Nyheder

8. jan. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Jubilæet bliver dobbelt da Foreningen Norden, der var med til at starte Nordisk lejrskole (Danhostel Hillerød) i fyrrerne, runder de 75 år.
20. dec. 2017
Line Juhl Kronow
Nyheder
Danhostel Faaborg er efterhånden blevet renoveret helt fra top til tå, så når Eva Hviid overtager forpagtningen 1. januar, står det hele tip top klar til gæsterne.
18. dec. 2017
Nyheder
Vi har samlet en stor pulje af gode præmier bl.a. i form af overnatninger på vores Danhostels rundt om i landet !
13. dec. 2017
Nyheder
Den bæredygtige turisme er højeste mode og derfor skal naturen også indenfor på Danhostel Copenhagen Amager, der ligger lige op af det naturskønne Amager fælled. Idéen er at symbolisere at du bor i byen men midt i naturen.
7. dec. 2017
Nyheder
Det kan være en dyr udfordring, hvis en af de mange gæster på et Danhostel, mister sin nøgle når låsene skal skiftes. Danhostel Ishøj Strand har fået et nyt elektronisk kodelåsesystem, der betyder, at har du mistet en nøgle, kan en ny nøgle kodes til døren på 5 minutter. Det højner sikkerheden og sparer penge i det lange løb.
5. dec. 2017
Nyheder
Efter kun et år som nye værter på Danhostel Gjerrild, kunne Nina og Stephen trække en pris hjem som årets mesterkok på Danhostel. Prisen har de fået, ved at være det Danhostel med den bedste score målt på kundeanmeldelser i hele Danhostel kæden.
1. dec. 2017
Line Juhl Kronow
Skal du bruge et værelse juleaften eller måske imellem jul og nytår? Så er der hele 25 Danhostels der kan tilbyde dig dette.
22. nov. 2017
Line Juhl Kronow
Lasse fra Danhostel Copenhagen Amager er opvokset på stedet, da hans forældre i sin tid drev det. Her kan du høre lidt om hans bud på en god ferie i Danmark.
14. nov. 2017
Line Juhl Kronow
Som den eneste by i Danmark, er Kolding nu udnævnt til DESIGN CITY af UNESCO.
7. nov. 2017
Line Juhl Kronow
På Danhostels Landsmøde lørdag d. 4. november, blev værten Sally Due Sperling kåret som årets vært 2017. Danhostel Kolding fik flest stemmer blandt medlemmerne af de 6 Danhostels, der var nomineret på baggrund af gæsternes anmeldelser.

Pressemeddelelser

11. dec. 2017
Anette Price

Drømmen om eget hostel blev til virkelighedFor Kathrine Lind startede drømmen om at drive sit eget hostel allerede da hun var helt ung. Og hun har da også gennem hele sit professionelle liv været en del af Danhostel, som hun i dag kender som sin egen bukselomme.

16. nov. 2017
Anette Price

Danhostel Silkeborg har masser af potentiale Poul og Angela glæder sig rigtig meget til at skulle videreudvikle Danhostel Silkeborg, som de mener har masser af potentiale i fremtiden, Angela fortæller:

27. jul. 2017
Anette Price

Alle medarbejdere på Danhostel får del i is præmien

27. jul. 2017
Anette Price

Gæsteoplevelsen er i centrum på Danhostel Kolding