Danhostel Familiekort

Familiekort

Med et Danhostel Familiekort får du en række fordele. Kortet giver blandt andet mindst 10 % rabat ved køb af overnatning hvis du booker direkte på www.danhostel.dk eller hos det enkelte Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Med Danhostel Familiekort får du derfor en god og billig ferie i Danmark. 

KØB AF DANHOSTEL FAMILIEKORT

Et Danhostel Familiekort koster 150 kr. og kan enten købes i forbindelse med din booking, på alle Danhostel vandrerhjem eller for sig selv på www.danhostel.dk

Ved køb online, modtages dit Familiekort enten i en e-mail med en vedhæftet PDF-fil som du kan printe ud, eller som SMS på din smartphone. Før du kan printe dit Danhostel Familiekort ud skal du aktivere det via et link som du også modtager i en e-mail. Og så har du dit Danhostel Familiekort! 

Ved køb i forbindelse med booking af værelser hos et af Danhostels mange vandrerhjem. Dette kan du gøre uden at forlade din booking. I dette tilfælde vil du også modtage dit Danhostel Familiekort i en e-mail eller en SMS. 

Ved køb på et Danhostel får du udleveret et plastikkort, og du behøver derfor ikke printe dit Danhostel Familiekort ud.

 

FORDELE VED DANHOSTEL FAMILIEKORT

Når du har aktiveret din konto/profil får du også adgang til en række fordele:

  • Adgang til dit Danhostel kort – både som e-mail og SMS
  • Nemmere at få overblik over og ændre bookinger
  • Attraktive rabatter på attraktioner og forlystelser.

Dit Danhostel Familiekort er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen

 årskortknap       Rabatknap


SPECIFIKATIONER

Alle er velkommen til at bo på Danhostel. De værelsespriser vi viser på websiden her indeholder et dagsmedlemskab til Danhostel og der er intet krav om, at du har et Danhostel Familiekort (tidl. vandrerhjemskort) for at bo hos Danhostel.
Vi har dog gjort det attraktivt at være årsmedlem hos Danhostel og derfor opnår gæster med et gyldigt Danhostel Familiekort mindst 10 % rabat på værelsesprisen, som fratrækkes i forbindelse med betalingen.
Kortet er et HUSSTANDSKORT og er gyldigt for ENKELTPERSONER, ÆGTEFÆLLER, SAMBOENDE PAR og ENLIGE FORÆLDRE med HJEMMEBOENDE BØRN under 27 år i SAMME HUSSTAND
Det er ikke gyldigt i forbindelse med grupper.
For at opnå mindst 10 % rabat skal værelset være booket på danhostel.dk eller på det enkelte Danhostels egen webshop eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

Hvem kan købe kortet

Kortet kan udstedes til danske statsborgere og andre, der kan fremvise et gyldigt, dansk sygesikringskort. Også gæster fra Grønland og Færøerne kan købe det danske Danhostel Familiekort. Det danske kort gælder også som vandrerhjemskort i udlandet som følge af Danhostels Danmarks Vandrerhjems medlemskab af ’Hostelling International’.

gratis gruppkort


INTERNATIONALE GÆSTER

For internationale gæster med gyldigt nationalt eller internationalt årskort gælder det at også bookinger fortaget på hihostels.com opnår 10 % rabat. Rabatten kan også opnås ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.
Internationale gæster, som ikke har et Danhostel Familiekort med hjemmefra, kan i Danmark købe et HiHostel Card (internationalt årskort). Et HiHostel Card koster 160 kr. og er gyldigt 12 måneder fra udstedelsesdatoen. 
10 % rabatten, der er knyttet til Danhostel Familiekort og HiHostel Card, gives IKKE til bookinger fortaget gennem andre hjemmesider end danhostel.dk, hihostel.com eller Danhostels egne webshops. Hverken i selve bookingsituationen eller ved ankomsten til vandrerhjemmet.


RABATAFTALER 2016 (2017 på vej) OG HIHOSTEL

Til Danhostel Familiekort knytter sig en række ekstra rabatter. Rabataftalerne har Danhostel-kæden indgået med attraktioner, seværdigheder, museer mm. rundt omkring i landet.

Se listen med de aktuelle rabataftaler for 2016 (2017 på vej)

Samtidig gælder et Danhostel Familiekort på alle udenlandske hostels, der er med i det internationale samarbejde ’Hostelling International’ (HI). Hvor meget, du får i rabat med dit kort i udlandet, varierer fra land til land.
I nogle lande kræves det også, at børn har deres eget børnekort (fx Sverige, England og Tyskland). Dette kan du skaffe gratis i Danmark. Dette er dog ikke nødvendigt hvis barnet er repræsenteret på jeres Danhostel Familiekort.

Du kan finde mere information om de internationale hostels her.

 

GRUPPEKORT

Er I en gruppe på over 10 personer (gælder ikke familier), kan én af jer nøjes med at købe et Danhostel Familiekort til 150 kr. Resten af gruppen får udstedt et gratis gruppekort. Rejser I til et HI-hostel i udlandet, anbefales det dog, at I tjekker, hvordan ordningen fungerer i det pågældende land.