle utrolig spændende og lærerige år. Men da muligheden for at søge forpagtningen af Danhostel Silkeborg bød sig, så måtte vi gribe den. Vi har længe gerne ville være ”herrer i eget hus”, og med den fantastiske beliggenhed, gæstesegmentet og de nye udviklingsmuligheder, der bliver i forbindelse med opførelsen af et nyt trailcenter, som skal ligge i tæt forbindelse med Danhostel Silkeborg, har stedet længe stået øverst på ønskesedlen. Danhostel Silkeborg ligger i et af Danmarks absolut smukkeste områder, og som vi ser det, har det et stort udviklingspotentiale. Stedet er i dag allerede meget veldrevet, og vi glæder os til at fortsætte arbejdet og fortsat yde det gode værtskab over for stedets mange gæster, og ikke mindst være med til at bibeholde den hjemlige og hyggelig atmosfære, som Asta og hendes team har været med til at skabe igennem årene.

  For yderligere oplysninger og information kontakt:
  Angela og Poul Wiedemann, nye forpagtere af Danhostel Silkeborg, tlf. 38 28 97 15 eller mail

  bellahoej@danhostel.dk

  Fakta om Danhostel Silkeborg

  • Danhostel Silkeborg er et af de 67 hostels, som er tilknyttet Danhostel-kæden (2017)
  • 26 rummelige værelser og totalt 132 sengepladser (20 værelser med bad og/eller toilet)
  • Konference- og mødefaciliteter med plads op til 20-30 personer
  • Ideelt til skoleklasser på lejrskole
  • Hyggelig opholdsstue, TV-stue og veludstyret gæstekøkken
  • Dejlig udendørs terrasse, have, bålsted mv.
  • Beliggende lige ned til Gudenåen med mulighed for at sejle kajak og badning om sommeren
  • Gratis parkering
  • Trådløst internet
  • God tilgængelighed for kørestolsbrugere

  Nyt Trailcenter i Silkeborg tæt ved Danhostel Silkeborg – åbner i 2019

  Silkeborg Kommune er i gang med at anlægge et nyt trailcenter, som skal gøre det lettere at bruge naturen til fysisk aktivitet. Dette kommer til ligge tæt på Danhostel Silkeborg, og vil uden tvivl være til stor glæde for stedets mange gæster. Det nye værtspar ser frem til samarbejdet med trailcentret i det nye år.

   

   Danhostel Silkeborg får nye forpagtere 1. januar 2018

  Poul og Angela Wiedemann de nye forpagtere af Danhostel Silkeborg

   

   Danhostel Silkeborg får nye forpagtere 1. januar 2018

  Danhostel Silkeborg

   

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  Ny direktør vil styrke Danhostel medlemmernes betingelser og have fokus på strategiske alliancer
  Anette Brylov
  Danhostel, brancheorganisationen for de danske vandrerhjem, uddeler hvert år værtskabsprisen til årets bedste vært. På Danhostels landsmøde i Skanderborg blev Jeanette Birkedal således kåret som…
  Anette Brylov
  Københavns Kommune har valgt at opsige Danhostel i bygningerne på Bellahøj, som vandrehjemskæden har drevet for kommunen siden 1955.