Nyheder

12. apr. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Moderniseringsstyrelsen har gennemført et genudbud af rammeaftale vedrørende indkøb af konferencefaciliteter i Danmark (Konferenceaftalen). Den nye rammeaftale er opdelt i fem geografiske delaftaler, hvor Danhostel Ishøj Strand har vundet i Region Hovedstaden sammen med 24 andre konferencesteder. Rammeaftalen trådte i kraft den 3. april 2018 og løber frem til den 31. december 2021.
1. apr. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Danhostel har nøje udvalgt og købt 10 bunkers ved Vesterhavet. Det er planen, at de i løbet af sommeren skal gøres i stand, så det bliver muligt at overnatte der. En overnatning vil komme til at koste mellem 400 og 600 kr. per person, men så kan man også vågne op til lyden af havet lige ved siden af. De 10 nye hostels vil kunne bookes fra 1. maj og findes samlet under navnet Sandhostel.
14. feb. 2018
Rikke Koks Andreassen
Nyheder
Hvis man ikke vidste det, så er det netop blevet bevist: Ferie i Danmark er populært, og nye tal viser, at 80 pct. af danskere ferierer i Danmark mindst én gang årligt. Og dét i tider, hvor man måske nemt kan få den tanke, at ferien helst skal være vildt eksotisk og gå til et nærmest ufremkommeligt sted på kloden. Men nej. Det er populært at spendere feriedagene i det nære.
12. feb. 2018
Anette Brylov Hansen
Nyheder
Har du et skarpt øje inden for administration, økonomi og analyse og kan du have mange bolde i luften? Så er stillingen som administrations- og økonomimedarbejder måske noget for dig.
8. jan. 2018
Line Juhl Kronow
Nyheder
Jubilæet bliver dobbelt da Foreningen Norden, der var med til at starte Nordisk lejrskole (Danhostel Hillerød) i fyrrerne, runder de 75 år.
20. dec. 2017
Line Juhl Kronow
Nyheder
Danhostel Faaborg er efterhånden blevet renoveret helt fra top til tå, så når Eva Hviid overtager forpagtningen 1. januar, står det hele tip top klar til gæsterne.
13. dec. 2017
Nyheder
Den bæredygtige turisme er højeste mode og derfor skal naturen også indenfor på Danhostel Copenhagen Amager, der ligger lige op af det naturskønne Amager fælled. Idéen er at symbolisere at du bor i byen men midt i naturen.
7. dec. 2017
Nyheder
Det kan være en dyr udfordring, hvis en af de mange gæster på et Danhostel, mister sin nøgle når låsene skal skiftes. Danhostel Ishøj Strand har fået et nyt elektronisk kodelåsesystem, der betyder, at har du mistet en nøgle, kan en ny nøgle kodes til døren på 5 minutter. Det højner sikkerheden og sparer penge i det lange løb.
5. dec. 2017
Nyheder
Efter kun et år som nye værter på Danhostel Gjerrild, kunne Nina og Stephen trække en pris hjem som årets mesterkok på Danhostel. Prisen har de fået, ved at være det Danhostel med den bedste score målt på kundeanmeldelser i hele Danhostel kæden.
1. dec. 2017
Line Juhl Kronow
Skal du bruge et værelse juleaften eller måske imellem jul og nytår? Så er der hele 25 Danhostels der kan tilbyde dig dette.

Pressemeddelelser

12. mar. 2018
Anette Price

Et vandrerhjem med spændende historie og stærk forankring i lokalområdetBygningerne, der i dag tegner Danhostel Rønde blev i 1935 skænket til Rønde Håndværker- og Borgerforening af den tyske baron von Jenisch, som ejede Kalø Gods.

12. mar. 2018
Anette Price

Ejer Mads Friis vil udnytte synergien mellem hotel og hostelSiden Mads Friis sammen med sin kone Ingeborg Friis i 1977 overtog den oprindelige landbrugsejendom Benniksgaard fra sine forældre, er det gået stærkt.

7. mar. 2018
Anette Price

Danhostel ønsker at være repræsenteret de mest centrale steder på DanmarkskortetDe nye medlemmer af kæden er et led i Danhostels vækststrategi frem mod 2020 samt et ønske fra bestyrelsens side om at være tilstede på nogle af de vigtigste destinationer i landet for både turister og forretningsrejsend

30. jan. 2018
Henrik Messmer, HORESTA

Ole Andersen, direktør i DANHOSTEL, siger: ”Vi glæder os til at flytte ind i egne lokaler hos HORESTA. Samarbejde og synergi er grundlæggende for begge vores organisationer. Derfor er det et rigtig godt match.