Danhostel Ringkøbing
4

Kursus certificeret

Bed+Bike

Danhostel Ringkøbing
Kirkevej 28
6950
Postal area: 
Ringkøbing
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 9732 4959
Vært/værter: 
Per Andersen
Email: 

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
87
antal værelser: 
25
antal værelser med bad og/eller toilet: 
20
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
5

Kom til smukke Ringkøbing – her er masser af plads til sport, leg og læring.

Ringkøbing er en af de ældste og mest velbevarede købstæder i Danmark og ligger langs den naturskønne Ringkøbing Fjord. I 2007 blev Ringkøbing kåret som Europas lykkeligste by af Cambridge Institut, og det er helt fortjent. Her kan du forvente frisk luft, afvekslende natur, et dejligt havnemiljø og en romantisk bymidte...  alt sammen i en tryg og hyggelig atmosfære.

Styrk dig og dit team - sport for alle aldre og størrelser
Denne dejlige atmosfære finder du også på Danhostel Ringkøbing, der er opført i 1993 sammen med ROFI-Centret – et træningscenter med sportshaller, fitnesscenter, squashbaner, minigolf og meget mere. Dette er stedet, hvor du både kan dyrke individuel træning og holdsport. Her er rig mulighed for at få sved på panden, styrke kampånden, grine over skæve bolde og dyrke jeres teamspirit. Det gælder uanset, om I kommer som en familie, gruppe eller virksomhed.

Leg og læring
Efter mange timers sportsaktiviteter kan I overnatte på et af Danhostel Ringkøbings 25 værelser, hvor de fleste har eget bad og toilet. Skinner solen er der mange, der benytter det hyggelige grill- og bålområde, men vil man hellere hygge indenfor, så er der flere store opholdsrum, hvor man kan spille spil, lege eller læse en god bog. Står den på undervisning, møder, workshops eller anden læring, så er der også gode mødefaciliteter på Danhostel Ringkøbing. Endeligt der også mange, der benytter dette sted til overnatninger ved udstationeringer eller lignende, hvor det kræves, at man i kortere eller længere perioder må bo væk hjemmefra i nærheden af sit arbejde.  

Romantiske Ringkøbing med mange aktiviteter
Ringkøbing er altid en særlig oplevelse, uanset om du vil slentre i de små romantiske stræder eller shoppe i de mange butikker. Købstaden er både rig på specialbutikker og charme. Her er en flittig Handelsforening, der bl.a. også er med til at arrangere Børnemarked, Rav i sandkassen, Geder på torvet, Elvis Show og andre aktiviteter til vand, lands og i luften.

Flyvere i natten
Det gamle Ringkøbing byder også på flere historiske oplevelser bl.a. på Ringkøbing Museum, hvor udstillingen ”Flyvere i natten” handler om de 19 allierede fly, som styrtede ned under Anden Verdenskrig. Du kan også se de flotte store billeder af Ringkøbing anno 1850. Er du til statuer og skulpturer, så smut rundt i området og se de 8-10 kendte af slagsen bl.a. vandskulpturen Atlantis ved Havnen, Vestjyden på gågaden og Bølgen ved Fjorden. 

 

Faciliteter

trådløst internet
vaskeri

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Hvide Sande
Numitvej 5
6960
Hvide Sande
Fra pris: 
210 DKK
Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab
6830
Nymindegab
Fra pris: 
335 DKK
Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458
6854
Henne Strand
Fra pris: 
330 DKK
IMG_1574
Vestermøllevej 7
7620
Fjaltring
Fra pris: 
200 DKK