Danhostel Nykøbing Mors
4
Danhostel Nykøbing Mors
Øroddevej 15
7900
Postal area: 
Nykøbing M
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Torben Lawaetz

Åbningstider

15.02 - 30.11 (Tid)
15.02 - 30.11 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
101
antal værelser: 
28
antal værelser med bad og/eller toilet: 
28

Limfjordens Perle for de eventyrlystne med mod på dramatiske naturoplevelser, farverige blomsterhaver og gådefulde historier.

Nykøbing Mors ligger i Nordjylland på øen Mors, der forbinder Thy via Vildsundbroen mod nordvest og med Salling via Sallingsundbroen mod sydøst. Netop denne placering gør, at Mors i folkemunde bliver kaldt ”øen bag havet” eller Limfjordens Perle. Byen Nykøbing Mors ligger på den østlige del af Mors, og her kan du overnatte på vores Danhostel med den dejligste beliggende direkte ned til en børnevenlig badestrand. Desuden er der kun 900 meter til centrum og det maritime havnemiljø.

Perfekt til feriegæster, fester og konferencer
Danhostel Nykøbing Mors ligger midt i en dejlig park tæt på tennisbaner, fodboldbaner cricketbaner og en af Danmarks bedste 18-hullers golfbaner. Dette hostel har både restaurant, møde- og selskabslokaler samt tv-stue. Her er lige over hundrede senge fordelt på 28 værelser – alle med eget bad og toilet. Alle værelser og fællesarealer er handicapvenlige.

Dramatiske klitter og Nordeuropas største blomsterpark
På Mors kan du gå på fossiljagt i den særlig ler kaldet moler, tage på ridetur øen rundt eller hoppe på færgen og opleve en sælsafari. Mange kommer også hertil for at se Hanklit, der er en 61 meter høj klit med et mørkt bånd af vulkansk aske, som viser øens dramatiske geologiske historie. Er du mere til romantik og roser så besøg Jesperhus Feriepark, der er en familieejet blomsterpark fra 1966. Dengang var den en lille park med nogle blomster – i dag er det Nordeuropas største blomsterpark med 4D-biograf, legeland, vandland, junglezoo og bowlingcenter.

Gådefulde museer og herregårde
Er I mere interesserede i stedet historie, så besøg Morslands Historiske Museum, Dueholm Kloster, Moler Museum eller Dansk Støberimuseum. Klostret er fra 1370 og har en rig historie, da det oprindeligt blev styret af Johanniter-munkene. Endeligt kan I også drage ud og se det gådefulde dukkeslot Højriis Slot, der er en af Danmarks ældste herregårde fra 1800-tallet. Her kan man som gæst eller turist deltage i efterforskningen af et fiktivt mord, hvor skuespillere er med til at gøre oplevelsen og slottet levende.

Faciliteter

trådløst internet
Tv-stue
vaskeri
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Kloster udefra
Viborgvej 475
9681
Ranum
Fra pris: 
450 DKK
Danhostel Thisted
Kongemøllevej 8
7700
Thisted
Fra pris: 
325 DKK
Danhostel Thyborøn
Harboørevej 10
7680
Thyborøn
Fra pris: 
200 DKK