Nyheder

14. nov. 2017
Line Juhl Kronow
Som den eneste by i Danmark, er Kolding nu udnævnt til DESIGN CITY af UNESCO.
7. nov. 2017
Line Juhl Kronow
På Danhostels Landsmøde lørdag d. 4. november, blev værten Sally Due Sperling kåret som årets vært 2017. Danhostel Kolding fik flest stemmer blandt medlemmerne af de 6 Danhostels, der var nomineret på baggrund af gæsternes anmeldelser.
7. nov. 2017
Line Juhl Kronow
Indtil d. 12. november kan du nå at tilmelde dig til Jazzcamp på Danhostel Ribe.
7. nov. 2017
Line Juhl Kronow
I weekenden kunne Vejen Idrætscenter, som er en del af Danhostel Vejen, fejre 40 års jubilæum.
1. nov. 2017
Line Juhl Kronow
Danhostel Skanderborgs kok elsker nye kulinariske udfordringer og er klar til det nye koncept med bl.a. mad ud af huset.
31. okt. 2017
Line Juhl Kronow
Fem gange om året arrangerer DIFs Soldaterprojekt fællestræf for veteranerne med især det sociale samvær om forskellige aktiviteter som formål. To gange i 2017 har ROFI-Centret og Danhostel Ringkøbing været rammen.
27. sep. 2017
Line Juhl Kronow
Vi tager en tur til solskinsøen Bornholm og hilser på en af vores nyere værter, nemlig Bettina som er vært på Danhostel Sandvig.
20. sep. 2017
Line Juhl Kronow
I rækken af interviews med vores værter, omkring temaet ferie i Danmark, er vi nået til det sønderjyske, hvor vi skal møde Danhostels ældste vært, på Danmarks ældste Danhostel.
13. sep. 2017
Line Juhl Kronow
Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Angela er vært på et stort hostel i udkanten af København, men er opvokset i det jyske. Kan man mon høre det på hende, når man besøger stedet?
6. sep. 2017
Line Juhl Kronow
Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Denne gang er det Sally der er vært på Danhostel Kolding der giver sit bud på hvorfor ferie i Danmark er noget alle danskere bør prøve.

Pressemeddelelser

16. nov. 2017
Anette Price

Danhostel Silkeborg har masser af potentiale Poul og Angela glæder sig rigtig meget til at skulle videreudvikle Danhostel Silkeborg, som de mener har masser af potentiale i fremtiden, Angela fortæller:

27. jul. 2017
Anette Price

Alle medarbejdere på Danhostel får del i is præmien

27. jul. 2017
Anette Price

Gæsteoplevelsen er i centrum på Danhostel Kolding

14. jun. 2017
Anette Price

Overvældende interesse for mobning i de danske folkeskolerHos Danhostel er man imponeret og glædeligt overrasket over den store interesse, som virksomheden har mødt i forbindelse med konkurrencen.