Danhostel Fjaltring
3
Danhostel Fjaltring
Vestermøllevej 7
7620
Postal area: 
Lemvig
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 9788 7710
Vært/værter: 
Anders Bune

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
42
antal værelser: 
11
antal værelser med bad og/eller toilet: 
4
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
7

Danhostel Fjaltring – Vestjysk lune mellem sletteland og bakkedal

Danmarks mindste vandrerhjem med kun 11 værelser ligger 700 meter fra Vesterhavet ved byen Fjaltring. Her er mulighed for en fredlig overnatning tæt på naturen.

Her går der, modsat det meste af den øvrige vesterhavskyst, frodig landbrugsjord næsten helt ud til havet, hvilket giver en vid udsigt over mark og hav.

Det er lige her, istiden tog sit sidste greb i Danmark, og det betyder, at du både kan finde bakket moræne- og fladt sletteland i nærheden af Danhostel Fjaltring.

Ud til havet ligger kulturcentret Tuskær, der afholder kunstudstillinger, koncerter og foredrag. Seks kilometer nordpå ligger Bovbjerg Klint med sit kendte fyr, 10 kilometer sydpå den hyggelige fiskerby Thorsminde og 17 kilometer mod nordøst charmerende Lemvig.

Der er afmærkede cykelruter rundt i området, og så er badestranden ved Fjaltring tilmed yderst børnevenlig. Et godt sted for børnefamilier i forbindelse med overnatning i jeres ferie.

Hos Danhostel Fjaltring får du vestjysk lune tæt på både sletteland og bakkedal.

Kender du smagen af Vesterhavet? Og, kender du "Det hemmelige sted"? Et sted, hvor surfere, havkajakker og padlere tager hen for at finde gode bølger. Og, hvor de bagefter kan nyde udsigten og den berømte, økologiske Vesterhavsost.

Samtidig er det et sted, der også er kendt for sin interesse for billedkunst, musik og kulturarv. En interesse, der bl.a. har rod i Danhostel Fjaltrings egen historie som tidligere landsbyhøjskole for familier. På dette hostel finder du ro, kultur og natur - og kun 700 meter til havet.

Her regerer i øvrigt en "tyggegummi-konge", der er resultatet af et nyt, internationalt kunstprojekt. Hvis du ikke er til hav-aktiviteter, så er der rig mulighed for at gå tur på Klosterheden, cykle på Nordsø-ruten, mærke oldtiden ved Rammedige eller se billedekunst i Bovbjerg Fyr. 

Faciliteter

trådløst internet
Tv-stue
vaskeri
cykelruter

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Thyborøn
Harboørevej 10
7680
Thyborøn
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Agger
Aggervej 13
7770
Thisted
Fra pris: 
158,50 DKK
Danhostel Ringkøbing
Kirkevej 28
6950
Ringkøbing
Fra pris: 
180 DKK
Danhostel Hvide Sande
Numitvej 5
6960
Hvide Sande
Fra pris: 
210 DKK