Faciliteter

skydning
Kursuscertificeret
Fodboldbane
hunde er velkomne
trådløst internet
wc og bruser/bad på værelset
badminton
billard

Danhostel Ringkøbing

Kom til smukke Ringkøbing – her er masser af plads til sport, leg og læring.

Ringkøbing er en af de ældste og mest velbevarede købstæder i Danmark og ligger langs den naturskønne Ringkøbing Fjord. I 2007 blev Ringkøbing kåret som Europas lykkeligste by af Cambridge Institut, og det er helt fortjent. Her kan du forvente frisk luft, afvekslende natur, et dejligt havnemiljø og en romantisk bymidte...  alt sammen i en tryg og hyggelig atmosfære.

Styrk dig og dit team - sport for alle aldre og størrelser
Denne dejlige atmosfære finder du også på Danhostel Ringkøbing, der er opført i 1993 sammen med ROFI-Centret – et træningscenter med sportshaller, fitnesscenter, squashbaner, minigolf og meget mere. Dette er stedet, hvor du både kan dyrke individuel træning og holdsport. Her er rig mulighed for at få sved på panden, styrke kampånden, grine over skæve bolde og dyrke jeres teamspirit. Det gælder uanset, om I kommer som en familie, gruppe eller virksomhed.

Leg og læring
Efter mange timers sportsaktiviteter kan I overnatte på et af Danhostel Ringkøbings 25 værelser, hvor de fleste har eget bad og toilet. Skinner solen er der mange, der benytter det hyggelige grill- og bålområde, men vil man hellere hygge indenfor, så er der flere store opholdsrum, hvor man kan spille spil, lege eller læse en god bog. Står den på undervisning, møder, workshops eller anden læring, så er der også gode mødefaciliteter på Danhostel Ringkøbing. Endeligt der også mange, der benytter dette sted til overnatninger ved udstationeringer eller lignende, hvor det kræves, at man i kortere eller længere perioder må bo væk hjemmefra i nærheden af sit arbejde.  

Romantiske Ringkøbing med mange aktiviteter
Ringkøbing er altid en særlig oplevelse, uanset om du vil slentre i de små romantiske stræder eller shoppe i de mange butikker. Købstaden er både rig på specialbutikker og charme. Her er en flittig Handelsforening, der bl.a. også er med til at arrangere Børnemarked, Rav i sandkassen, Geder på torvet, Elvis Show og andre aktiviteter til vand, lands og i luften.

Flyvere i natten
Det gamle Ringkøbing byder også på flere historiske oplevelser bl.a. på Ringkøbing Museum, hvor udstillingen ”Flyvere i natten” handler om de 19 allierede fly, som styrtede ned under Anden Verdenskrig. Du kan også se de flotte store billeder af Ringkøbing anno 1850. Er du til statuer og skulpturer, så smut rundt i området og se de 8-10 kendte af slagsen bl.a. vandskulpturen Atlantis ved Havnen, Vestjyden på gågaden og Bølgen ved Fjorden. 

 

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Kirkevej 28, 6950 Ringkøbing
Telefon
+45 9732 2455
Fax
+45 9732 4959
Vært(er)
Per Andersen
Email
rofi@rofi.dk

Åbningstider

01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
87
Antal værelser
25
Antal værelser med bad og/eller toilet
20
Antal værelser uden bad og/eller toilet
5

56.09749, 8.26495

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Hvide Sande
Numitvej 5, 6960 Ringkøbing-Skjern
fra 210,00 kr.
Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab, 6830 Varde
fra 335,00 kr.
Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458, 6854 Varde
fra 330,00 kr.
Danhostel Fjaltring
Vestermøllevej 7, 7620 Lemvig
fra 200,00 kr.