Faciliteter

Gratis wifi
Fitnesscenter
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Hytter
Minigolf
Sportshal
Svømmehal

Danhostel Sakskøbing

Æbler, øl og svømning i lange baner

Kun 5 km fra Sakskøbing bymidte og 200 meter fra svømmehal og Sakskøbing Sportscenter ligger Danhostel Sakskøbing, der drives af værten Janne Hansen. Her har du et perfekt udgangspunkt både for et roligt ophold og overnatninger i den lollandske by, men også for mere vilde ture til Lalandia, Knuthenborg og Middelaldercenteret.

Start dagen med motion
Er du til svømning, træning, bordtennis eller beachvolley, så kig indenfor til naboen, der er Sakskøbing Sportscenter. Få sved på panden med lige den træningsform, der passer dig allerbedst og forkæl bagefter dig selv med en god kop kaffe i centerets hyggelige cafeteria. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over sø og springvand og måske overveje, om du skal runde formiddagen af med lidt minigolf.

Fortsæt med en bytur
Herefter fortjener du helt sikkert en hyggelig shoppingtur i Sakskøbing, der ligger smukt ved bunden af Sakskøbing Fjord. Byen, hvis historie går tilbage til 1200-tallet, har et hyggeligt bymiljø med mange specialforretninger, og den gamle købstad er i dag på mange måder en moderne by.  Tag et kik på Sakskøbing Kirke, der oprindelig blev bygget som landsbykirke i 1250 eller smut forbi Hotel Saxkjøbing, der stammer helt tilbage fra omkring år 1800, og som i dag har en restaurant drevet af Claus Meyer.

Smagen af Lolland
Sakskøbing har de sidste par år markeret sig på scenen for lokale fødevarer. Noget af det mest omtalte er byens årligt tilbagevendende tradition i september, hvor frugtelskere fra hele Danmark mødes og nyder sæsonens høst af blommer, æbler og pærer. En anden lokal specialitet er det lokale bryggeri Krenkerup, der har deres egen hyggelige café på godset, og som hver fredag inviterer gæster fra nær og fjern til at komme og smage det friskbryggede fadøl. Gennem traktørstedets vinduer har du fuldt udsyn til brygkernen og kan ofte se brygmesteren i aktion.

Danhostel Sakskøbing – Hyggelig stemning og godt værtskab i lollandske omgivelser

I et grønt område mellem Sakskøbing Å og søen i den sydlige del af byen ligger Danhostel Sakskøbing.

Vandrerhjemmet har 78 senge fordelt på 18 værelser – alle med eget bad og toilet. Det er indrettet i ét plan, så det er yderst handikapvenligt. Og så er der bålplads, legeområde, minigolfbane og meget tæt på ligger Sakskøbing Sportscenter med boldbaner og svømmehal.

Sakskøbing har rødder helt tilbage fra 1200-tallet og derfor flere flotte ældre huse og bygninger. Gå ind til centrum og se byen, nyd den gode stemning på lystbådehavnen og hils på byens vartegn – det smilende vandtårn ’Saxine’. Eller tag en tur ud i de Lollandske landområder, køb lokaltavlet frisk frugt & kød og oplev øens andre attraktioner.

På Danhostel Sakskøbing vil du opleve en stemningsfyldt atmosfære og et nærværende personale, da vandrerhjemmet – som en del af De Sociale Virksomheder Guldborgsund – beskæftiger mennesker med fysiske eller psykiske handikap.

Så prøv et ophold med hyggelig stemning og godt værtskab hos Danhostel Sakskøbing.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Saxes Allé 10, 4990 Sakskøbing
Telefon
+45 5470 4566
Vært(er)
Janne Hansen og Ole Madsen
Email
sakskobing@danhostel.dk

Åbningstider

01/01 - 31/12(Tid)
01/06 - 01/09(Tid)
01/06 - 01/09(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)
01/06 - 01/09(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)
01/06 - 01/09(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
96
Antal værelser
18
Antal værelser med bad og/eller toilet
18
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Sakskøbing på Google Maps

 

Danhostel Sakskøbing på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Maribo
Ved Stadion 2B, 4930 Maribo Maribo
fra 500,00 kr.
Danhostel Vordingborg
Præstegårdsvej 16-18, 4760 Vordingborg
fra 385,00 kr.
Danhostel Faxe
Østervej 4, 4640 Faxe
fra 200,00 kr.
Danhostel Svendborg
Vestergade 45, 5700 Svendborg
fra 275,00 kr.