Danhostel Vordingborg
4
Danhostel Vordingborg
Præstegårdsvej 16-18
4760
Postal area: 
Vordingborg
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Daniel Rommedahl

Åbningstider

02.01 - 21.12 (Tid)
02.01 - 21.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal familieværelser: 
10
antal senge: 
46
antal værelser: 
14
antal værelser med bad og/eller toilet: 
10

Gåsetårn og borgruiner i det sydsjællandske

Falder snakken på byen Vordingborg, ser mange Gåsetårnet for sig. Besøg den gamle færgeby med det berømte tårn på din vej til Falster, eller lad Danhostel Vordingborg være dit udgangspunkt for overnatninger og mange spændende oplevelser i Sydsjælland.

Vordingborg og borgruinerne
På Inge Andersens 4-stjernede hostel får du rolige omgivelser og skøn natur for billige penge.  Kun et par kilomenter væk finder du Vordingborgs imponerende 18,7 hektar store Slotsbanke. Her står du midt i et af Danmarks allerstørste fredede fortidsminder. Nyd udsigten over Storstrømmen, kig ind i den historiske botaniske have – og forestil dig livet dengang, hvor den gamle kongeborg var hjemsted for Valdemar den Store, Valdemar Atterdag og sidst Valdemar Sejr.

Gåsetårnet og gæssene
Lad dit blik følge den eneste fuldt bevarede del af kongeborgen, nemlig det 26 meter høje Gåsetårn. Gåsetårnet fik efter sigende sit navn efter en guldgås, som Valdemar Atterdag satte på toppen af tårnet i foragt for hovedfjenden, de tyske Hansestæder. Gåsen skulle minde forbipasserende om, at fjenden bedst kunne sammenlignes med en flok skræppende men ellers ufarlige gæs!

Base for gode udflugter
Nu du er i området, så overvej om en vandretur langs Bakkebøllestien og Marienlyst skal med på programmet. Du kan også køre et smut ud på øerne og se Møns Klint eller den 6,3 meter lange jættestue på Bogø. Er stemningen mere til en dag med fest og farver, så tag en dag i BonBon-Land, der kun ligger en halv times kørsel væk

Danhostel Vordingborg – Rolige omgivelser i byen med Gåsetårnet og borgruinerne

Danhostel Vordingborg er beliggende i rolige omgivelser med stier og søer i udkanten af den sydsjællandske by.

Bymidten med handelsgade, spillestedet STARS, den årlige festuge, lystbådehavnen og borgruinerne med vartegnet Gåsetårnet ligger et par kilometer fra Danhostel Vordingborg.

Vandrerhjemmet er indrettet med opholdsstuer med tv, veludstyrede gæstekøkkener og 27 værelser – de fleste med eget bad og toilet. Som nabo har Danhostel Vordingborg egnsteatret Cantabile 2, der hvert andet år afholder teaterfestivalen Waves.

Kør et smut ud på Bogø, Møn og nogle af de andre øer i Storstrøm eller tag en familiedag i BonBon-Land eller Knuthenborg Safaripark, der begge kun ligger en halv times kørsel væk. København og Roskilde med vikingeskibsmuseet er begge en times kørsel fra vandrerhjemmet.

På Danhostel Vordingborg får du rolige omgivelser i byen med Gåsetårnet og borgruinerne.

Faciliteter

Tv-stue
vaskeri

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Nykøbing Falster
Østre Allé 110
4800
Nykøbing Falster
Fra pris: 
350 DKK
Danhostel Faxe
Østervej 4
4640
Faxe
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Sakskøbing
Saxes Allé 10
4990
Sakskøbing
Fra pris: 
300 DKK
Danhostel Store Heddinge
Ved Munkevænget 1
4660
Store Heddinge
Fra pris: 
275 DKK