Danhostel Esbjerg reviews

  Ronny
  Family with children, DE
  31.Jul.2021
  9,50 out of 10
  N/A
  Family with children, DK
  30.Jul.2021
  8,75 out of 10

  Eneste ankepunkt er lidt tynd juice ved morgenmaden og et ønske om bedre ventilation i badeværelset

  Lone
  Family with children, DK
  29.Jul.2021
  10,00 out of 10
  Anne
  Couple, DK
  29.Jul.2021
  4,58 out of 10

  En anden gæst havde taget vores linned, hvorfor vi var nødt til at sove med beskidt (brugt) linned, da vi havde hentet det på hans værelse!!
  Intet personale i receptionen i åbningstiden. Ventede 20 min og måtte herefter ringe efter personale. De var ikke villige til at give os penge tilbage for linned på trods af at det ikke var rent ubrugt.
  Der lugtede meget af sved på gangene og i vores værelse.

  Danhostel Esbjerg
  Kære Anne Tak for din tilbagemelding. Vi husker tydligt episoden og hvorledes en anden gæst havde  taget et sæt af jeres linned og lagt en seddel til jer omkring dette.   Vi beklager mange gange, men vi er desværre ikke herre over,  hvordan vore   gæster agerer . Vi  har lavet selvtjek ind . Rigtig mange gæster vil gerne komme sent og derfor har vi i stedet valgt den service at vi tager telefonen 24/7. Det skilter vi med og mener at det er en fin service  at indtjekningen kan foretages når det passer gæsten bedst . Vi er på telefonen 24/7 og har endvidere et skab stående i receptionen med ekstra linned hvis nogen ikke har bestilt.  Havde du blot kontaktet os pr. telefon så ville det være løst øjeblikkeligt. Med venlig hilsen  Team Danhostel Esbjerg   
  N/A
  Family with children, NL
  27.Jul.2021
  10,00 out of 10
  Julie
  Family with children, DK
  27.Jul.2021
  6,67 out of 10

  Danhostel Esbjerg byder ikke ind på økologi. Adspurgt om økologiske morgenmadsprodukter fandt køkkendamen en gammel jordbæryoghurt frem. Øv med burhønseæg.
  Vi spurgte om gåtid gennem anlæg til havet og fik svar, at vi ville fare vild. Vi fandt ud af, at stedet er opholdssted for uroligheder. Hvorfor bliver det ikke oplyst? Vi farer jo ikke vild på stisystem.
  Der står i oplysninger på hjemmeside, at Danhostel Esbjerg har svømmebaner. Er det nabosvømmehal, der menes?
  Skøn bygning, smukke omgivelser. Kan virkelig anbefales som historisk ophold.

  Danhostel Esbjerg
  Kære Julie Tak for jeres ophold  og tilbagemeldingen. Rigtig meget af vores hjemmebagte morgenbrød er tilberedt af økologiske produkter. I det der kan forekomme råvare som ikke er økologiske , må man ikke skilte med økologi. Vi bestræber os på at rigtig mange produkter er hjemmelavet og baseret på lokale råvarer. Vi kan oplyse at den omtalte yoghurt har en holdbarheds dato der hedder 1 august 2021. Vi anbefaler altid vores gæster alfa vej,  når vi viser rundt i vores område. Turen gennem skoven er smuk, men kan være svært at navigere i når man ikke har lokalkendskab.  Derfor altid dette hensyn til vore gæster. Som det fremgår af vores hjemmeside så er der 100m til Svømmestadion Danmark. D.v.s. at der ikke er svømmehal på stedet. God sommer Med venlig hilsen  Team Danhostel Esbjerg 
  Ellen
  Solo travel, DK
  27.Jul.2021
  9,58 out of 10

  Har aldrig boet på Danhostel. Var overrasket over hvor godt det var. Dejlige omgivelser og roligt område i forhold til hotel i midtbyen. Valgte stedet på grund af beliggenhed, idet jeg skulle til familiefest i nærheden.

  Claus
  Family with children, DK
  26.Jul.2021
  7,92 out of 10

  Fantastisk forplejning. Intet mindre end. Noget af det bedste morgenmad længe. Vi fik ombyttet vores lidt for lille 4 sengs værelse uden bøvl. Dog -
  Lidt (for) svært at få fat i personale. Forstår ikke helt hvorfor. Selv i åbningstider var der ingen. Corona eller ej, på andre vandrehjem er det piece of cake at træffe staff.

  Danhostel Esbjerg
  Kære Claus  Tak for din tilbagemelding.  Vi har forskellige værelsestyper og forskellige størrelser på vores værelser. I havde booket et 4 sengs økonomiværelse, da i ankom fandt i 4 sengs værelset for lille. I kontaktede os telefonisk hvor vi med det samme flyttede jer til et større 4 sengs værelse. Vi har lavet selvtjek ind, som en udvidet service til vores gæster med 24 timeres telefon service . Derfor kan man altid kontakte os og få hjælp hvis behovet opstår.  Forsat god sommer og på gensyn  Med venlig hilsen   Team Danhostel Esbjerg 
  Vivi
  Couple, DK
  26.Jul.2021
  8,33 out of 10
  Henk
  Solo travel, NL
  25.Jul.2021
  9,58 out of 10