Jeanette Birkedal fra Danhostel Copenhagen City er kåret som årets Danhostel vært 2022

  Anette Brylov

  Danhostel, brancheorganisationen for de danske vandrerhjem, uddeler hvert år værtskabsprisen til årets bedste vært. På Danhostels landsmøde i Skanderborg blev Jeanette Birkedal således kåret som årets vært, bl.a. for at stå i spidsen for implementering af bæredygtige og energirigtige løsninger.

   

  Traditionen tro blev Danhostels Landsmøde afholdt den første weekend i november. Programmet består hvert år af faglig nyt og nye tendenser udefra, samt vidensdeling og netværk blandt værterne.

  ”Danhostel Copenhagen City er jo Danhostels store flagskib der med sine 1040 værelser er at af de absolut største hostels i Danmark. Derfor er vi stolte af, at det netop er Jeanette Birkedal der vandt prisen i år”, siger Danhostels formand Poul Kristian Mouritsen og fortsætter: ”Værtsskabsprisen uddeler vi hvert år, og den har altid været omgivet med respekt”.

  Det var Danhostels medlemmer, der i år havde mulighed for både at indstille og derefter stemme på deres favorit blandt tre nominerede værter og værtspar til den populære værtsskabspris.

  ”Jeg er utrolig stolt og beæret over prisen som årets vært” siger Jeanette Birkedal og fortsætter: ”Det er en kæmpe anerkendelse, specielt når den kommer fra kollegaer i branchen, og ikke mindst oven på to hårde år med corona. Mit team og jeg er glade for, at vores arbejde bliver bemærket. Prisen går jo lige så meget til alle medarbejderne – jeg tager i hvert fald anerkendelsen med hjem, for uden dem havde vi ikke opnået de gode oplevelser, som vores gæster har, når de bor hos os”.

  ”Det glæder mig utroligt meget på Jeanettes vegne, at netop hun modtager Danhostels værtskabspris i år. Jeanette og hendes medarbejdere har altid stor fokus på at skabe et dejligt overnatningssted for deres mange både danske og internationale gæster. Danhostel Copenhagen City er et trendy designer hostel – som oser af god stil og som kan måle sig med de største i branchen. Vi er så stolte af Jeanette og Danhostel Copenhagen City og jeg ønsker hende et varmt tillykke” udtaler Danhostels marketingchef Anette Brylov.

  I år var 3 Danhostel værter nomineret til Årets værtsskabspris. De nominerede Danhostels var:

  Danhostel Copenhagen Bellahøj – Mette Engelbret:

  Mette Engelbret har præsteret en imponerende indsats med at vende et stort underskud til stort overskud - til glæde og gavn for hele foreningen. På trods af udfordringer med bygningen og med kommunen, så formår hun at drive Danhostel Copenhagen Bellahøj videre mod nye mål.

  Danhostel Silkeborg – Angela og Poul Wiedemann:

  Dette værtspar har formodet at opbygge et Danhostel der er med til at inspirere andre værter. Deres Danhostel bygger på bæredygtighed, hygge og åbenhed overfor alle.

  De er et godt forbillede for hele Danhostel navnet. Deres nytænkning, i de ting de foretager sig, er med til at vise gæsterne at de går meget op i miljøet, deres gæster og vandrerhjemmets værdier.

  Danhostel Copenhagen City – Jeanette Birkedal:

  Jeanette står i spidsen for implementering af bæredygtige og energirigtige løsninger - på højt plan. Lige fra bekæmpelse af madspild til energibesparelser på vand. Hun har altid is i maven i forhold til at navigere i svære tider, på så stort et overnatningssted som Danhostel Copenhagen City er.

  Tilbage i salen får Jeanette overrakt blomster, champagne og værtsskabsprisen under

  store klapsalver. ”Du er Danmarks bedste Danhostel-vært. Det er godt gået. Tillykke med prisen,” siger Danhostels Formand Poul Kristian Mouritsen – inden seancen slutter med fotografering af den vindende vært, som nu og i et år frem kan kalde sig Danmarks bedste vært.

  For yderligere information og spørgsmål, kontakt venligst:

  Jeanette Birkedal, vært Danhostel Copenhagen City

  Telefon: 45 3318 8337 / Mail: jb@cphhostel.dk

   

  Anette Brylov Hansen, Online og Marketingchef i Danhostel

  Telefon: 5138 6803 / Mail: brylov@danhostel.dk

   

  Læs mere om Danhostel Copenhagen City https://www.danhostel.dk/hostel/danhostel-copenhagen-city

   

   

   

   

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  På generalforsamling d. 3. april 2024 har medlemmerne i Danhostel enstemmigt valgt Helle Berthold Rosenberg som ny forperson i Danhostel. Hun afløser Poul Kristian Mouritsen, som de sidste syv år har…
  Anette Brylov
  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
  Anette Brylov
  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.