Nyheder

27. sep. 2017
Line Juhl Kronow
Vi tager en tur til solskinsøen Bornholm og hilser på en af vores nyere værter, nemlig Bettina som er vært på Danhostel Sandvig.
20. sep. 2017
Line Juhl Kronow
I rækken af interviews med vores værter, omkring temaet ferie i Danmark, er vi nået til det sønderjyske, hvor vi skal møde Danhostels ældste vært, på Danmarks ældste Danhostel.
13. sep. 2017
Line Juhl Kronow
Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Angela er vært på et stort hostel i udkanten af København, men er opvokset i det jyske. Kan man mon høre det på hende, når man besøger stedet?
6. sep. 2017
Line Juhl Kronow
Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Denne gang er det Sally der er vært på Danhostel Kolding der giver sit bud på hvorfor ferie i Danmark er noget alle danskere bør prøve.
31. aug. 2017
Line Juhl Kronow
Nakskov er nok mest kendt for at være en del af udkants Danmark, men det er synd, for Nakskov har rigtig meget at byde på. Danhostel Nakskovs værter, har her et bud på hvilke perler I kan besøge, i og omkring Nakskov.
30. aug. 2017
Line Juhl Kronow
Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Efter at have rundet det nordjyske tager vi nu til Vestsjælland og hilser på endnu en vært. Det er Ulrikka som er vært på Danhostel Kalundborg.
22. aug. 2017
Line Juhl Kronow
Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Vi lægger ud med Rolf Hauge, som er vært på Danhostel Skagen.
18. aug. 2017
Line Juhl Kronow
På Danhostel Vordingborg har man plads til hele 56 elever, der alle uddanner sig inden for madlavning, rengøring og servicering. Her tilbydes fire uddannelsesretninger og der er plads til, at 17 elever kan bo på stedet.
17. aug. 2017
Line Juhl Kronow
Værterne Asta Rold og Torben Schwartzlose stopper som værter på Danhostel Silkeborg, ved udgangen af året. Et nyt forpagterpar skal således findes snarest.
8. aug. 2017
Anette Brylov
Danhostel Rebild kan den 10. august fejre 75 års jubilæum og kan i samme moment byde velkommen ind til et fuldstændigt gennemrenoveret vandrerhjem

Pressemeddelelser

27. jul. 2017
Anette Price

Alle medarbejdere på Danhostel får del i is præmien

14. jun. 2017
Anette Price

Overvældende interesse for mobning i de danske folkeskolerHos Danhostel er man imponeret og glædeligt overrasket over den store interesse, som virksomheden har mødt i forbindelse med konkurrencen.

7. jun. 2017
Anette Price

Danhostel vil gøre en forskel på miljø-, klima- og ressourceområdetVerden står til stadighed overfor flere og flere udfordringer på bl.a. miljø-, klima- og ressourceområdet. I 2050 vurderes det, at flere end 800 mio. mennesker ikke får tilstrækkeligt med mad og at over 1 mia.

25. apr. 2017
Anette Price

Peer H. Kristensen, der til dagligt er direktør for VisitAarhus, begrunder sin afgang med følgende kommentarer:- Jeg har siden min tiltrædelse for tre år siden arbejdet på at få skabt vækst i Danhostel.