Ved årsskiftet åbner Danhostel Gjerrild med nye værter.

23. Aug. 2016
Line Juhl Kronow

Efter 13 år på posten kan Dorthe Lyk og Torben Andersen, som i øvrigt vandt prisen som Årets Værter sidste år, give nøglen til Danhostel Gjerrild videre til et nyt værtspar.

Nina og Stephen Barrett glæder sig utroligt meget til at overtage stedet 1. januar og udtrykker, at de næsten ikke kan få armene ned. Og det kan man også godt forstår, når man ser på hvilket dejligt Danhostel og velfungerende sted de overtager.
Selvom både Nina og Stephen skulle have lidt betænkningstid inden de sagde ja til at overtage vandrerhjemmet, har de aldrig været i tvivl om, at det var ved Gjerrild på Djursland de ville bo. Med et par store børn, der snart er færdige med skolen og klar til at flyve fra reden, begyndte Nina og Stephen at tænke over hvad de nu skulle i deres liv, og tanken om at blive herre i eget hus og deres egen chef var helt klart noget der tiltalte parret på henholdsvis 47 og 49 år.

Nye i faget
Nina og Stephen er begge helt grønne i faget som vandrerhjems værter, men begge har en del andre erfaringer i bagagen, som de mener vil gavne dem i deres nye roller. Nina arbejder i øjeblikket på en produktionsskole og har flere uddannelser bag sig, som bl.a. social og sundhedshjælper, pottemager og tjener. Stephen har arbejdet med unge kriminelle i ti år og har en baggrund både som erhvervsdykker og Klejnsmed. For begge er det vigtigt, at de nye udfordringer vil give dem mulighed for, fortsat at arbejde med mennesker. Og det betyder meget, at det nu vil blive med forhåbentlig glade og positive feriegæster.
Begge har de en kreativ baggrund og det vil Danhostel Gjerrild helt sikkert kommer til at nyde godt af fremover. Stedet er indrettet i en gammel remise og det vil Stephen gerne have, at man kan fornemme når man besøger stedet.

God mad og økologi
De nuværende forpagtere har især gjort sig bemærket på madfronten og har et køkken med mere end 60 % økologi. Det vil Nina og Stephen gerne holde fast i, men erkender også, at de nok ikke kan leve op til Dorthe Lyk’s evner i et køkken. Menuen vil nok blive forenklet, men stadig med fokus på økologi. Det vil i fremtiden også blive muligt, at leje hele vandrerhjemmet med køkken og det hele. Der venter flere nye tiltag i fremtiden, som Nina og Stephen dog ikke ønsker at løfte sløret for endnu.
Danhostel byder Nina og Stephen Barrett velkommen i det nye og år, og glæder sig meget til samarbejdet med de nye forpagtere på Danhostel Gjerrild.

Book overnatning på Danhostel Gjerrild her.
 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.