Mødelokaler, kursuslokaler & overnatning

  Møde på Danhostel

  Velkommen til en samlet præsentation af Danhostels - professionelle mødesteder med attraktive priser på kursuspakker til både dagsmøder og internater. Find lokaler til din næste konference og send en forespørgsel direkte fra siden.

  Velkommen til Danhostel kursus, der er målrettet til dig, der søger efter steder med gode mødefaciliteter og god service.

  Fra Danhostel.dk/kursus kan du sende en forespørgsel om tilbud på dit kommende arrangement. Bemærk at der først er tale om en bindende reservation, når denne er bekræftet af virksomheden og en evt. skriftlig kontrakt er indgået.

  De steder der findes på Danhostel kursus, og har et certifikat stempel, lever op til en lang række krav, der stilles til mødelokalets indretning og teknik, til service og forplejning og til indretning af værelser. Læs mere om indholdet i disse krav her.

  Danhostel er uden ansvar for indhold mm. i de aftaler om mødearrangementer og overnatning, der bliver indgået med de enkelte Danhostel medlemsvirksomheder.

  Har du spørgsmål til indholdet eller anvendelsen af Danhostel kursus, så send venligst en mail til danhostel@danhostel.dk.

  Danhostel har 63 medlemmer i Danmark og er med 10.000 sengepladser og 1,2 mio. årlige overnatninger, en af landets største overnatningskæder.

  Afbestilling
  Vedrørende afbestilling henviser vi til brancheorganisationen Horestas retningslinjer. Læs mere på Horestas hjemmeside.