Nyheder

20. sep. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Værtsparret Ulrikka og Jens Worsøe, kunne tidligere i år fejre 25-års jubilæum. Deres mange års erfaring som værter gør, at de kan drive et professionelt, fleksibelt og hyggeligt Danhostel.
14. sep. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Når du booker et ophold på en af vore 65 Danhostels i hele landet, får du sammen med din bekræftelse et link til One2move, der giver dig 10 % rabat på biludlejning.
13. sep. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Der er mange grunde til at besøge Danhostel Faxe, i videoen her ser du 1 af de 3 vigtigste, beliggenhed. Medarbejdere og god den gode mad er de to andre.
7. sep. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Danhostel er en del af Hostelling International, som dækker over 3.300 hostels fordelt på hele 89 lande i hele verden. Danhostel er som den største vandrerhjemsorganisation i Danmark blevet en del af Nordic Hi-5 – et spændende samarbejde mellem vandrerhjemsorganisationer i både Norge, Sverige, Finland og Island.
12. apr. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Moderniseringsstyrelsen har gennemført et genudbud af rammeaftale vedrørende indkøb af konferencefaciliteter i Danmark (Konferenceaftalen). Den nye rammeaftale er opdelt i fem geografiske delaftaler, hvor Danhostel Ishøj Strand har vundet i Region Hovedstaden sammen med 24 andre konferencesteder. Rammeaftalen trådte i kraft den 3. april 2018 og løber frem til den 31. december 2021.
1. apr. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Danhostel har nøje udvalgt og købt 10 bunkers ved Vesterhavet. Det er planen, at de i løbet af sommeren skal gøres i stand, så det bliver muligt at overnatte der. En overnatning vil komme til at koste mellem 400 og 600 kr. per person, men så kan man også vågne op til lyden af havet lige ved siden af. De 10 nye hostels vil kunne bookes fra 1. maj og findes samlet under navnet Sandhostel.
14. feb. 2018
Rikke Koks Andreassen
Nyheder
Hvis man ikke vidste det, så er det netop blevet bevist: Ferie i Danmark er populært, og nye tal viser, at 80 pct. af danskere ferierer i Danmark mindst én gang årligt. Og dét i tider, hvor man måske nemt kan få den tanke, at ferien helst skal være vildt eksotisk og gå til et nærmest ufremkommeligt sted på kloden. Men nej. Det er populært at spendere feriedagene i det nære.
12. feb. 2018
Anette Brylov Hansen
Nyheder
Har du et skarpt øje inden for administration, økonomi og analyse og kan du have mange bolde i luften? Så er stillingen som administrations- og økonomimedarbejder måske noget for dig.
8. jan. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Jubilæet bliver dobbelt da Foreningen Norden, der var med til at starte Nordisk lejrskole (Danhostel Hillerød) i fyrrerne, runder de 75 år.
20. dec. 2017
Line Juhl Kronow
Nyheder
Danhostel Faaborg er efterhånden blevet renoveret helt fra top til tå, så når Eva Hviid overtager forpagtningen 1. januar, står det hele tip top klar til gæsterne.

Pressemeddelelser

11. jun. 2018
Anette Price

Værdierne passer godt sammenTAMU uddannelsessystemet har seks centre fordelt over hele Danmark.

24. maj. 2018
Anette Price

Erhvervskarrieren skiftes ud med tid til nærvær, ro og det gode livFor ægteparret Hobolt er det ikke et helt almindeligt jobskifte, som parret nu kaster sig ud i. Det er i høj grad også et goddag til en helt ny livsstil for dem begge.

17. maj. 2018
Anette Price

Moderne vandrerhjem emmer af historieStedets placering med udsigt over slotsøen, Koldinghus, fjorden og bakkerne ved Rebæk gør det i sig selv til et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem.

12. mar. 2018
Anette Price

Et vandrerhjem med spændende historie og stærk forankring i lokalområdetBygningerne, der i dag tegner Danhostel Rønde blev i 1935 skænket til Rønde Håndværker- og Borgerforening af den tyske baron von Jenisch, som ejede Kalø Gods.