Om Danhostel Sport

  Om Danhostel Sport

  Danhostel Sport er lavet for at hjælpe dig som sportsgruppe, eller sportsudøver til at finde god overnatning til dit sportsophold. Danhostel Sport er en underafdeling af Danhostel.dk webside for Danhostel Vandrerhjem i hele landet.

  Top Sports Hostels
  Hvis du er interesseret en hel pakke hvor dit sportsarrangement skal gælde både sportsaktivitet og overnatning kan du med fordel tage et kig på vore Top Sports Hostels, her finder du en liste med 14 Danhostels der har specialiseret sig i sportspakker.

  Hele landet
  Mange flere af vores Danhostels kan dog anbefales som overnatning til når du eller dit hold skal på turneringer rundt om i landet. Flere Danhostels ligger tæt på rigtig mange af de faciliteter som hver dag benyttes til sportsbegivenheder i hele Danmark.

  • TOP SPORT er markeret med cirkler på kortet
  • SPORT er markeret med grøn trekant på kortet
  • Almindelige Danhostels er markeret med blå trekant

  Inspiration
  Her på vores sportssite kan du også med fordel søge på mange forskellige sportsgrene og finde de Danhostels der ligger i nærheden af lige den facilitet du har brug for. Søgefunktionen finder du nederst på forsiden af Danhostel Sport.

  Vores mest populære sportsgrene og sportsophold er lige nu Håndbold, Svømning, Badminton og Fodbold. Du kan her læse om de enkelte sportsgrene og mulighederne for overnatning i forbindelse med stævner m.m.