Hvad siger vores gæster?

  Danhostel: Danhostel Vejle
  Gæst: Ole Alex Pedersen, økonomiansvarlig for konsulentudvalget hos DcH (Danmarks civile Hundeførerforening)

  - Hos DcH kører vi en række weekendkurser forår og efterår, hvor vi uddanner flere hold hundeadfærdskonsulenter. Når vi afholder disse kurser er det vigtigt for os, at de finder sted på et roligt og afslappende overnatningssted til en fornuftig pris. Og netop disse ønsker opfylder Danhostel Vejle, hvor vi oplever at få en god forplejning, en fin service opholdet igennem i gode og rolige omgivelser. Ofte har vi faciliteterne for os selv i løbet af dagen, hvilket vi sætter stor pris på. Også udendørs faciliteterne er vigtige for os, og her har Danhostel Vejle gode og praktiske udendørs arealer, som vi flittigt anvender i løbet af vores kursusdage. Jeg kan varmt anbefale Danhostel Vejle til andre, og glæder mig til at besøge dem igen i forbindelse med afholdelse af nye kurser her i januar.


  Danhostel: Danhostel Esbjerg
  Gæst: Helle Rohde Pedersen, områdeleder Esbjerg Kommune 

   - Hos Esbjerg Kommune afholder vi en lang række kurser, temadage mv. i forbindelse med bl.a. uddannelse af vores mellemledere og medarbejdere. På kurserne deltager mellem 25 og 100 personer, og det er derfor vigtigt for os, at mødestedet har de helt rigtige rammer, som passer til både det lidt mindre og det lidt større møde. Danhostel Esbjerg har de perfekte faciliteter, med dejlige, lyse og rummelige lokaler udstyret med en velfungerende og moderne teknik. En af de ting som adskiller Danhostel Esbjerg fra andre mødesteder, er den meget personlige og imødekommende velkomst man altid bliver mødt med. Der er en helt særlig atmosfære på stedet, og man føler sig som mødegæst meget værdsat og bliver altid mødt af et utroligt hjælpsomt personale. Et af højdepunkterne for kursusdeltagerne i løbet af en kursusdag er maden, og på Danhostel Esbjerg serveres altid en lækker, varieret og velsmagende buffet både til frokost og til aften. Jeg kan på det varmeste anbefale Danhostel Esbjerg til andre, og ser frem til at skulle afholde mit næste kursus hos dem, udtaler Helle Rohde Pedersen, områdeleder Esbjerg Kommune.  


  Danhostel: Danhostel Vejle
  Gæst: Brian Bargmeyer, Ejer af Beskæftigelseskonsulenterne

  - Beskæftigelseskonsulenternes kurser skal tiltrække kursusdeltagere fra både Fyn og Jylland, så det er derfor vigtigt for os, at kursusstedet ligger centralt placeret og er let at komme til fra begge dele af landet. Danhostel Vejle ligger meget centralt og derudover tilbyder stedet også fornuftige priser, der matcher vores kunders budget. Vi oplever altid en rigtig god og personlig service hos Danhostel Vejle, og personalet er hurtige til at vende tilbage med svar på spørgsmål, som vi har haft i forbindelse med kurserne. Derudover har vi altid fået serveret en rigtig god forplejning, atmosfæren er afslappet og ”nede på jorden”, hvilket vi sætter rigtig stor pris på. Vi kan bestemt anbefale andre at afholde kurser på Danhostel Vejle, og jeg har allerede booket flere møder hos dem og også på Danhostel Roskilde her i løbet af foråret, udtaler Brian Bargmeyer, ejer af Beskæftigelseskonsulenterne.


  Danhostel: Danhostel Vejle
  Gæst: Anja Nordby, Local Leaders Training Manager, JCI Danmark (2017)

  - Som en del af min funktion hos Junior Chamber International i Danmark arrangerer jeg en række weekendkurser forskellige steder i landet med fokus på at træne de lokale formænd i ledelse, personlig udvikling etc. Jeg valgte senest Danhostel Vejle blandt andet pga. deres utrolig hurtige respons og tilbagemelding på min henvendelse og det faktum, at vi havde mulighed for at melde det endelige antal deltagere tæt på selve kursusdagen, hvilket var utroligt vigtigt for os. Vi oplevede en stor grad af fleksibilitet, en meget personlig betjening og service helt fra vi startede med at henvende os til Danhostel og videre igennem de to dage kurset varede. Servicen og imødekommenheden, vi blev mødt med fra værten og alle medarbejderne var i top, og vi følte os meget velkomne og godt til pas - helt ”som at være hjemme”. Efterfølgende fik jeg fra en del af kursusdeltagerne også rigtig fine tilbagemeldinger på maden, som de var mere end tilfredse med. Jeg kan bestemt anbefale Danhostel til andre og har allerede booket mit kommende kursus på Danhostel i Næsted, udtaler Anja Nordby.


