Danhostel Ribe reviews

  Skanderborg
  School camp, DK
  28.Nov.2021
  8,75 out of 10
  N/A
  Solo travel, DK
  28.Nov.2021
  10,00 out of 10

  Bare fortsæt - så er alt fint

  Lone
  Couple, DK
  26.Nov.2021
  9,17 out of 10
  Linda
  Couple, DK
  11.Nov.2021
  7,08 out of 10

  Sengenes madrasser var mig lidt for bløde og fik derfor ikke en god nats søvn

  Vils
  Couple, DK
  10.Nov.2021
  9,58 out of 10
  Carolyn
  Couple, DK
  09.Nov.2021
  9,17 out of 10
  Skole
  School camp, DK
  09.Nov.2021
  6,25 out of 10

  Vi havde overordnet en god oplevelse. Dog var det ærgerligt med meget larm fra de gymnasieelever, som boede oven over os, til sent ud på natten.
  Det var også svært at "booke" hallen. En dag havde vi fået lov at anvende den, men blev smidt væk grundet en booking hostel ikke havde hørt om og skrevet på listen ude foran salen.
  Som lærere, er vi ærgerlig over, at vi ikke på forhånd blev informeret om, at der ville være værelsesinspektion første dag vi var der. Det ville vi gerne være informeret om på forhånd, da vi fx. havde personfølsomme oplysninger på vores værelser liggende på vores computer.

  Danhostel Ribe
  Tak for jeres tilbagemelding, hvor det glæder os i havde et godt ophold. Vi giver samtlige grupper en fælles velkomst i lighed med den i modtog, men vi kan desværre tage ansvar for hvordan vores gæster opfører sig. Jeg håber at i som minimum gjorde opmærksom på larmen til receptionen under jeres ophold og vil ville da have indskærpet reglerne om ro. Hallen er ikke en del af den pakke man køber, men en mulighed og forudsætter ledighed, da den benyttes af foreninger. Vi beklager, hvis den var blevet lovet og dette ændret. Det må vi gøre bedre en anden gang. Mht. værelsesinspektion og personfølsomme oplysninger må vi opfordre til at i gemmer jeres computere væk incl. andre værdier - af flere årsager. Vi vil dog til enhver tid have muligheden for at gå på værelserne - ikke blot ved inspektion, men også ved evt. reparation eller nedbrud (strøm, radiator, vand mv) hvor det er nødvendigt. I er altid velkomne til at få værdier opbevaret af reception hvis det skulle være nødvendigt. Vi håber at se jer en anden gang på Danhostel Ribe.    
  Sammy
  Family with children, DK
  03.Nov.2021
  9,58 out of 10
  N/A
  Solo travel, DK
  02.Nov.2021
  10,00 out of 10
  Vig
  School camp, DK
  01.Nov.2021
  9,58 out of 10

  I forhold til at går meget op i at spare på plastic, var det lidt underligt at der var så meget engangsservice til madpakkerne.
  Vi synes det var fantastisk at vægteren kom.

  Danhostel Ribe
  Tak for jeres tilbagemelding. Det glæder os i havde et godt ophold og at i var glade for vægterbesøget. Vi vælger at tilbyde dette besøg gratis til de skoler der besøger os udenfor den normale periode han går i. mht. plastik - Vi er et grønt certificeret (Green Key) overnatningssted og bruger mange ressourcer på at efterleve denne del. Desværre har vi grundet corona været nødsaget til at gå tilbage til forskellige plastikemballerede løsninger for at kunne håndtere denne del. Når vi igen vurderer det sikkert at gå tilbage til vores normale bæredygtige løsninger, kan i regne med at i får en anden oplevelse. Vi håber at se jer igen en anden gang på Danhostel Ribe.