Himmel, hav og kunst

  Fantastiske udsigter over Vesterhavet
  Hop i cykelsadlen og glæd jer til fantastiske udsigter over Vesterhavet, når I begiver jer ud på en smuk cykeltur på kanten af Nordsøen gennem kystlandskab og landsbyer. Ruten kan med fordel påbegyndes ved havnen i Lemvig.
  Herfra går turen mod Bonnet, Dybe og derefter til Trans. Bonnet er en stille tidstypisk landsby, hvor det hele går i et fredeligere tempo end i storbyerne. I Trans kan I opleve hvordan landskabet har været præget af vandstigninger. Trans Kirke ligger i dag tæt på vandet, men i gamle dage stod kirken midt i sognet.
  Herefter går turen nordpå mod Fjerring, Vandborg, Strande og hele vejen tilbage til Lemvig. På vejen kan I opleve et væld af naturperler, historiske seværdigheder og spændende museer. I Fjerring kan I besøge de lokale kunstnere eller tage en velfortjent pause på én af landsbyens hyggelige caféer.
  Når I kommer tilbage til Lemvig, kan I passende gå på opdagelse i byen. Se bl.a. Museet for Religiøs Kunst, tag på shopping-tur eller nyd den friske luft og udsigt i havnen.
  Læs mere om ruten her.
  Tilbage til Cykelruter I Danmark