Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Lerumbakken 11, 9400
  Telefon
  98174366
  Vært(er)
  Lars Dam Møller og Kasper Holt
  Email
  info@oplevskansen.dk

  Danhostel Skansen / Nørresundby

  Med en overnatning på Danhostel Skansen / Nørresundby får man en skøn udsigt over Limfjorden og masser af hyggelige aktiviteter.

  Danhostel Nørresundby ligger tæt på Aalborg by.

  På toppen af Nørresundby ligger det hyggelige Danhostel Skansen / Nørresundby. Centeret, som ud over værelser, består af en stor svømmehal med børneland og wellness. Stort fitnesscenter med mange forskellige holdtræning, to haller, fodboldanlæg, minigolf, boksehal og meget andet. Og det ligger kun 1,8km fra centrum af Aalborg. Indenfor 2km findes take away mad og indkøb.

  Centeret er et mødested for aktivt kulturliv. I svømmehallens 50meterbassin kan man møde Aalborg Svømmeklubs svømmere, som forbereder sig mod internationale mesterskaber. I hallerne træner EH Aalborg, byens bedste kvindehåndbold hold, ligesom bokseklubben både afholder og deltager i danske mesterskaber.

  I centeret holder også Aalborg MTB-udlejning til. I centerets nære omkreds er flere gode ruter, den nærmeste blot én kilometer væk. Er det første gang du skal prøve MTB, kan du leje en af de dygtige instruktører til at køre med.

  Gode faciliteter og skøn natur
  For træningsophold, lejrskoler eller en aktiv storbyferie, er Danhostel Skansen / Nørresundby optimalt. Vi har faciliteter til aktiv restitution og alternativ træning. Vi er placeret tæt ved skønne naturområder, hvor kun fantasien sætter grænsen for træningsmulighederne, og skal du udfordres, er der ikke langt til spændende MTB-spor.

  Og hvis der skal kobles af efter en hård træningsdag, så har vi også masser af rekreative tilbud. Skal kroppen have et sus, så vær med til et af vores gus. Eller oplev vinden i håret, når du tager den nervepirrende tur over kridtgraven, på vores svævebane.

  Skansen café
  Bliver du sulten i løbet af dagen har vores cafe, Skansen café, et bredt udvalg af sunde, nærende og lækre snacks og mellemmåltider. Desuden kan du bruge vores lille køkken på gangen til måltider.

  Transportmuligheder
  Danhostel Skansen / Nørresundby ligger 3 kilometer fra Aalborg station. 3 kilometer fra løbebanen på Skovdalen Atletikstation (som er frit tilgængeligt til træning). 4 kilometer fra det lækre friluftsbad i Vestre Fjordpark og 2 kilometer fra Bispensgade, som er Aalborgs shoppinggade. 

  Skal du med offentlig transport til centeret, stopper bussen lige nedenfor Lerumbakken, 2 minutters gang fra centeret. Kommer du med bil har vi rigeligt med parkeringspladser på centerets grund.

  Tæt på Aalborg by
  Aalborg som by giver utallige muligheder, hvad end du er til storby udforskning og shopping, eller der skal stå sport eller kultur på programmet. Byen er fyldt med museer, men vil du hellere selv udforske, kan man for eksempel finde gavlmalerierne, se de syngende træer, nyde en kulinarisk oplevelse i Streetfood, opleve historiens vingesus på Lindholm Høje, eller slappe af på havnen langs Limfjorden. 

  Åbningstider

  03/05 - 01/02(Tid 08 - 20)
  - (Tid)

  Info

  Antal senge
  130
  Antal værelser
  29
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  29
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  0

  Faciliteter

  Gratis wifi
  50 m bassin
  Café
  Fitnesscenter
  Fodbold
  Fodboldbane (kunstgræs)
  Gratis parkering
  Gymnastik

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Skansen / Nørresundby på Google Maps

  Klik for at se Danhostel Nørresundby på Google Maps

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Rebild
  Rebildvej 23, 9520 Rebild
  fra 405,00 kr.
  Danhostel Hobro
  Amerikavej 24, 9500 Mariagerfjord
  fra 430,00 kr.
  Danhostel Vitskøl Kloster
  Viborgvej 475, 9681 Vesthimmerlands
  fra 450,00 kr.
  Danhostel Frederikshavn City
  Læsøgade 18, 9900 Frederikshavn
  fra 220,00 kr.