Sjov i pedalerne

  Lange strækninger, skarpe sving og nedadgående bakker
  De lange strækninger, skarpe sving og nedadgående bakker opfordrer til fart, når I hopper i sadlen og begiver jer ud på denne 18 km lange cykeltur forbi landsbyer, go-kart baner, megagynger og supertrampoliner. Det anbefales at I starter og slutter turen hos Turistinformationen i Marienlyst, men ruten kan påbegyndes et hvilket som helst sted.
  Hvis du ikke kun er til fart og adrenalin i blodet, er der også rig mulighed for at opleve naturperler og kulturhistoriske seværdigheder på turen. I kan blandt andet opleve det hvide kunstmuseum i Fuglsang, Stouby Glaspusteri, fuglereservatet Bøtø og Lupinparkens naturlegeplads.
  Det anbefales at slutte dagen i Nykøbing Falster by, hvor I finder gode muligheder for at hvile benene til en kop kaffe, kage eller noget helt tredje. Der er også gode muligheder for lidt indkøb i byens mange spændende butikker.
  Der findes noget for alle aldre på denne rute, og de små landeveje uden meget trafik gør den til det oplagte valg, når I skal på cykelferie med familien.
  Læs mere om ruten her.
  Tilbage til Cykelruter I Danmark