Danhostel certificeret

  Danhostel certificeret sportshostels

  Vi sætter standarden inden for sport
  Danhostel har gennem mange år udarbejdet et certificeringsprogram inden for sport. Vi har høje standarder til vores overnatningssteder og har særligt inden for badminton, gymnastik, fodbold, håndbold, svømning og mountainbike udarbejdet særlige krav til vores steder. Standarder som de forskellige Danhostels skal leve op til for at blive certificeret inden for den enkelte sportsgren.

  Vores Danhostels med fokus på sport er behjælpelige med afvikling af træningskampe og eventuel kontakt til træningsmodstandere. Der er naturligvis mødefaciliteter til rådighed for taktik- og strategimøder og der er taget højde for sociale aktiviteter før og efter træning, hvor idrætsudøverne har adgang til fællesrum, køkkenfaciliteter og tv-stue. Der er ligeledes mulighed for at vaske og tørre træningstøj på vores Danhostels.

  Vi har naturligvis sikret, at træningsgrupper med handicappede idrætsudøvere har gode adgangsforhold til såvel værelser, idrætsfaciliteter og fællesrum.

  Bæredygtige valg er en naturlighed
  Danhostel har gennem de sidste 5 år arbejdet målrettet med FN´s Verdensmål. Det ligger i vores DNA at naturen skal vi værne om. Vores overnatningssteder har målrettet set på, hvordan strøm, varme og vand kan reduceres samt fokuseret på kostplaner, hvor økologi og madspild har været væsentlige fokuspunkter. I 2024 vil udvalgte steder indarbejde CO2 regnskaber, så det tydeliggøres, hvad den enkelte idrætsudøver forbruger under sit ophold hos Danhostel.