  Danhostel: Danhostel Hillerød
  Gæst: Jacob Larsen, lektor emeritus Københavns Universitet

   

  -Vi har anvendt Danhostel Hillerød i mere end 10 år som mødested for vores årlige efteruddannelse af marinbiologer fra hele verden. Uddannelsen løber over to uger og i forbindelse med uddannelsesforløbet er det utroligt vigtigt for os, at møde- og overnatningsstedet tilbyder de helt rigtige rammer. Faciliteterne til den daglige undervisning skal være i top mht. AV-udstyr og indretning, men det er også vigtigt, at stedet giver mulighed for, at forskerne kan mødes til socialt samvær i uformelle og uhøjtidelige rammer – og det kan vi netop på Danhostel Hillerød. Stedet er meget professionelt drevet, men har samtidig en fantastisk god og hyggelig atmosfære. Vi bliver altid mødt med stor venlighed, imødekommenhed og en høj grad af fleksibilitet fra både medarbejdere og værtsparret på Danhostel Hillerød, fortæller Jacob Larsen, lektor emeritus ved Københavns Universitet.


  Danhostel: Danhostel Svendborg
  Gæst: Jan Bräuner, Horsens Klosterkirke

   

  - Som underviser og mødeleder er det utroligt vigtigt for os, at mødestedet fungerer optimalt. Vi har nu i mere end 25 år anvendt Danhostel Svendborg som ramme for vores mange kurser i løbet af året, hvor vi underviser og uddanner kirketjenere fra hele landet. På Danhostel Svendborg får vi altid en meget personlig og professionel service. Alt det tekniske er altid i orden, og har vi ønsker eller ændringer til arrangementerne, så bliver vi mødt med stor fleksibilitet af stedets personale. De forskellige måltider i løbet af et kursusfor løb vægtes højt af mødedeltagerne, og på Danhostel Svendborg er maden simpelthen i verdensklasse. Den er altid god og velsmagende, og har man ønsker til fx vegetariske retter eller skal der tages hensyn til allergier, så bliver dette imødekommet af værtsparret helt uden problemer. Vi glæder os altid til at gæste Danhostel Svendborg, og ser frem til mange flere møder og konferencer hos dem i fremtiden, fortæller Jan Bräuner, kirketjener og underviser, Horsens Klosterkirke.


  Danhostel: Danhostel Hillerød
  Gæst: Lisbeth Christensen, Socialtilsyn Frederiksberg

   

   

  -Socialtilsyn Frederiksberg afholder hvert år en række kursusforløb for kommende plejefamilier, og vi har igennem de sidste par år valgt at afholde disse kursusforløb på Danhostel Hillerød. Dette skyldes bl.a. at vi hos Danhostel Hillerød altid får en god oplevelse. De praktiske detajler omkring kurset fungerer perfekt; mødelokalet står klart til os til tiden, IT udstyret fungerer, tidsplanen i dagsprogrammet holder – der er ganske enkelt styr på tingene. Det giver os som undervisere både tryghed og ro, så vi kan koncentrere os om det faglige indhold for dagen. Derudover gør man på Danhostel Hillerød altid lidt ekstra ud af forplejningen – maden er både veltillavet og smager godt, hvilket både vi og vores kursister sætter utrolig stor pris på.

  Økonomien spiller en central rolle for os, når vi vælger mødested, og vi synes, at vi hos Danhostel får en professionel og personlig service i hyggelige og uhøjtidelige rammer til yderst fornuftige priser, fortæller Lisbeth Christensen, tilsynskonsulent, Socialtilsyn Frederiksberg.


  Danhostel: Danhostel Svendborg
  Gæst: Rasmus Frøsig, Røde Kors

   

   

  - Hvert år uddanner Røde Kors flere end 250 samaritter, som har deres virke over hele verden. Og vi valgte sidste år på anbefaling at benytte Danhostel Svendborg som ramme for vores mange uddannelser. Nu efter at have holdt op til flere uddannelsesforløb, kan vi kun udtrykke vores store tilfredshed med Danhostel Svendborg. For os er det vigtigt, at de praktiske ting fungerer, at servicen er god og at forplejningen på stedet er i orden. Mht. maden er vi mere end tilfredse med Danhostel Svendborg. Der er altid mad nok, den er hjemmelavet, frisk og veltilberedt - og så smager den godt. At maden altid serveres til tiden, er også rigtigt vigtigt for os, da vi ofte har et presset program, som vi skal igennem. Og så har huset en helt særlig stemning og atmosfære, som afspejles i både de historiske og hyggelige rammer, men også i det personlige og imødekommende værtsskab, man mødes af fra stedets værtspar, fortæller Rasmus Frøsig, medlem af Røde Kors kursus fællesskab.  


  Danhostel: Danhostel Hillerød
  Gæst: Michael Hjort, Kommunikationscentret Hillerød

   

   

  - Kommunikationscentret i Hillerød har igennem mere end 10 år anvendt Danhostel Hillerød, til bl.a. vores IKT-uddannelse. Vi har et kursusforløb på 11 dage hen over et år, og det er derfor vigtigt for os at kursusstedet fungerer – og det gør Danhostel Hillerød. Stedets personale yder en helt eminent service, og vi mødes altid med et smil også når vi har ændringer til det allerede planlagte program. Vi ved, at en god forplejning betyder rigtig meget for vores kursister, og hos Danhostel Hillerød får vi altid sunde, velsmagende og veltilberedte måltider. Økonomien spiller naturligvis også en rolle i vores valg af kursussted. Og med kombinationen af en fornuftig pris, god service og velsmagende mad, lever stedet i høj grad op til vores ønsker og behov, fortæller projektleder Michael Hjort, Kommunikationscentret i Hillerød.