Ved årsskiftet åbner Danhostel Gjerrild med nye værter.

  Line Juhl Kronow

  Efter 13 år på posten kan Dorthe Lyk og Torben Andersen, som i øvrigt vandt prisen som Årets Værter sidste år, give nøglen til Danhostel Gjerrild videre til et nyt værtspar.

  Nina og Stephen Barrett glæder sig utroligt meget til at overtage stedet 1. januar og udtrykker, at de næsten ikke kan få armene ned. Og det kan man også godt forstår, når man ser på hvilket dejligt Danhostel og velfungerende sted de overtager.
  Selvom både Nina og Stephen skulle have lidt betænkningstid inden de sagde ja til at overtage vandrerhjemmet, har de aldrig været i tvivl om, at det var ved Gjerrild på Djursland de ville bo. Med et par store børn, der snart er færdige med skolen og klar til at flyve fra reden, begyndte Nina og Stephen at tænke over hvad de nu skulle i deres liv, og tanken om at blive herre i eget hus og deres egen chef var helt klart noget der tiltalte parret på henholdsvis 47 og 49 år.

  Nye i faget
  Nina og Stephen er begge helt grønne i faget som vandrerhjems værter, men begge har en del andre erfaringer i bagagen, som de mener vil gavne dem i deres nye roller. Nina arbejder i øjeblikket på en produktionsskole og har flere uddannelser bag sig, som bl.a. social og sundhedshjælper, pottemager og tjener. Stephen har arbejdet med unge kriminelle i ti år og har en baggrund både som erhvervsdykker og Klejnsmed. For begge er det vigtigt, at de nye udfordringer vil give dem mulighed for, fortsat at arbejde med mennesker. Og det betyder meget, at det nu vil blive med forhåbentlig glade og positive feriegæster.
  Begge har de en kreativ baggrund og det vil Danhostel Gjerrild helt sikkert kommer til at nyde godt af fremover. Stedet er indrettet i en gammel remise og det vil Stephen gerne have, at man kan fornemme når man besøger stedet.

  God mad og økologi
  De nuværende forpagtere har især gjort sig bemærket på madfronten og har et køkken med mere end 60 % økologi. Det vil Nina og Stephen gerne holde fast i, men erkender også, at de nok ikke kan leve op til Dorthe Lyk’s evner i et køkken. Menuen vil nok blive forenklet, men stadig med fokus på økologi. Det vil i fremtiden også blive muligt, at leje hele vandrerhjemmet med køkken og det hele. Der venter flere nye tiltag i fremtiden, som Nina og Stephen dog ikke ønsker at løfte sløret for endnu.
  Danhostel byder Nina og Stephen Barrett velkommen i det nye og år, og glæder sig meget til samarbejdet med de nye forpagtere på Danhostel Gjerrild.

  Book overnatning på Danhostel Gjerrild her.
   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.