Faciliteter

Gratis wifi
Fodbold
Golf
Gratis parkering
Hytter
Indendørs fodbold
Minigolf
Tv på værelset, Nogle værelser

Danhostel Sønderborg-Vollerup

Børnevenlig ferie med legeplads og kaniner

Planlægger du en fredfyldt ferie med dine børn? Så kig nærmere på Ole Plougs Danhostel Sønderborg-Vollerup, der ligger på 5 tønder land i det østlige Sønderborg. Her mødes du af andre børnefamilier, der elsker stedet for de dejlige hytter, legeaktiviteter og tamme dyr.

Et vandrerhjem med plads til alle
Mens børnene hygger sig på svævebanen og i trampolinen – eller måske nusser med de tamme kaniner og næsebjørne - kan du finde en solrig plet i en af vandrerhjemmets skønne gårdhaver. Her skaber fuglevoliere og hyggekroge den perfekte feriestemning – langt væk fra den travle hverdag, du måske kommer fra. Virkelig en lise for sjælen.

Heste og Sønderborg Revyen
Har du mere lyst til at opleve øen sådan lidt oppefra, så tilbyder Hesteudlejning Als både trækketure, skov- og strandture på hesteryg. Her kan du opleve den smukke natur, der kun bliver skønnere med følelsen af vind i håret. Måske går turen derefter ind til Sønderborgs hyggelige centrum med butikker og cafemiljø – eller hen til den utrolig populære Sønderborg Revy, der er kendt for en belægningsprocent nær de 100. Husk at bestille billetter i god tid!

Tysklandsbesøg nu og under krigen
Når ferien tilbringes i Sønderjylland falder snakken ofte på Tyskland. Både de nutidige indkøbsture over grænsen, der kun ligger 25 km væk, og den historiske betydning, som Tyskland har haft for særligt denne sydlige del af Danmark. Også vandrerhjemmet har sin helt egen krigshistorie, der hvert år deles på befrielsesdagen den 4. maj. Den fortæller om Johanne Hansen, der i 1928 stod bag den første kombinerede husholdningsskole og vandrerhjem på stedet, og som under krigen var særdeles aktiv i modstandsbevægelsen.  Selv var hun lige ved at blive ét af krigens ofre i en tysk koncentrationslejr, men det lykkedes hende heldigvis at overleve og komme vel hjem til byens vandrerhjem igen. 

Danhostel Sønderborg-Vollerup – Hyggelige gårdhaver og masser af aktiviteter

Danhostel Sønderborg-Vollerup ligger i den grønne bydel Vollerup i Sønderborg Øst – få minutters kørsel fra den nye motorvej 8 og centrum af den sønderjyske by. Et perfekt sted til en god overnatning i det sønderjydske.

Her får du 5 tønder land med hyggelige gårdhaver og masser af aktiviteter for børnene. De kan fx springe rundt på legepladsen, suse ned ad svævebanen, hoppe på trampolin, klatre, spille minigolf og lege med kaniner og næsebjørne i den ene have. Der er lagt op til en børnevenlig familieferie.

Imens kan du i en anden have med fuglevoliere nyde ro og fred.

Thomas Eje Galleri, Augustenborg Slot og Dybbøl Mølle ligger 15 minutters kørsel fra Danhostel Sønderborg-Vollerup, og 20 minutters kørsel i hver sin retning fra vandrerhjemmet ligger Flensborg og Danfoss Universe – den store sciencepark, hvor børn og voksne kan have det sjovt og samtidig blive klogere.

Danhostel Sønderborg-Vollerup er indrettet i flere hyggelige huse med i alt 43 værelser – de fleste med eget bad og toilet.
Derudover er der 10 feriehytter. Mad kan du købe i familiecaféen ’Abildgaarden’ eller selv grille eller kokkerere i fælleskøkkenet.

Danhostel Sønderborg-Vollerup er perfekt for folk, der vil nyde godt af hyggelige gårdhaver og masser af aktiviteter der hvor de overnatter på deres ferie.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Mommarkvej 22, 6400 Sønderborg
Telefon
+45 7442 3990
Fax
+45 7442 4396
Vært(er)
Hanne Lund
Email
vollerup@danhostel.dk

Åbningstider

01/01 - 01/04(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
180
Antal værelser
35
Antal værelser med bad og/eller toilet
27
Antal værelser uden bad og/eller toilet
16
Bed+Bike
Cykling
Golf
Tilgængelighed - God adgang
Vandring

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Sønderborg-Vollerup på Google Maps

Danhostel Sønderborg Vollerup på Google kot

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Sønderborg City
Kærvej 70, 6400 Sønderborg
fra 435,00 kr.
Danhostel Flensborg Fjord (Danmark)
Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Sønderborg
fra 499,00 kr.
Danhostel Faaborg Vandrehjem
Grønnegade 71-72, 5600 Faaborg-Midtfyn
fra 375,00 kr.
Danhostel Haderslev
Erlevvej 34, 6100 Haderslev
fra 200,00 kr.