Faciliteter

Gratis wifi
Café
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Tv på værelset

Danhostel Nykøbing Mors

Limfjordens Perle for de eventyrlystne med mod på dramatiske naturoplevelser, farverige blomsterhaver og gådefulde historier.

Nykøbing Mors ligger i Nordjylland på øen Mors, der forbinder Thy via Vildsundbroen mod nordvest og med Salling via Sallingsundbroen mod sydøst. Netop denne placering gør, at Mors i folkemunde bliver kaldt ”øen bag havet” eller Limfjordens Perle. Byen Nykøbing Mors ligger på den østlige del af Mors, og her kan du overnatte på vores Danhostel med den dejligste beliggende direkte ned til en børnevenlig badestrand. Desuden er der kun 900 meter til centrum og det maritime havnemiljø.

Perfekt til feriegæster, fester og konferencer
Danhostel Nykøbing Mors ligger midt i en dejlig park tæt på tennisbaner, fodboldbaner cricketbaner og en af Danmarks bedste 18-hullers golfbaner. Dette hostel har både restaurant, møde- og selskabslokaler samt tv-stue. Her er lige over hundrede senge fordelt på 28 værelser – alle med eget bad og toilet. Alle værelser og fællesarealer er handicapvenlige.

Dramatiske klitter og Nordeuropas største blomsterpark
På Mors kan du gå på fossiljagt i den særlig ler kaldet moler, tage på ridetur øen rundt eller hoppe på færgen og opleve en sælsafari. Mange kommer også hertil for at se Hanklit, der er en 61 meter høj klit med et mørkt bånd af vulkansk aske, som viser øens dramatiske geologiske historie. Er du mere til romantik og roser så besøg Jesperhus Feriepark, der er en familieejet blomsterpark fra 1966. Dengang var den en lille park med nogle blomster – i dag er det Nordeuropas største blomsterpark med 4D-biograf, legeland, vandland, junglezoo og bowlingcenter.

Gådefulde museer og herregårde
Er I mere interesserede i stedet historie, så besøg Morslands Historiske Museum, Dueholm Kloster, Moler Museum eller Dansk Støberimuseum. Klostret er fra 1370 og har en rig historie, da det oprindeligt blev styret af Johanniter-munkene. Endeligt kan I også drage ud og se det gådefulde dukkeslot Højriis Slot, der er en af Danmarks ældste herregårde fra 1800-tallet. Her kan man som gæst eller turist deltage i efterforskningen af et fiktivt mord, hvor skuespillere er med til at gøre oplevelsen og slottet levende.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Øroddevej 15, 7900 Nykøbing M
Telefon
+45 9772 0617
Vært(er)
Torben Lawaetz
Email
danhostelmors@mail.dk

Åbningstider

15/02 - 30/11(Tid)
15/02 - 30/11(Tid)
15/02 - 30/11(Tid)
15/02 - 30/11(Tid)

Info

Antal senge
101
Antal værelser
28
Antal værelser med bad og/eller toilet
28
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Nykøbing Mors på Google Maps

Danhostel Nykøbing Mors på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Vitskøl Kloster
Viborgvej 475, 9681 Vesthimmerlands
fra 450,00 kr.
Danhostel Thisted
Kongemøllevej 8, 7700 Thisted
fra 325,00 kr.
Danhostel Thyborøn
Harboørevej 10, 7680 Lemvig
fra 200,00 kr.
Danhostel Viborg
Vinkelvej 36A, 8800 Viborg
fra 210,00 kr.