Faciliteter

Gratis wifi
Gratis parkering
Hytter
Ishockey
Svømmehal

Danhostel Haderslev

Historisk bymidte og kanosejlads i det sønderjyske

Kun 10 minutter fra Haderslevs historiske bymidte ligger Danhostel Haderslev, hvor du kan overnatte på et af de 26 værelser eller 10 dejlige hytter med hems og plads til 6 personer. Dette hostel har en malerisk placering ved en blå og fredfyldt sø, der gør ethvert ophold til noget, man husker.

En hyggelig ”hjemmedag”
Efter den dejlige morgenbuffet er der masser af muligheder. Du kan blive på vandrerhjemmets område og tilbringe en hyggelig ”hjemmedag” ved søbredden og gå på legepladsmed børnene. Eller du kan leje en kano hos værterne Pia og Peter Jørgensen og udforske områdets smukke natur.

Haderslev – Luther og Margrethes by
Har du mere lyst til en bytur, så besøg skønne Haderslev. Byens historie går 800 år tilbage i tiden og har derfor en charmerende bymidte, som du ikke må gå glip af. Besøg fx den smukke gotiske Domkirke, hvis vinduer er blandt de højeste i Norden. Det var her, man i 1525 første gang hørte Luthers lære i Danmark – 11 år før andre steder. Kig indenfor og fornem historiens vingesus - og se nærmere på de smukke messehageler og antependier, som er tegnet af Dronning Margrethe.

Spøgelser på Gram Slot
Er du til lidt ”action” med børnene, så besøg Gram Slot og tilmeld jer deres ”GhostWalk”. Her får børn og barnlige sjæle valuta for pengene, når slottets kulturvejleder fortæller uhyggelige historier om nogle af de grever og grevinder, der har boet på slottet gennem 600 år. Rundvisningerne foregår ved dæmpet lys og med børnene i hånden. Afgjort en oplevelse, der vil blive husket.

Danhostel Haderslev – Historisk bymidte og kanosejlads i det Sønderjyske

Haderslevs historie strækker sig 800 år tilbage i tiden og er placeret midt i en tunneldal med Domkirken tronende op på en forhøjning midt i byen.

Ned til Haderslev Dam og med kun 10 minutter fra centrum og domkirken ligger Danhostel Haderslev, din base for en god overnatning.

Vandrerhjemmet har 26 værelser og 10 hytter. Der er fodboldbane, tv-stue, trådløst internet, kiosk, gæstekøkken og cykeludlejning. Og så er der en skøn park, hvor I kan komme helt tæt på Haderslev Dam.

Tag en tur ind til den historiske bymidte og nyd egnens øl i form af en ’Fuglsang’, lej en kano på vandrerhjemmet og ro rundt i områdets smukke natur eller sejl med fjordbåden ’Helene’ ud til Årøsund og øen Årø ude i Lillebælt.

I Haderslev er der masser af historie og naturoplevelser. Og på Danhostel Haderslev ser værtsparret, Pia og Peter, frem til at hjælpe dig på vej når du overnatter. 

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Erlevvej 34, 6100 Haderslev
Telefon
+45 7452 1347
Fax
+45 7452 1364
Vært(er)
Pia og Peter Jørgensen
Email
haderslev@danhostel.dk

Åbningstider

01/02 - 17/12(Tid)
01/02 - 17/12(Tid)
01/02 - 17/12(Tid)
01/02 - 17/12(Tid)

Info

Antal senge
123
Antal værelser
32
Antal værelser med bad og/eller toilet
16
Antal værelser uden bad og/eller toilet
10
Kursuscertificeret

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Haderslev på Google Maps

 

Danhostel Haderslev på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Kolding
Ørnsborgvej 10, 6000 Kolding
fra 215,00 kr.
Danhostel Rødding
Søndergyden 15, 6630 Rødding
fra 250,00 kr.
Danhostel Vejen Sport
Petersmindevej 1, 6600 Vejen
fra 150,00 kr.
Danhostel Flensborg Fjord (Danmark)
Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Sønderborg
fra 499,00 kr.