6 myter om det at bo på vandrerhjem

  23. Maj. 2022
  Cecilie Karlsson

  Bor man altid sammen med andre? Og deler man toilet og bad med andre? Er det kun for backpackere?

  Vi har sat lidt ord på nogle af de myter vi oftest hører om det at bo på vandrerhjem

  Man bor sammen med fremmede mennesker…FALSK!
  Vandrerhjem har gennem tiden været brugt til rejsende fra nær og fjern, hvor man kunne købe sig til en seng i en sovesal, men sådan er det ikke længere! Muligheden er der stadig, men alle vores Danhostels tilbyder moderne familieværelser, hvor du kun overnatter med dem du ankommer med. 

  Man sover kun i køjesenge…FALSK!
  Man tænker at man kun kan sove i køjesenge når man overnatter på et vandrerhjem, men der er mange andre muligheder. Alle vores hostels tilbyder private værelser, hvor man kan overnatte i enkelt- eller dobbeltsenge. 

  Man deler toilet og bad med andre…FALSK!
  Det med at toiletterne og fællesbadene ligger på gangen og at man deler med alle, passer ikke længere på alle vores værelser. Det er muligt at købe et værelse hvor man netop har sit helt eget bad og toilet på værelset. 

  Vandrerhjem er kun for backpackere…FALSK!
  Vandrerhjem har gennem tiden været et overnatningssted for vandrende og rejsende, hvor de kunne overnatte på deres færden. I dag benyttes vores Danhostels til mange forskellige formål! Der er plads til hele familien, vi tilbyder også kursusfaciliteter, lejrskoler og alle gruppe- typer og størrelser. 

  Vandrerhjem ligger langt væk…SANDT/FALSK!
  Du tænker måske at vandrerhjem ligger langt ude på landet, men ALLE vores Danhostels er altid tæt på oplevelser, natur og kultur, uanset hvor du overnatter. Nogle ligger tæt på de store byer, mens andre ikke er langt fra, men ligger omgivet af skøn natur. Der er oplevelser for alle aldre lige i nærheden og vores hostels byder altid på unikke lokale oplevelser. 

  Maden/morgenmaden er af dårlig kvalitet…FALSK!
  Når I overnatter på et Danhostel kan man vælge at tilkøbe morgenmad med i sit ophold.
  Morgenmaden består oftest af lækre hjemmebagte boller eller brød, lokale specialiteter og råvarer og meget af det er endda økologisk. Vores værter går meget op i at give gæsterne en lækker og nærende start på deres dag. 
   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er