Danhostel Flensborg Fjord (Danmark) anmeldelser

  Peter
  Par, DK
  06.Dec.2022
  6,25 ud af 10

  Der er ikke meget luksus over en supervisor suite., som man ellers betaler ekstra for. Er placeret dårligt ifht. Hotellet og fjorden. skiltningen var dårlig og derfor svær at finde. For damer i høje hæle er turen fra værelserne til restauranten en stor udfordring - på en regnvejrsdag skal du gå i grus og vandpytter. “Suiterne” er indrettet i noget der minder om en gammel skole. (Ikke særligt inspirerende) Værelsesstørrelsene er fine, og alt inventar nyt, men valgt i billigst mulige kvalitet. Plastik glas istedet for rigtige glas, ingen køleskab, ingen strygemuligheder etc.. Generelt var selve overnatningen noget af en skuffelse, men maden i restauranten var super god og betjeningen i høj klasse.

  Tom
  Par, DK
  05.Dec.2022
  9,58 ud af 10

  Virkelig god indtjekning.
  Fantastisk god service i restaurant

  Gert
  Venner, DK
  28.Nov.2022
  9,17 ud af 10
  Helle
  Par, DK
  27.Nov.2022
  5,00 ud af 10

  3 er kun givet pga personalet på benniksgaard
  Værelset burde slet ikke lejes ud. Fuldstændig ubrugelige senge og stor stor mangel på rengøring

  Rene
  Solo-rejsende, DK
  25.Nov.2022
  5,83 ud af 10

  Jeg har boet hos jer mange gange, sidst boede jeg i jeres annex, der var nogen der festede hele natten, det vidste i om morgen, men valgte at kræve fuld betaling for overnatningen??

  Else
  Par, DK
  21.Nov.2022
  8,33 ud af 10
  Morten
  Forretningsrejsende/arbejde, DK
  18.Nov.2022
  5,00 ud af 10

  Mit ophold var godt efter jeg gik tilbage og fortalte One et værelse som virker urengjort, størknet blodplet på skrive bord, seng virkede ikke ren, vægge var plettede. Selv om det er en lav pris er dette under lavmål. Jeg kender hotellets standard og dette var for dårligt selvom det er en lav pris. Jeg fik ikke opgradering eller vin som Guld medlem ved Hotel, som jeg altid benytter mig af. Jeg fik et andet virkelig godt værelse, men værelse som jeg fik først bør ikke lejes ud ;-(

  A-Risk
  Par, DK
  15.Nov.2022
  6,00 ud af 10

  Vi er dybt forundret. Hotel Benniksgaard - hvorigennem vi kom til at bo hos jer - påstår, at vi ikke har boet hos jer, men på Hotel Benniksgaard Anneks.
  Jeg ved ikke hvem der lyver, men een omgås sandheden. :-(:-(:-(

  Michael
  Par, DK
  14.Nov.2022
  8,33 ud af 10
  Torben
  Par, DK
  13.Nov.2022
  6,67 ud af 10

  Det positive
  Først og fremmest maden, der kan ikke sættes noget negativt på. Tjener og overtjener gjorde det fantastisk og maden var virkelig god og smagte af mere så 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med pil opad ⬆️

  Så det negative
  Sengen var hård som cement, følte vi lagde på gulvet absolut ingen affjedring i sengen, burde som minimum være middel når der kommer forskellige gæster. Hovedpuden var nærmest ikke eksisterende tynd som et vattæppe.
  Så ved vi godt det er i krisetid, men når man ved værelset er booket så tænder man op for varmen inden gæsterne kommer, der var hundekoldt vil tro ca 15 grader på værelset og begge radiatorer og gulvvarme var slukket, dette er absolut ikke acceptabelt selv ikke i krisetid, der blev betalt for værelset så forventer man også der er varme.
  Gulvet var ikke vasket, end strømper blev helt hvide.

  Håber dette bliver taget til efterretning, annekset er ikke den Hotel stemning som man før har haft på selve Bennkngsgaard, det føltes lidt som et lejrskole ophold.