Danhostel Hillerød reviews

  Morten
  Family with children, DK
  22.Jul.2021
  7,92 out of 10
  Danhostel Hillerød
  Hej Morten tak for besøget. Det glæder os at i havde et godt ophold. Håber at se jer snart igen. bedste hilsner Roy
  Laila
  Family with children, DK
  19.Jul.2021
  7,50 out of 10
  N/A
  Couple, DK
  16.Jul.2021
  8,75 out of 10
  N/A
  Family with children, DK
  14.Jul.2021
  7,08 out of 10

  Stedet ligger i et dejligt grønt område.

  Værelset var ok, men gulvet var beskidt og toilettet lugtede - rengøringen syntes vi godt man kunne gøre mere ud af!

  Værten på stedet var meget gæstfri og venlig.

  Kirsten
  Couple, DK
  10.Jul.2021
  5,00 out of 10

  Morgenmaden var manglefuld, der blev ikke fyldt op, når der manglede og der var ikke personale tilstede i køkkenet vi kunne spørge.
  Der var synlige spor af skimmelsvamp i badeværelset ved bruseren.
  Personalet virkede generte.

  Danhostel Hillerød
  Kære Kirsten,  det er virkelig en skam at du ikke deler glæden ved konceptet "friskhed af varer og just in time" i 30 graders varme. netop der giver det mening ikke at overfylde en buffet. Derudover havde jeg som vært og morgenmadsansvarlig løbende kontakt til ALLE gæster - uden undtagelse og flere gange spurgt om noget manglede eller der var noget i savnede - altid var svaret nej. At det således dukker op her som en kommentar kan kun undre mig. Fortsat god sommer,
  Helle
  Groups, DK
  09.Jul.2021
  9,17 out of 10

  Meget fint sted - utrolig velholdt og velplejet overalt. Særligt var vi imponerede over naturen omkring Danhostel og så flot som blomster, træer, hække, plæner og alle udeomgivelser er holdt. Vi boede 4 på et 4 personers rum i køjesenge - og det er jo som det er:) God billig overnatning til 4 personer - dvs helt som forventet og pænt og rent - samt gode madrasser. Fællesrummet og fælles køkkenet var også rigtig hyggeligt, pænt, rent og velholdt. Alt i alt et rigtig godt ophold på Danhostel Hillerød.

  Heidi
  Family with children, DK
  06.Jul.2021
  9,17 out of 10
  Tine
  Couple, DK
  05.Jul.2021
  10,00 out of 10
  N/A
  Family with children, DK
  05.Jul.2021
  5,00 out of 10

  Vi har tidligere boet, hos jer - tit lejet 3 værelser, da vi er en stor fam fra Tønder, der tager til Farum for at besøge vores ene søn., og vælger da at bo hos jer, - denne gang var køkkenfacaliteterne direkte uhumske, sundheds skadelige. Stop fyldte køleskabe med gamle og mugne madrester. En toaster stod med gammelt ost ud langs kanterne. Håndvaske fyldt med madrester og fedtet og klistret. Undrer mig at der ikke er tjekket op på det, inden i modtog “gæster” fredag eftermiddag. Samtidig stank det i hele kælderen fra køkkenet.
  Asta Kjær

  Danhostel Hillerød
  Tak for kommentarerne til fam. Mørk. De fælles køkkenfaciliteter rengøres naturligvis dagligt fra morgenstunden. Det er muligt, da vi har en del trofaste håndværkere boende, at de ikke umiddelbart har ryddet godt nok op efter sig efter en sen frokost / tidlig aftensmad. Dette beklager vi naturligvis.
  N/A
  Sports groups, DK
  05.Jul.2021
  9,00 out of 10