VIDSTE DU DET: Danhostel Vordingborg uddanner vores unge

  Line Juhl Kronow

  På Danhostel Vordingborg har man plads til hele 56 elever, der alle uddanner sig inden for madlavning, rengøring og servicering. Her tilbydes fire uddannelsesretninger og der er plads til, at 17 elever kan bo på stedet.


  Danhostel Vordingborg er drevet af Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, TAMU, der er en arbejdsmarkedsuddannelse baseret på reelle produktions- og serviceydelser.

  God service er nøglen til succes
  Danhostel Vordingborg vrimler derfor med flittige unge mennesker, der arbejder for at servicen på stedet er i top. Gæsterne har givet vurdering af stedet og Danhostel Vordingborgs personale kommer op på otte ud af ti.

  En gæst skriver:
  ”Vi var en familie på 20 med både små og store børn. Vi havde en hel fløj for os selv. Det fungerede perfekt og den service vi fik ved ankomst var suveræn. Dejligt sted og dejlige omgivelser.”

  En anden skriver:
  ”Dejligt, super fleksibel service. God mad og rigeligt, fine omgivelser og faciliteter.”

  Uddannelse der giver mening
  I TAMU arbejder de unge sig til uddannelse og uddanner dig hermed til arbejde. Hvis de viser viljen til at gennemføre hele uddannelsen, sætter TAMU alt ind på, at eleven efterfølgende kommer i job. Derfor er TAMU en uddannelse med jobgaranti.

  Danhostel Vordingborg er en ideelle base for uddannelse inden for servicefag, da stedet ikke kun benyttes som overnatningssted, men også danner rammen om større grupper, lejrskoler, kurser og selskaber. Der er således en bred vifte af opgaver, der skal løses hver dag.

  Hos Danhostel er vi glade for at have et anderledes vandrerhjem med i vores samarbejde, som gør en forskel for rigtig mange unge mennesker, der kommer ud i job efter endt uddannelse. Det betyder meget at der tages et socialt ansvar.

  Du kan også få en god overnatning på Danhostel Vordingborg og samtidig støtte op om unges uddannelse ved at booke lige her.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.