Danhostel Svendborg
5
Danhostel Svendborg
Vestergade 45
5700
Postal area: 
Svendborg
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 6220 2939
Vært/værter: 
John Haurits

Åbningstider

02.01 - 17.12 (Tid)
02.01 - 17.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal dobbeltværelser: 
60
antal familieværelser: 
24
antal senge: 
220
antal værelser: 
84
antal værelser med bad og/eller toilet: 
84

Overnatning på Danhostel Svendborg for prinsesser og andet godtfolk

Blot to minutters gang fra gågaden i Sydfyns største by Svendborg ligger det charmerende Danhostel Svendborg. Her er du tæt på alting; den hyggelige midtby med små specialbutikker og et rigt caféliv, det Maritime Center på havnen og det børnevenlige naturhistoriske museum Naturama, hvor man kan komme helt tæt på bjørne, hvaler og havørne.

Tidligere jernstøberi – i dag vandrerhjem...

Om sommeren kan I sidde på terrassen sidde nyde solens stråler, mens børnene hopper på trampolinen. På regnvejrsdage er der lagt på til familiefight – I kan låne brætspil i receptionen eller benytte vores air hockey i kælderen. I kan tilberede jeres måltider i vores gæstekøkken og spise ude, når vejret tillader.

Alle værelser er nyrenoverede, vi har selvfølgelig gratis WiFi samt p-pladsen lige for døren

En livlig by med kunst og kultur
Selve Svendborg er en skøn og livlig by, der oser af aktiviteter året rundt; gågaden er fyldt med spændende specialbutikker, der er utallige gallerier, man kan snuse rundt i – og så er der et bredt udbud af gode cafeer og restauranter, når I trænger til en lille pause.

Leg prinsesse for en dag...

Har du lyst til at lege kongelig for en dag - så bør du besøge Valdemars Slot på Tåsinge. Her har prinser og prinsesser haft deres gang, siden Christian den 4. byggede slottet færdigt i 1644. I dag holder slottet åbent for besøgende året rundt. På slotsområdet finder du historiske museer, en smuk park og spændende udendørskoncerter samt arrangementer for hele familien

Et godt køkken...

Vi er kendte for vores store righoldige morgenmadsbuffet, som du kan bestille, når du overnatter. Er du en del af en gruppe kan I tillige bestille både frokost- og aftenbuffet. Øvrige gæster kan forhøre sig om mulighederne for at spise frokost og aftensmad i receptionen.

Faciliteter

tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

_ALS4670
Grønnegade 71-72
5600
Faaborg
Fra pris: 
450 DKK
Danhostel Odense Kragsbjerggaard
Kragsbjergvej 121
5230
Odense
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Nakskov
Branderslevvej 11
4900
Fra pris: 
185 DKK
Danhostel Odense City
Østre Stationsvej 31
5000
Odense
Fra pris: 
250 DKK